- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Aynen valla test edip onayladımKızlar bu arada bir diyetisyenden karpuz ile ilgili bilgiler öğrendim. Glisemi indeksi yüksek gıdaymış yani yedikten 2 saat sonra hooopp çok acıktım ben modu yapıyormuş. Haftada bir defa ve mutlaka sabah ya da öğlen tüketilmesi gerek. Akşam yenmemesi gerekir dedi. Karpuzcular bilgilerinize...
Ayyy bu hafta ödülleri şimdiden belliBende cuma yada cumartesi makarna yicemmm. Cok ozledim. 3 ay sonra yiyem artikk
Abartmiyonmu kuzum ya. 1 yilNe dıyetı kız bu ananastan baska bısey yok
Yaklasık 1 yıldr canım mantarlı kremalı makarna ıstıyor. Bırgun yıcem dıyorum. Aonra aklıma hemen kılo alacagım korkusu dusuyor
İyi sabretmişsin kuzu bence ödülde yiyebilirsin sıkıntı olmaz en azından nesifsini dizginlemiş olursun ertesi öğün ya da gün daha dikkatli olursun kilo ya dönüşmeden hooooppp atarsınNe dıyetı kız bu ananastan baska bısey yok
Yaklasık 1 yıldr canım mantarlı kremalı makarna ıstıyor. Bırgun yıcem dıyorum. Aonra aklıma hemen kılo alacagım korkusu dusuyor
Hosbuldum hayir gözünüzden kacmamis ancak inanın şuan nerden ne yapicam hala çözmeye çalışıyorum kafam karma karışık oldu bi arkadaş kilo boy gibi şeyleri yazmış saolsun şimdi ona bakıp yazcam hepsini inşallah doğru yaparımKızlar hosgeldiniz takıma ilk sayfadaki katılım formunu doldurdunu mu yoksa benim mi gözümden kaçtı?
Bence güzel ama karpuza cıs demiş diyetisyenA Arrietty_
sedulu
H3RA_
@Ceydos
Kahvaltı öncesi
2 yk zeytin yağı +2 kayısı +500 ml su
Kahvaltı
2 yumurta
3 yk lor peyniri
7 zeytin
1/2 Çay bardağı ceviz kaju karışımı
4 dilim karpuz
Ara
500 ml su
3 erik + 500 ml su
5 çilek
Öğle
1 tabak limonlu beyin salatası
Akşam
3 yk makarna
1.5 tahta kaşık kıymalı yumurta
4 dilim karpuz
250 ml kefir
1 maden suyu
Ara
500 ml su
Akşam yemeğinden sonra çok tempolu yürüyüş 5000 adım yaklaşık yarım saatte
Toplam bugünlük adım yaklaşık 8500
Afiyet olsun eşim sporun da menün de gayet güzelK A Arrietty_sedulu H3RA_ aedenli
11de kahvaltı
ıspanaklı yumurta, 2 dilim peynir, 3 dilim domates, zeytin, 1 kupa yeşil çay, karpuz, 1 kayısı.
15.00
1 havuç, bir avuç kuru üzüm.
18.30
3 köfte, salata, minik kase domates çorbası
Su; 2.5 litre
Spor; 9000 adım 270p, 20 dk zumba 80p 2x 160p, 72 dk normal yürüyüş 72p,
Toplam; 502 puan
Eki Görüntüle 2858079
Ay zaten dışarda yememek lazım ya ne yendiğimiz belli değil gerçektenİçindeki katkılardan ve birde karbonhidrat kan şekerini aniden yükselttiği için kısa süre sonra açlık çekiyorsun maalesefkarbonhidratı kötü yanı bu
Kuzum az olmuş sanki ya
Az yemişsin azzzz sen hastasın bas sarımsaklı acılı ekşili çorbayı arkasından protein meyveSelam bugün ne yedim;
Sabah:
1 haş yumurta
Domates
Peynir
Yarım dilim tb ekmek
ara:
1 muz
Ara:
1 salatalık
öğle:
Kelle paça çorba
Akşam:
1 kase cacık
Ara:1 elma
İştahım yok bugün böyle oldu maalesef.
