Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bu arada bir diyetisyenden karpuz ile ilgili bilgiler öğrendim. Glisemi indeksi yüksek gıdaymış yani yedikten 2 saat sonra hooopp çok acıktım ben modu yapıyormuş. Haftada bir defa ve mutlaka sabah ya da öğlen tüketilmesi gerek. Akşam yenmemesi gerekir dedi. Karpuzcular bilgilerinize...
Aynen valla test edip onayladım😟 geçen sene ramazanda televizyonlarda sahurda çok karpuz tüketin falan diyen diyetisyenler vardı dedim vardır bir hikmeti ve sahurda karpuz yedim hem susatmasın hem acıktırmasın diye ama noldu sabah aç ve susamış olarak kalkmıştım bir daha da tevbe ettim. Gerçekten çabuk acıktırıyor o yüzden araya mesafe koymak lazım 😊 😊

Ne dıyetı kız bu ananastan baska bısey yok

Yaklasık 1 yıldr canım mantarlı kremalı makarna ıstıyor. Bırgun yıcem dıyorum. Aonra aklıma hemen kılo alacagım korkusu dusuyor🙄
Abartmiyonmu kuzum ya. 1 yil😮
O gun makarna yediginde obursu gun salata gunu yap olmazsa. Yememezlik etme bence. Hergun yicek degilsin zaten

Ne dıyetı kız bu ananastan baska bısey yok

Yaklasık 1 yıldr canım mantarlı kremalı makarna ıstıyor. Bırgun yıcem dıyorum. Aonra aklıma hemen kılo alacagım korkusu dusuyor🙄
İyi sabretmişsin kuzu bence ödülde yiyebilirsin sıkıntı olmaz en azından nesifsini dizginlemiş olursun ertesi öğün ya da gün daha dikkatli olursun kilo ya dönüşmeden hooooppp atarsın

Kızlar hosgeldiniz takıma ilk sayfadaki katılım formunu doldurdunu mu yoksa benim mi gözümden kaçtı?
Hosbuldum hayir gözünüzden kacmamis ancak inanın şuan nerden ne yapicam hala çözmeye çalışıyorum kafam karma karışık oldu bi arkadaş kilo boy gibi şeyleri yazmış saolsun şimdi ona bakıp yazcam hepsini inşallah doğru yaparım

sedulu sedulu kaptanım yarin yesillik ekleyeyim haklisin. Suyu bugün daha az içtim yarın ona da daha özeneyim.
Sabah 》 2 wasa , 1 yumurta , 1 salatalık, 1 dilim peynir
Oglen》 150 ml kefir , 1 dilim ananas , 5 yaban mersini
Ara 》 100 ml süt, 1 tk bal ile latte
Akşam 》 Kuru fasulye yemeği
Su : 1 lt
Spor yapamadım bugün :KK43:

A Arrietty_
sedulu sedulu
H3RA_ H3RA_
@Ceydos

Kahvaltı öncesi

2 yk zeytin yağı +2 kayısı +500 ml su

Kahvaltı

2 yumurta
3 yk lor peyniri
7 zeytin
1/2 Çay bardağı ceviz kaju karışımı
4 dilim karpuz

Ara
500 ml su
3 erik + 500 ml su
5 çilek

Öğle

1 tabak limonlu beyin salatası

Akşam
3 yk makarna
1.5 tahta kaşık kıymalı yumurta
4 dilim karpuz
250 ml kefir
1 maden suyu

Ara

500 ml su

Akşam yemeğinden sonra çok tempolu yürüyüş 5000 adım yaklaşık yarım saatte
Toplam bugünlük adım yaklaşık 8500
Bence güzel ama karpuza cıs demiş diyetisyen 😅🥰
K A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ aedenli aedenli

11de kahvaltı
ıspanaklı yumurta, 2 dilim peynir, 3 dilim domates, zeytin, 1 kupa yeşil çay, karpuz, 1 kayısı.

15.00
1 havuç, bir avuç kuru üzüm.

