Bence zorlama, bende migren falab yok, ona ragmrn oruca hazirlikli girmezsem bas agrim cok feci tutar.
Oruca hazirlikli girmekten kastim da bolca yesillik ve mineral tuketmek. Onceki gunde yesillik oranin en az aile boyu salata kasesi kadar olmali.
21. Saatte bitirdim dayanacak gibi değil başım, kaptanım sen beni anlarsın damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış20.saat de bitir kuzum
Gel beni dinle
1 ana ogun 1 de ara ogun yap mesela
Ardindan yine 20 saatlik yap
Ogunun dolu dolu olsun
Karbonhidrati abartma ama
Geçmiş olsun canım baş ağrısı çok fena bilirim aman dikkat et dukan atak nasıl oluyor anlatmistin sanırım ama unutmuşum mesela yulaf demişsin ona izin varmi kabak bitince deneyim olmazsa21. Saatte bitirdim dayanacak gibi değil başım, kaptanım sen beni anlarsın damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış
Yulaflı omlet yaptım, dukan atağa döndüm şu an iki gün yaparım inşallah
Gecmis olsunSelam herkese
Migrenim tuttu yataktan çıkamadım
19. Saatteyim biraz açlık başladı ama direneceğim
Gecmis olsunTünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
@Serina08 nasıl eşlemişiz biz öyle bak ikimizde covid olduk
Sağol kuzum migren çekilir dert değil valla Allah kimseye vermesinGeçmiş olsun canım baş ağrısı çok fena bilirim aman dikkat et dukan atak nasıl oluyor anlatmistin sanırım ama unutmuşum mesela yulaf demişsin ona izin varmi kabak bitince deneyim olmazsa
Sağol canımGecmis olsun
Gecmis olsun
Gecmıs olsun canım. Hafıf atlatırsın umarım. Tat koku benım 5 ay oldu hala kotu alıyorum tatlarınkokuları farklı ve pis. Umarım senın cok surmezTünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
@Serina08 nasıl eşlemişiz biz öyle bak ikimizde covid olduk
Yaaa ben bi araştırayım bunu ben kaç gün yapmam lazım acaba sagol kuzum güzele benziyor doyurucu da olur protein oluncaSağol kuzum migren çekilir dert değil valla Allah kimseye vermesin
Dukan diyeti dört evre, ilk evresi atak evresi diye geçiyor. Vermen gereken kiloya göre kaç gün bu evreyi yapabileceğini belirliyorsun.
bu evrede sadece ve sadece saf protein tüketiyorsun. Et tavuk balık yumurta süt ürünleri(1 lt geçmesin günde) ve buna ek olarak her gün 1.5 yk yulaf tüketiyorsun. günlük 20 dk yürüyüş ve su tüketimini de artırman lazım.
Sağol kuzum migren çekilir dert değil valla Allah kimseye vermesin
Dukan diyeti dört evre, ilk evresi atak evresi diye geçiyor. Vermen gereken kiloya göre kaç gün bu evreyi yapabileceğini belirliyorsun.
bu evrede sadece ve sadece saf protein tüketiyorsun. Et tavuk balık yumurta süt ürünleri(1 lt geçmesin günde) ve buna ek olarak her gün 1.5 yk yulaf tüketiyorsun. günlük 20 dk yürüyüş ve su tüketimini de artırman lazım.
Araştır araştır asla aç olmuyorsun çünkü izin verilen yiyeceklerden istediğin saatte istediğin kadar yiyebiliyorsun, açlık olmuyor yani ama biraz ağzının tadı bozuluyorYaaa ben bi araştırayım bunu ben kaç gün yapmam lazım acaba sagol kuzum güzele benziyor doyurucu da olur protein olunca
iyiyim kaptanım sen nasılsın? internet bağlantım koptu erken cevap yazamadım kusura bakma. kilolarla uğraşıp duruyorum bildiğin gibi. yapıştı meretler üstüme çıkmıyor.Nasılsın ceydos
Atak evresinde yok zaten bir kaç gün oluyor atak evresi bi sonraki evrede sebze ekleniyorHic sebze yok mu
Atak evresinde yok zaten bir kaç gün oluyor atak evresi bi sonraki evrede sebze ekleniyor
Sonraki evrede meyve
En son evrede KB ekleniyo
Iyiyim bendeiyiyim kaptanım sen nasılsın? internet bağlantım koptu erken cevap yazamadım kusura bakma. kilolarla uğraşıp duruyorum bildiğin gibi. yapıştı meretler üstüme çıkmıyor.
Hahah ben de sevmem ama etkili olduğu için yapıyorum, zaten iki gün yapcamCok kotuymus
Sebzesiz diyet mi olurmus
Neyse kolay gelsin diyim, dukanla verenler iyi verdiler, sana yarar umarım.
Yine cok yagmurlu ve ruzgarli bir gün. Ve ben yine sporu ekmeyi dusunuyorum
Soguk sorun degil hemen isiniyorum da. Yagmur ya
Yani birde cimenlerde / cakil taslari üzerinde. Islak olmasa cekilir. Diz kapaklarim hep morAynen,
Yagmazsa ya da az yagarsaben bugun sahalara donucem kismetse bakalim.
Ayrica 40 saatlige de başladım, cumaya ayni kiloda kalmis olsam basaridir
Ne güzelO degil de
Gecen gittigim magazada urun denetmiyorlardi, s beden aldim geldim
olur dedim, olmazsa kilo vercem daha zaten dedim.
Ay bol gelmesinler mi
Bol bol giyicem artikin