Vitaminler haplar devid 3 damla (1 kaşık zeytinyağı ile) içildi
Su 3litre
Adımdan muaf olmak istiyorum mümkünse kaptanlarım 1974 adım atmışım çekmeye değmez
A Arrietty_sedulu H3RA_ @Ceydos
Canım diğer sayfaya yazacaksın menü ve sporusedulu kaptanım yarin yesillik ekleyeyim haklisin. Suyu bugün daha az içtim yarın ona da daha özeneyim.
Sabah 》 2 wasa , 1 yumurta , 1 salatalık, 1 dilim peynir
Oglen》 150 ml kefir , 1 dilim ananas , 5 yaban mersini
Ara 》 100 ml süt, 1 tk bal ile latte
Akşam 》 Kuru fasulye yemeği
Su : 1 lt
Spor yapamadım bugün
Vallahi bende böyle alıntı yaptım hakkınızı helal edin lütfen beceremedim kiiKullanıcı Adı : yzgt66
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1cocuk 6aylik
Yaşadığınız şehir: yozgat
Boyunuz : 157
Kilonuz: 76
Hedef kilonuz : 64
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli kiloluyum hiç bir zaman zayıf Bi insan olmadim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:etrafımda benm kadar kilo hiç kimse yok nerdeyse resim çekinmek istemiyorum vücudumun gorunumunden çok rahatsizim en önemlisi de kızım için ona sağlıklı Bi anne olabilmek icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı:katılmadım
Heee. Dur anlatayim. 30 gun boyunca 3 dk bunu yapacan:Bence güzel ama karpuza cıs demiş diyetisyen
Afiyet olsun eşim sporun da menün de gayet güzel
hadi yapalımmmm ama bende sosyal medya yok
Videolara ulaşabileceğim bi yer var mı
Ay zaten dışarda yememek lazım ya ne yendiğimiz belli değil gerçektenmümkün olduğunca yememek en iyisi
Kuzum az olmuş sanki ya
Bi de benim yağ oranım da 26.3 çıktı
Bizim yağ yakan antrenman yapmamız lazım diyet değil de dikkat ederek
Az yemişsin azzzz sen hastasın bas sarımsaklı acılı ekşili çorbayı arkasından protein meyve
Kendine dikkat et kuzu anne evin beyni, sen iyi olmazsan bebeler nasıl iyi olacak
Lütfen
Benim yağ oranım 31 çıktı. Doktor 18 ile 23 arası normal olan. Ama yaşında. dolayı 25 yeterlilidir senim için dedi. Sen benden daha gençsin 23 yap daha da uğraşma bence.Kuzum az olmuş sanki ya
Alisirsin canimVallahi bende böyle alıntı yaptım hakkınızı helal edin lütfen beceremedim kiibu emojiyi bile bulana kadar neler çektim allahiiiim
Inşallah ya allahim okuyorum okuyorum puan deniyo obur tarafa yazacaksın ogununu deniyo ödül deniyo o puanı nereye yazcaz ogunlerim buraya yazmicammi allahim yardım etAlisirsin canim
Ye yavrum sen hakettınnAyyyyy soslu dedin beni benden aldın kuzumakarna canavarı olan ben her seferinde hayır dedim makarnaya düşün ama bu hafta ödülüm şimdiden belli oldu
Anaa bendemı yapsamEvet canım ananas detoksu yapıyorum. En iyi ödem atıcı meyveymiş. Akşamları salata var sadece.