18.30
3 köfte, salata, minik kase domates çorbası

Su; 2.5 litre

Spor; 9000 adım 270p, 20 dk zumba 80p 2x 160p, 72 dk normal yürüyüş 72p,
Toplam; 502 puan
Eki Görüntüle 2858079
Afiyet olsun eşim sporun da menün de gayet güzel 🥰
Belin incelmesini istiyorsan benimle challenge baslaa😬
👏🏻🤪 hadi yapalımmmm ama bende sosyal medya yok
Videolara ulaşabileceğim bi yer var mı😅
İçindeki katkılardan ve birde karbonhidrat kan şekerini aniden yükselttiği için kısa süre sonra açlık çekiyorsun maalesef 😔 karbonhidratı kötü yanı bu
Ay zaten dışarda yememek lazım ya ne yendiğimiz belli değil gerçekten🤔 mümkün olduğunca yememek en iyisi
Sabah 2 dılım peynır,3 zeytın domates salatalık

ara turk kahvesı, nescafe

aksam: 2 yemek kasıgı kısır, 1 tabak yesıl salata

su 2 lt

30 dk yoga
20 dk dans
Toplam 440 puan
A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ @Ceydos
Kuzum az olmuş sanki ya
Bi de benim yağ oranım da 26.3 çıktı
Bizim yağ yakan antrenman yapmamız lazım diyet değil de dikkat ederek 😒
Selam bugün ne yedim;
Sabah:
1 haş yumurta
Domates
Peynir
Yarım dilim tb ekmek

ara:
1 muz
Ara:
1 salatalık

öğle:
Kelle paça çorba

Akşam:
1 kase cacık

Ara:1 elma
İştahım yok bugün böyle oldu maalesef.
Vitaminler haplar devid 3 damla (1 kaşık zeytinyağı ile) içildi

Su 3litre
Adımdan muaf olmak istiyorum mümkünse kaptanlarım 1974 adım atmışım çekmeye değmez :KK43:

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ @Ceydos
Az yemişsin azzzz sen hastasın bas sarımsaklı acılı ekşili çorbayı arkasından protein meyve
Kendine dikkat et kuzu anne evin beyni, sen iyi olmazsan bebeler nasıl iyi olacak
Lütfen 🥰

sedulu sedulu kaptanım yarin yesillik ekleyeyim haklisin. Suyu bugün daha az içtim yarın ona da daha özeneyim.
Sabah 》 2 wasa , 1 yumurta , 1 salatalık, 1 dilim peynir
Oglen》 150 ml kefir , 1 dilim ananas , 5 yaban mersini
Ara 》 100 ml süt, 1 tk bal ile latte
Akşam 》 Kuru fasulye yemeği
Su : 1 lt
Spor yapamadım bugün :KK43:
Canım diğer sayfaya yazacaksın menü ve sporu

Kullanıcı Adı : yzgt66
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1cocuk 6aylik
Yaşadığınız şehir: yozgat
Boyunuz : 157
Kilonuz: 76
Hedef kilonuz : 64
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli kiloluyum hiç bir zaman zayıf Bi insan olmadim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:etrafımda benm kadar kilo hiç kimse yok nerdeyse resim çekinmek istemiyorum vücudumun gorunumunden çok rahatsizim en önemlisi de kızım için ona sağlıklı Bi anne olabilmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı:katılmadım
Vallahi bende böyle alıntı yaptım hakkınızı helal edin lütfen beceremedim kii:olamaz:bu emojiyi bile bulana kadar neler çektim allahiiiim

Bence güzel ama karpuza cıs demiş diyetisyen 😅🥰

Afiyet olsun eşim sporun da menün de gayet güzel 🥰

👏🏻🤪 hadi yapalımmmm ama bende sosyal medya yok
Videolara ulaşabileceğim bi yer var mı😅

Ay zaten dışarda yememek lazım ya ne yendiğimiz belli değil gerçekten🤔 mümkün olduğunca yememek en iyisi

