Ay maşallah yaaa valla şahane enerjin var, içimdeki çocuk hala canlı demek kiBazı eczanelerde falan oluyor profosyonel tartılar gözüne takılırsa baktır bir ara
Kız ben 40 yaşındayım, kızım 20 olacak seneyeAma sevindim öyle hissettirdiğim için her yaşla iletişim kurabilecek bir yapım olduğunu söylemişti psikolog 90 lık neneyle bile muhabbetin dibine vurabilirim
Ama ruhum yaşımdan az biraz daha genç, ben öyle hissediyorum en azından♂
Sonuçlar nasıl sabah yaz merak ettim. Bende hatrı sayılır bir değişiklik yok
Güzel bir gün olmuş canım, akşamı hafif geçirmişsin zaten.
Vayyy spora mı başladın kuzu
Su orucuna vücudunu alıştıra alıştıra başla bence. Mesela tüm gün yap sadece akşam ye. Hem omad olur. Zamanla 1 tam günü denersinSelaaam kızlaaaar
13.30 su orucu yalan oldu migrenim sağ olsun
1.5 yk yulaf bir yumurta azıcık sütle omlet
15.00
bir kaşık sütle nescafe
17.00
bolca tavuk, dört kaşık yoğurt
3 lt su
Spor sonra
A Arrietty_H3RA_ @sedulu @Ressamgibi
bir diyetisyen kadar bilgim yok tabi
Karbonhidrat aralar dahil her öğünde var. Akşam birde bakliyat olması şişirmiştir bence10.30: maydanozlu 2 yumurta, 40 gr keci peyniri,
6×6 cm eksi maya ekmek, domates
13.00:1 kuru incir-8 findik
15.00: 1 kuru incir-8 findik-1 tuzlu kuru pasta
19.00:1 dolu tabak nohut yemegi, 3 isirik eksi maya ekmek ve 1 kutu sade activia yogurt
1.5 lt su, 5 cay, 3 Turk kahvesi,
1 neskafe, 1 bitki cayi
4078 adim: 122 puan.
Programim uzadi yarin da spor yapamayabilirim kesin degil.
Bu hafta kilo almasam iyidir, cok şişim, dusunuyorum arada bir seyler mi yiyorum unutuyorum yazmayi diye ama yogunluktan hatirlayamiyorum da.
Suyu azaltmak da hemen olumsuz etki ediyormusEki Görüntüle 2858113
Canım 21 saat yaptım, migren olmasa daha yapardım boş mideye ilaç içmek istemedim esasen. Bir dahaki girişimde som yemekten sonra ilaç içip öyle başlayacağım bakalım ne olacakSu orucuna vücudunu alıştıra alıştıra başla bence. Mesela tüm gün yap sadece akşam ye. Hem omad olur. Zamanla 1 tam günü denersin
Evet bende bel ve sımıt ölçüme takılıyorum bı türlü ınce bellı olamıyorum 74 cm nedır yaww 69 a bılem razıyımYa 25 olarak takılmıyorum aslında ama bu kiloya bu göbek olmamalı mesala(taktım göbeğe) ordan anlıyorum ki yağ oranım fazla
Tartı bi yere kadar önemli bence benim göbeğim olmasa ya da başka bi yerimde rahatsız olduğum bi yer olmasa isterse tartı 30 yağ var desin
Ama işte göbek sıkıntı bende
Bundan sonra bölgesel- cardio- yürüyüş şeklinde spor yapmayı düşünüyorum canım sen de dene istersen
Bi arkadaşımızın (kim olduğunu unuttum kusura bakmasın) diyetisyeni bu şekilde yag yakımının daha iyi olacağını söylemiş
Mesela? Detoks gıbı mıbir diyetisyen kadar bilgim yok tabi
ama senin vücudunu şaşırtman gerektiğini düşünüyorum
Aynen canım psikoloji herşey. Çok etkiliyor kiloyuda, huzuruda, sağlığıda, dikkat etmek lazım çok takmamak lazımYe yavrum sen hakettınnbenım yerımede ıkı catal salla
Anaa bendemı yapsamsunnwt dugunu yaklaşıyor ıncecık olsam ne guzel olar
Kız cıdden bı senedır yemıyorum. En son gecen yaz plajda arkadasım soyledı kendjne 2 catal aldım hala tadı damağımda
Ya sana bısey dıyımmı benımkı artık paıkolojık sankı. Bısey kacamak yapsam hoop fazla cıkıyorum cunku cok takıyorumhalbukı eskıdende 16 kılo vermıstım ve haftada bır kumpir bıle yerdım. Sanırım bıraz paıkolojık olarak esneme lazım
Yaa evet bnde şaşırıyorum mesela sen alt aınıra yakınsın vki de ama senınkı ıyı ya bence herkesın 25 olcak dıye kuralmı var. Bıde yag oranı yesılın dıbınde gozukuyor benım mesela.
