İyi yapmışsın yavru insan açken gözü dönebiliyorİnşeAllah öyledir kuzu bizimkiler yarım ekmek arası yediler dolu dolu benim ki minicikti valla o an doydum ama eve gelince açlık hissettim smoothie yaptım yoksa bişeyler atardım ağzımao kadar acıkmıştım yani lavaştan mı acep
İnşeAllah öyledir kuzu bizimkiler yarım ekmek arası yediler dolu dolu benim ki minicikti valla o an doydum ama eve gelince açlık hissettim smoothie yaptım yoksa bişeyler atardım ağzımao kadar acıkmıştım yani lavaştan mı acep
Ay sorma pandemi bitsin akşamlara kadar mağaza cafe gezecem eve girmeyecemİnsan bir afallıyor sahidenama çabuk adapte oluruz yavru
İçindeki katkılardan ve birde karbonhidrat kan şekerini aniden yükselttiği için kısa süre sonra açlık çekiyorsun maalesefİyi yapmışsın yavru insan açken gözü dönebiliyorsmoothie kurtarıcı olmuş
Dılarda yemek yiyince ben de daha çabuk acıkıyorum ya niye bilmiyorum
BenimdeeeeeUykum geldi
Sen hakettın hafta sonu ödülü olarak ye makarna şöyle soslu falan ahhh ahhAyy canım makarna çekti bu hafta ödül olarak makarna yapayım bari
Hava atin sizzz. Biz donuyoruz burdaBenimdeeeeegüneş çarptı heralde
Bende cuma yada cumartesi makarna yicemmm. Cok ozledim. 3 ay sonra yiyem artikkSen hakettın hafta sonu ödülü olarak ye makarna şöyle soslu falan ahhh ahh
Benimde planlarım arasında benim yavruları göndereyim yazlığa bikaç gün fellik fellik gezicem inşeAllahAy sorma pandemi bitsin akşamlara kadar mağaza cafe gezecem eve girmeyecem
Ne dıyetı kız bu ananastan baska bısey yokSabah
Maydonoz kürü
11:00
1/3 ananas
1 avuç ceviz
Sade kahve
1 avuç ceviz
15:30
1/3 ananas
Akşam 20:30
Ton balıklı salata
2 lt su 3/4 fincan çay
20 dk bölgesel 120 p
100 JJ 50 p
7.126 adım 213 p
Toplam 383 p
A Arrietty_sedulu Asi Matmazel
Eki Görüntüle 2857363
Yaklasık 1 yıldr canım mantarlı kremalı makarna ıstıyor. Bırgun yıcem dıyorum. Aonra aklıma hemen kılo alacagım korkusu dusuyorBende cuma yada cumartesi makarna yicemmm. Cok ozledim. 3 ay sonra yiyem artikk
Ayy vallahi nispet gibi olmasın ama güzeldi havalarHava atin sizzz. Biz donuyoruz burdababam 50 sene once bu ulkeye niye geldiyse artikk. Haritada bile gozukmuyoz
İnşeAllah şifa olsun kuzu ilaçlarVaryemez şifa olsun inşallah aşın
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Menümü yazmaya geldim
İlk ilaçlarımı içtim.ilaçlar beni uyutmuş,kaç günün yorgunluğunu çıkarttım
Ayyyyy soslu dedin beni benden aldın kuzuSen hakettın hafta sonu ödülü olarak ye makarna şöyle soslu falan ahhh ahh
Evet canım ananas detoksu yapıyorum. En iyi ödem atıcı meyveymiş. Akşamları salata var sadece.Ne dıyetı kız bu ananastan baska bısey yok
Yaklasık 1 yıldr canım mantarlı kremalı makarna ıstıyor. Bırgun yıcem dıyorum. Aonra aklıma hemen kılo alacagım korkusu dusuyor
Geçmiş olsun canım umarım en az hasarla atlatırsınız hepiniz.Varyemez şifa olsun inşallah aşın
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Menümü yazmaya geldim
İlk ilaçlarımı içtim.ilaçlar beni uyutmuş,kaç günün yorgunluğunu çıkarttım