Kuzum az olmuş sanki ya

Az yemişsin azzzz sen hastasın bas sarımsaklı acılı ekşili çorbayı arkasından protein meyve
Kendine dikkat et kuzu anne evin beyni, sen iyi olmazsan bebeler nasıl iyi olacak
Lütfen 🥰
Heee. Dur anlatayim. 30 gun boyunca 3 dk bunu yapacan:
Duvarin kosesini tutup 2 elle. Ayaklar sabit duracak. Bi saga donecen bi sola. 3 dk hergun. Anlamissindir insallah

Kuzum az olmuş sanki ya
Benim yağ oranım 31 çıktı. Doktor 18 ile 23 arası normal olan. Ama yaşında. dolayı 25 yeterlilidir senim için dedi. Sen benden daha gençsin 23 yap daha da uğraşma bence.

Ayyyyy soslu dedin beni benden aldın kuzu🤤🤤 makarna canavarı olan ben her seferinde hayır dedim makarnaya düşün ama bu hafta ödülüm şimdiden belli oldu😂😂
Ye yavrum sen hakettınn🤗💜 benım yerımede ıkı catal salla😁
Evet canım ananas detoksu yapıyorum. En iyi ödem atıcı meyveymiş. Akşamları salata var sadece.
Anaa bendemı yapsam😂 sunnwt dugunu yaklaşıyor ıncecık olsam ne guzel olar
Abartmiyonmu kuzum ya. 1 yil😮
O gun makarna yediginde obursu gun salata gunu yap olmazsa. Yememezlik etme bence. Hergun yicek degilsin zaten
Kız cıdden bı senedır yemıyorum. En son gecen yaz plajda arkadasım soyledı kendjne 2 catal aldım hala tadı damağımda 🤤
İyi sabretmişsin kuzu bence ödülde yiyebilirsin sıkıntı olmaz en azından nesifsini dizginlemiş olursun ertesi öğün ya da gün daha dikkatli olursun kilo ya dönüşmeden hooooppp atarsın
Ya sana bısey dıyımmı benımkı artık paıkolojık sankı. Bısey kacamak yapsam hoop fazla cıkıyorum cunku cok takıyorum🙄 halbukı eskıdende 16 kılo vermıstım ve haftada bır kumpir bıle yerdım. Sanırım bıraz paıkolojık olarak esneme lazım
Kuzum az olmuş sanki ya
Yaa evet bnde şaşırıyorum mesela sen alt aınıra yakınsın vki de ama senınkı ıyı ya bence herkesın 25 olcak dıye kuralmı var. Bıde yag oranı yesılın dıbınde gozukuyor benım mesela.

Heee. Dur anlatayim. 30 gun boyunca 3 dk bunu yapacan:
Duvarin kosesini tutup 2 elle. Ayaklar sabit duracak. Bi saga donecen bi sola. 3 dk hergun. Anlamissindir insallah
E kolaymış tamam yapalım bebiş hadi şimdi başlayalım 🥰
Benim yağ oranım 31 çıktı. Doktor 18 ile 23 arası normal olan. Ama yaşında. dolayı 25 yeterlilidir senim için dedi. Sen benden daha gençsin 23 yap daha da uğraşma bence.
Kız bizim tartılar normal market tartısı😅😅 profesyonel tartıda belki benim de öyle çıkacak😒
Sen kaç yaşındasın ki eneeee sen benden güccük değil misin yaw 20 yaş enerjisi var oysa ki 🥰

Inşallah ya allahim okuyorum okuyorum puan deniyo obur tarafa yazacaksın ogununu deniyo ödül deniyo o puanı nereye yazcaz ogunlerim buraya yazmicammi allahim yardım et
Yavru spor ve menüleri diğer sayfaya yazıyoruz ki kaptanların takibi daha kolay olsun, bu sayfada da diğer sayfada yazılanları yorumluyoruz sohbet muhabbet burda dönüyor.
diğer sayfanın en basında spor puanları da yazıyor o sayadaydı iyice okuman faydalı olur. Aklına takılan bir şey olursa sor yardımcı oluruz. Başta biraz karılık geliyor ama alışınca zorlanmazsın
İlk başta bana da karışık gelmişti 😅😅

