Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay maşallah yaaa valla şahane enerjin var, içimdeki çocuk hala canlı demek ki severim böyle insanları, herkes sever gerçi tekrar maşallah diyim
Denk gelirsem baktırayım canım sağol

Selam♥
sabah: 1/3 ananas
1 ceviz
Ogle: 1/3 ananas
1 ceviz
Aksam: tonbalikli salata
Suyu 2,5 yapacam insallah
Bu detox bitmistir
A Arrietty_ @sedulu H3RA_ @Ceydos noram
Sonuçlar nasıl sabah yaz merak ettim. Bende hatrı sayılır bir değişiklik yok
Güzel bir gün olmuş canım, akşamı hafif geçirmişsin zaten.
Vayyy spora mı başladın kuzu
Su orucuna vücudunu alıştıra alıştıra başla bence. Mesela tüm gün yap sadece akşam ye. Hem omad olur. Zamanla 1 tam günü denersin
bir diyetisyen kadar bilgim yok tabi
ama senin vücudunu şaşırtman gerektiğini düşünüyorum
Karbonhidrat aralar dahil her öğünde var. Akşam birde bakliyat olması şişirmiştir bence

Su orucuna vücudunu alıştıra alıştıra başla bence. Mesela tüm gün yap sadece akşam ye. Hem omad olur. Zamanla 1 tam günü denersin
Canım 21 saat yaptım, migren olmasa daha yapardım boş mideye ilaç içmek istemedim esasen. Bir dahaki girişimde som yemekten sonra ilaç içip öyle başlayacağım bakalım ne olacak

Evet bende bel ve sımıt ölçüme takılıyorum bı türlü ınce bellı olamıyorum 74 cm nedır yaww 69 a bılem razıyım
bir diyetisyen kadar bilgim yok tabi
ama senin vücudunu şaşırtman gerektiğini düşünüyorum
Mesela? Detoks gıbı mı

Aynen canım psikoloji herşey. Çok etkiliyor kiloyuda, huzuruda, sağlığıda, dikkat etmek lazım çok takmamak lazım rahat olmamız gerekiyor.

Evet bende bel ve sımıt ölçüme takılıyorum bı türlü ınce bellı olamıyorum 74 cm nedır yaww 69 a bılem razıyım
Bel inceltme videolarına bak istersen kuzum , @Onlymemeself az önce bi tane attı mesela onu yapmaya başladık biz sen de başlasana
Ya da başka bel videolarına bak
Bölgesel çalışıp ardından cardio yapalım sonuç alırız inşallah

Mesela? Detoks gıbı mı
Yanlış bir şey söylemek istemem ama en azından sabah ve öğlen yediklerini artırmalısın. Akşamları yine hafif kapatırsın.
Bir arkadaş vardı keto yapan adını hatırlayamadım, izinde şimdi. Yemediği halde kilo veremezdi. Benim diyetisyen ara öğünleri bile atlama lütfen diye tembihler sürekli.
50 li kilolarda olup vermek zaten zor. Vücut kendisini korumak zorunda senin yediklerinden istediğini alamazsa elindekini korumaya çalışacak mecburen, öyle düşün.

Benim belde sorun yok, simit göbek ve basen bu üç bölgeye ağırlık vereceğim kaptanım
Bu alet de güzel inceltiyor ama gerçekten

Olcu aldinmi belden? 26-6 yine bakalim
Yazarim kaptanim. Bende sadece odem gitti sanki

Kendi adıma bu düşünceye katılmıyorum
Ender Saracı dinledim geçen
Karpuz hakkında çok şey söylenir ama bu etkiler kişiye özeldir gibisinden
Ayrıca lise üniversite yıllarımda karpuz/ kavun mevsimi olduğunda canım çoğunlukla bunlarla yanına peynir ve de yumuşak ekmek yiyerek geçirirdim yazları .
Kilo verirdim yazlari ve ben 50 li kilolarda olurdum hatta 49 48
Geçen bu durumum aklıma geldiği için karpuzu hususi alıp bu hafta menülerimde yer verdim canım

Bence güzel ama karpuza cıs demiş diyetisyen
Diyetisyen genel konuşmuş her yiyecek içecek herkeste aynı etkiyi göstermez
Ben karpuz diyeti yapıyorum derken şaka yapmadım canım
Karpuz yüzde 92 oranında su olan bir meyvedir
Beni tok tutuyor ve içeriği su olduğu için fazla idrara çıkmama neden oluyor
Karpuzun zararlarından çok yararlarına odaklanılmasından yanayım

Merhaba
Evet hatirliyorum izine ayrldigini. Devm edebilirsin tekrar
Kurallari tekrar gozden gecirmek iyi fikir olabilir
Onun disinda cuma bildirimi hala fotografli ama ek olarak editor, Kullanici ismi +cuma tarihi yazili bir not eklememizi istiyor tarti yanina.
Birde menu ve sporu ayri bir konuda yaziyoruz. Tablolar icin daha kolay takip ediliyor boylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…