Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar
Günaydın ablacım..
Her diyetisyen farklı konuşur ama karpuzun kan şekerini yükselttiği gerçeğini pek değiştirmez.Kendi adıma bu düşünceye katılmıyorum
Ender Saracı dinledim geçen
Karpuz hakkında çok şey söylenir ama bu etkiler kişiye özeldir gibisinden
Ayrıca lise üniversite yıllarımda karpuz/ kavun mevsimi olduğunda canım çoğunlukla bunlarla yanına peynir ve de yumuşak ekmek yiyerek geçirirdim yazları .
Kilo verirdim yazlari ve ben 50 li kilolarda olurdum hatta 49 48
Geçen bu durumum aklıma geldiği için karpuzu hususi alıp bu hafta menülerimde yer verdim canım
Diyetisyen genel konuşmuş her yiyecek içecek herkeste aynı etkiyi göstermez
Ben karpuz diyeti yapıyorum derken şaka yapmadım canım
Karpuz yüzde 92 oranında su olan bir meyvedir
Beni tok tutuyor ve içeriği su olduğu için fazla idrara çıkmama neden oluyor
Karpuzun zararlarından çok yararlarına odaklanılmasından yanayım
Tamam çok teşekkür ederimKuzu şöyle günlük sporunu sen hesaplıyorsun mesela 30 dk tempolu yürüyüş yaptım diyelim. Tempolu yürüyüş dk 2.5 puan 30 dk 75 puan yapar
5 bin adım attın diyelim bin adım 30 puan 150 puan burdan geldi. Böyle böyle tüm sporları yazıp, sonra da. Bu puanları toplayıp toplam puan olarak yazıyorsun.
daha sonra tüm kaptanları etiketleyip paylaşıyorsun.adım sayının fotoğraflı paylaşımı mecbur.
Cuma normal tarı günü 15.00 e kadar
Pzt de kontrol tartısı var
Tartı bildirimi yaparken de tartı ile birlikte bir kağıda kullanıcı adını ve o günüm tarihini yazarak foto çekmen lazım
Gunaydiiin vallahi bugün başka gün benim için sizle beraber inşallah hedefime ulaşırım tavsiyelerinizi dinlicem ben bugün kabak çorbasına başlıca bakalım şimdi eva fitness yapcam bebeğimi uyutupGünaydın kızlar
Bugün menülerinizi olabildiğince hafif tutun. Artık sıcak havalar akşamları ton balıklı salata ya da tavuk salata ile geçiştirebiliriz. Hem ferah oluyor hem de hafif
Bol su tüketin kızlar su en önemlisi !
Hafif sporlar ya da yürüyüş yapabilirsiniz. Dinlenmeye özen gösterin ki yarın tartı da mutlu etsin sizi
Emziriyorsan dikkat et gıda tüketimine. Sütün azalmasın. Bol bol su içmelisinGunaydiiin vallahi bugün başka gün benim için sizle beraber inşallah hedefime ulaşırım tavsiyelerinizi dinlicem ben bugün kabak çorbasına başlıca bakalım şimdi eva fitness yapcam bebeğimi uyutup
Evet suyu üç litre içiyorum çoğu ztn iki buçuktan aşağı düşmüyor bide sauna esofmanina nasıl bakıyorsunuz spor yaparken fikrinizi almak isterim yeni kullanmaya başladım daEmziriyorsan dikkat et gıda tüketimine. Sütün azalmasın. Bol bol su içmelisin
Karpuzu yiyemeyecek kesim bellidirHer diyetisyen farklı konuşur ama karpuzun kan şekerini yükselttiği gerçeğini pek değiştirmez.
Sana göre iyi gelebilir ama çoğunluk olarak bir çok kişiye yaramaz ki şeker hastalarına bile tavsiye edilmez.
Ayda bir dilim anca izin verilir karpuz ve kavun için. Su oranı yüksek meyve olduğu kadar şeker oranı da yüksek. Önemli olan tokluk sağlamaması.
Bu da diyette işimize yarayan bir şey değil sık sık karın acıktırıp karbonhidrat tüketmeye yöneltebilir.
Bende kullanıyorum çok sık olmasada ter atmana ödem atmana yardımcı olur. Zayıflamaya da etkisi olduğunu düşünüyorum ama düzenli giyildiği taktirde tabiiEvet suyu üç litre içiyorum çoğu ztn iki buçuktan aşağı düşmüyor bide sauna esofmanina nasıl bakıyorsunuz spor yaparken fikrinizi almak isterim yeni kullanmaya başladım da
Günaydın..
Kaç gündür sürekli bir yerlere koşuşturmaktan uğrayamıyorum hiç
Kaptanın da dediği gibi günlük yerine kullanır oldum burayı, rahatsız da ediyor açıkcası.. Bugünden daha çok uğramaya çalışacağım..
Bugün su orucu yapacağım, çok şişmişim, regl de olamadım henüz.. Dukan da yaparım, umarım etkisi olur.. Heryerim de ağrıyor, biraz kendime geleyim esneme hareketleri yaparım, boynumdan aşağısı çok fena..
Karpuzu yiyemeyecek kesim bellidir
Bunu bilmeyen yok
Şeker hastasına karpuz tavsiye edecek biri zaten yoktur
Kendin de yazmışsın canım " sana iyi gelebilir çoğunluk olarak bir-çok kişiye yaramaz diye "
Zaten beni ilgilendiren benim
Bir başkasına karpuz yiyin diye tavsiyede bulundum mu sedulu ?
Burada yazmaya başladığım ilk zamandan beri nacizane tavsiyem haddim olmayarak
Herkes önce kendi vücudunu gözlemlesin analiz etsin bu işler tıpkı parmak izi gibidir der dururum
Bu görüşümün her zaman arkasindayim
Günün ilk yakışıklısı ile merhaba diyorum canımaslinda neyi neyle yedigin de onemli,
karpuzu peynirle yiyorum dedin mesela, belki de o yuzden sen faydalarini daha fazla goruyorsundur.
ama yaninda ekmek de olsa ornegin olmaz gibi gibi.
kizartma da mesela asla yemeyin der Karatay, ama illa yiyecekseniz yaninda mutlaka yogurt yiyin der.
Günün ilk yakışıklısı ile merhaba diyorum canım