Yaa evet bnde şaşırıyorum mesela sen alt aınıra yakınsın vki de ama senınkı ıyı ya bence herkesın 25 olcak dıye kuralmı var. Bıde yag oranı yesılın dıbınde gozukuyor benım mesela.
Ya 25 olarak takılmıyorum aslında ama bu kiloya bu göbek olmamalı mesala(taktım göbeğe🤪) ordan anlıyorum ki yağ oranım fazla
Tartı bi yere kadar önemli bence benim göbeğim olmasa ya da başka bi yerimde rahatsız olduğum bi yer olmasa isterse tartı 30 yağ var desin
Ama işte göbek sıkıntı bende
Bundan sonra bölgesel- cardio- yürüyüş şeklinde spor yapmayı düşünüyorum canım sen de dene istersen
Bi arkadaşımızın (kim olduğunu unuttum kusura bakmasın) diyetisyeni bu şekilde yag yakımının daha iyi olacağını söylemiş

Yavru spor ve menüleri diğer sayfaya yazıyoruz ki kaptanların takibi daha kolay olsun, bu sayfada da diğer sayfada yazılanları yorumluyoruz sohbet muhabbet burda dönüyor.
diğer sayfanın en basında spor puanları da yazıyor o sayadaydı iyice okuman faydalı olur. Aklına takılan bir şey olursa sor yardımcı oluruz. Başta biraz karılık geliyor ama alışınca zorlanmazsın
İlk başta bana da karışık gelmişti 😅😅
Çok saol şimdi rast geldim bakarken de 4.takim menü ve spor yazıyo oraya yazcam anladığım kadarıyla bide bu puan işi nasıl oluyo onuda öğrenirsem yani puanları kaptanlarimizmi ekliyo ayy bide seyy kilo bildirimi tartilma zamanı fln farkr ediyormu yoksa belli günlerde mk oluyo perşembe cuma yazıyordu ama

E kolaymış tamam yapalım bebiş hadi şimdi başlayalım 🥰

Kız bizim tartılar normal market tartısı😅😅 profesyonel tartıda belki benim de öyle çıkacak😒
Sen kaç yaşındasın ki eneeee sen benden güccük değil misin yaw 20 yaş enerjisi var oysa ki 🥰
Bazı eczanelerde falan oluyor profosyonel tartılar gözüne takılırsa baktır bir ara

Kız ben 40 yaşındayım, kızım 20 olacak seneye 😂 Ama sevindim öyle hissettirdiğim için her yaşla iletişim kurabilecek bir yapım olduğunu söylemişti psikolog 😂 90 lık neneyle bile muhabbetin dibine vurabilirim 😜
Ama ruhum yaşımdan az biraz daha genç, ben öyle hissediyorum en azından ✌️🤸🏼‍♂💃🏼💃🏼

Çok saol şimdi rast geldim bakarken de 4.takim menü ve spor yazıyo oraya yazcam anladığım kadarıyla bide bu puan işi nasıl oluyo onuda öğrenirsem yani puanları kaptanlarimizmi ekliyo ayy bide seyy kilo bildirimi tartilma zamanı fln farkr ediyormu yoksa belli günlerde mk oluyo perşembe cuma yazıyordu ama
Kuzu şöyle günlük sporunu sen hesaplıyorsun mesela 30 dk tempolu yürüyüş yaptım diyelim. Tempolu yürüyüş dk 2.5 puan 30 dk 75 puan yapar
5 bin adım attın diyelim bin adım 30 puan 150 puan burdan geldi. Böyle böyle tüm sporları yazıp, sonra da. Bu puanları toplayıp toplam puan olarak yazıyorsun.
daha sonra tüm kaptanları etiketleyip paylaşıyorsun.adım sayının fotoğraflı paylaşımı mecbur.
Cuma normal tarı günü 15.00 e kadar
Pzt de kontrol tartısı var
Tartı bildirimi yaparken de tartı ile birlikte bir kağıda kullanıcı adını ve o günüm tarihini yazarak foto çekmen lazım

X