Kız cıdden bı senedır yemıyorum. En son gecen yaz plajda arkadasım soyledı kendjne 2 catal aldım hala tadı damağımdaAbartmiyonmu kuzum ya. 1 yil
O gun makarna yediginde obursu gun salata gunu yap olmazsa. Yememezlik etme bence. Hergun yicek degilsin zaten
Ya sana bısey dıyımmı benımkı artık paıkolojık sankı. Bısey kacamak yapsam hoop fazla cıkıyorum cunku cok takıyorumİyi sabretmişsin kuzu bence ödülde yiyebilirsin sıkıntı olmaz en azından nesifsini dizginlemiş olursun ertesi öğün ya da gün daha dikkatli olursun kilo ya dönüşmeden hooooppp atarsın
Yaa evet bnde şaşırıyorum mesela sen alt aınıra yakınsın vki de ama senınkı ıyı ya bence herkesın 25 olcak dıye kuralmı var. Bıde yag oranı yesılın dıbınde gozukuyor benım mesela.Kuzum az olmuş sanki ya
E kolaymış tamam yapalım bebiş hadi şimdi başlayalımHeee. Dur anlatayim. 30 gun boyunca 3 dk bunu yapacan:
Duvarin kosesini tutup 2 elle. Ayaklar sabit duracak. Bi saga donecen bi sola. 3 dk hergun. Anlamissindir insallah
Kız bizim tartılar normal market tartısıBenim yağ oranım 31 çıktı. Doktor 18 ile 23 arası normal olan. Ama yaşında. dolayı 25 yeterlilidir senim için dedi. Sen benden daha gençsin 23 yap daha da uğraşma bence.
Yavru spor ve menüleri diğer sayfaya yazıyoruz ki kaptanların takibi daha kolay olsun, bu sayfada da diğer sayfada yazılanları yorumluyoruz sohbet muhabbet burda dönüyor.Inşallah ya allahim okuyorum okuyorum puan deniyo obur tarafa yazacaksın ogununu deniyo ödül deniyo o puanı nereye yazcaz ogunlerim buraya yazmicammi allahim yardım et
Ya 25 olarak takılmıyorum aslında ama bu kiloya bu göbek olmamalı mesala(taktım göbeğeYaa evet bnde şaşırıyorum mesela sen alt aınıra yakınsın vki de ama senınkı ıyı ya bence herkesın 25 olcak dıye kuralmı var. Bıde yag oranı yesılın dıbınde gozukuyor benım mesela.
Çok saol şimdi rast geldim bakarken de 4.takim menü ve spor yazıyo oraya yazcam anladığım kadarıyla bide bu puan işi nasıl oluyo onuda öğrenirsem yani puanları kaptanlarimizmi ekliyo ayy bide seyy kilo bildirimi tartilma zamanı fln farkr ediyormu yoksa belli günlerde mk oluyo perşembe cuma yazıyordu amaYavru spor ve menüleri diğer sayfaya yazıyoruz ki kaptanların takibi daha kolay olsun, bu sayfada da diğer sayfada yazılanları yorumluyoruz sohbet muhabbet burda dönüyor.
diğer sayfanın en basında spor puanları da yazıyor o sayadaydı iyice okuman faydalı olur. Aklına takılan bir şey olursa sor yardımcı oluruz. Başta biraz karılık geliyor ama alışınca zorlanmazsın
İlk başta bana da karışık gelmişti
Bazı eczanelerde falan oluyor profosyonel tartılar gözüne takılırsa baktır bir araE kolaymış tamam yapalım bebiş hadi şimdi başlayalım
Kız bizim tartılar normal market tartısıprofesyonel tartıda belki benim de öyle çıkacak
Sen kaç yaşındasın ki eneeee sen benden güccük değil misin yaw 20 yaş enerjisi var oysa ki
Kuzu şöyle günlük sporunu sen hesaplıyorsun mesela 30 dk tempolu yürüyüş yaptım diyelim. Tempolu yürüyüş dk 2.5 puan 30 dk 75 puan yaparÇok saol şimdi rast geldim bakarken de 4.takim menü ve spor yazıyo oraya yazcam anladığım kadarıyla bide bu puan işi nasıl oluyo onuda öğrenirsem yani puanları kaptanlarimizmi ekliyo ayy bide seyy kilo bildirimi tartilma zamanı fln farkr ediyormu yoksa belli günlerde mk oluyo perşembe cuma yazıyordu ama