Bel inceltme videolarına bak istersen kuzum , @Onlymemeself az önce bi tane attı mesela onu yapmaya başladık biz sen de başlasanaEvet bende bel ve sımıt ölçüme takılıyorum bı türlü ınce bellı olamıyorum 74 cm nedır yaww 69 a bılem razıyım
Yanlış bir şey söylemek istemem ama en azından sabah ve öğlen yediklerini artırmalısın. Akşamları yine hafif kapatırsın.Evet bende bel ve sımıt ölçüme takılıyorum bı türlü ınce bellı olamıyorum 74 cm nedır yaww 69 a bılem razıyım
Mesela? Detoks gıbı mı
Benim belde sorun yok, simit göbek ve basen bu üç bölgeye ağırlık vereceğim kaptanımEki Görüntüle 2858160
kızlar bel inceltmek isteyen bundan alsın eve
tam tur döndürüyor ben çok kullanırım bunu
tv karşısında bile yapabiliyorsun
öyle pahalı bir şeyde değil
tamamen bele odaklanan biri olsam
streç sarar günde en az yarım saat bunu yaparım
Olcu aldinmi belden? 26-6 yine bakalimE kolaymış tamam yapalım bebiş hadi şimdi başlayalım
Kız bizim tartılar normal market tartısıprofesyonel tartıda belki benim de öyle çıkacak
Sen kaç yaşındasın ki eneeee sen benden güccük değil misin yaw 20 yaş enerjisi var oysa ki
Yazarim kaptanim. Bende sadece odem gitti sankiSonuçlar nasıl sabah yaz merak ettim. Bende hatrı sayılır bir değişiklik yok
Güzel bir gün olmuş canım, akşamı hafif geçirmişsin zaten.
Vayyy spora mı başladın kuzu
Su orucuna vücudunu alıştıra alıştıra başla bence. Mesela tüm gün yap sadece akşam ye. Hem omad olur. Zamanla 1 tam günü denersin
bir diyetisyen kadar bilgim yok tabi
ama senin vücudunu şaşırtman gerektiğini düşünüyorum
Karbonhidrat aralar dahil her öğünde var. Akşam birde bakliyat olması şişirmiştir bence
Sabah almıştımOlcu aldinmi belden? 26-6 yine bakalim
26 haziranSabah almıştım26-6 ne kıs
Ahahahahha ayyyyy ben de düşünüyorum düşünüyorum ne kadar cahilim dedim kendi kendime26 haziran
Kendi adıma bu düşünceye katılmıyorumKızlar bu arada bir diyetisyenden karpuz ile ilgili bilgiler öğrendim. Glisemi indeksi yüksek gıdaymış yani yedikten 2 saat sonra hooopp çok acıktım ben modu yapıyormuş. Haftada bir defa ve mutlaka sabah ya da öğlen tüketilmesi gerek. Akşam yenmemesi gerekir dedi. Karpuzcular bilgilerinize...
Diyetisyen genel konuşmuş her yiyecek içecek herkeste aynı etkiyi göstermezBence güzel ama karpuza cıs demiş diyetisyen
Uyuyamiyorumm 3 saat sonra is icin uyanmam gerek en iyisi hic uyumim@Onlymemeself merhaba uyumadın mı şekerim ?
Kıyamam yaUyuyamiyorumm 3 saat sonra is icin uyanmam gerek en iyisi hic uyumim
MerhabaMerhaba ben geçen sene bu takimdaydim temmuz 2020 de izne ayrilmistim ama bazı sebeplerden geri dönemedim.Simdi geri dönmek istiyorum ama bıraktığım kilodan fazlayim ne yapabilirim kaptanda değişmiş yardımcı olabilir misiniz