Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi yapmışsın yavru insan açken gözü dönebiliyor smoothie kurtarıcı olmuş
Dılarda yemek yiyince ben de daha çabuk acıkıyorum ya niye bilmiyorum

Kiz sabah da doyurucu birsey yememissin, acikirsin tabi.

İyi yapmışsın yavru insan açken gözü dönebiliyor smoothie kurtarıcı olmuş
Dılarda yemek yiyince ben de daha çabuk acıkıyorum ya niye bilmiyorum
İçindeki katkılardan ve birde karbonhidrat kan şekerini aniden yükselttiği için kısa süre sonra açlık çekiyorsun maalesef karbonhidratı kötü yanı bu

Kiz sabah da doyurucu birsey yememissin, acikirsin tabi.
Alışverişe çıkıcam diye atıştırdım çıktım yürürken bişey yoktu da eve gelince Bi acıkma hissettim A Arrietty_ kaptanımın demesiyle canım bileyler çiğnemek istedi ama önünü alamam diye günü bu şekilde kapatmış oldum

Ne dıyetı kız bu ananastan baska bısey yok
Bende cuma yada cumartesi makarna yicemmm. Cok ozledim. 3 ay sonra yiyem artikk
Yaklasık 1 yıldr canım mantarlı kremalı makarna ıstıyor. Bırgun yıcem dıyorum. Aonra aklıma hemen kılo alacagım korkusu dusuyor

Hava atin sizzz. Biz donuyoruz burda babam 50 sene once bu ulkeye niye geldiyse artikk. Haritada bile gozukmuyoz
Ayy vallahi nispet gibi olmasın ama güzeldi havalar Vardır bir hayır kuzu alacağınız nefes yiyeceğiniz ekmek oradaymış. Bende bazen söylenirim babama niye getirdin bizi İstanbul'a diye ama tefekkür etmektir bize yakışan diyip önümüze, yapabileceklerimize bakıyoruz.

Kızlar bu arada bir diyetisyenden karpuz ile ilgili bilgiler öğrendim. Glisemi indeksi yüksek gıdaymış yani yedikten 2 saat sonra hooopp çok acıktım ben modu yapıyormuş. Haftada bir defa ve mutlaka sabah ya da öğlen tüketilmesi gerek. Akşam yenmemesi gerekir dedi. Karpuzcular bilgilerinize...

Ne dıyetı kız bu ananastan baska bısey yok

Yaklasık 1 yıldr canım mantarlı kremalı makarna ıstıyor. Bırgun yıcem dıyorum. Aonra aklıma hemen kılo alacagım korkusu dusuyor
Evet canım ananas detoksu yapıyorum. En iyi ödem atıcı meyveymiş. Akşamları salata var sadece.

Varyemez şifa olsun inşallah aşın
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Menümü yazmaya geldim
İlk ilaçlarımı içtim.ilaçlar beni uyutmuş,kaç günün yorgunluğunu çıkarttım
Geçmiş olsun canım umarım en az hasarla atlatırsınız hepiniz.
İnan bazen o kadar stres oluyorum ki olsakta kurtulsak diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…