Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım:hasta:
@Serina08 nasıl eşlemişiz biz öyle bak ikimizde covid olduk :eek:
Yaaa inanmıyorum çok geçmiş olsun kuzum dinlen iyjxe4

Selam herkese
Migrenim tuttu yataktan çıkamadım 😥
19. Saatteyim biraz açlık başladı ama direneceğim
20.saat de bitir kuzum
Gel beni dinle
1 ana ogun 1 de ara ogun yap mesela
Ardindan yine 20 saatlik yap
Ogunun dolu dolu olsun
Karbonhidrati abartma ama

Tünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım:hasta:
Aaa sendede mi pozitf cikti cok gecmis olsun canim ya ay allqh yardimcin olsun. Ben biraz iyiyim bugun de cocuklqr cok yoruyor bizi. Esim iyiydi ondada basladi sirayla gidioz bakam. Sende durunlqr nasil

Bugun kahvaltıyı 2 yumurta, 1 kk peynir ve 1 dilim karpuz ile yaptım, 2 kupa filtre kahve içtim, birazdan dukan birası hazırlayacağım. Günü kabak ve yeşil fasulye ile kapatmayı planlıyorum.
Guzel plan 👍
Cok gecmis olsun
Tahmin ediyordum aslinda 🙊
Bol dinlen. Sebze agirlikli yemeye bak ve bol su. C vitamini takviyesi alacaktin. Onuda ihmal etme
Açımmmmmm.
Ben biraz değiştirdim. Sütlü yeşil çay ekledim bir fincan.tok.tuyuyor. Dun öğlen kabak pizzasi yedim. Dün Toplam 620 kalori aldım. Bugun yulaflı muzlu yoğurt yicem. Öyle birebir uyamam.
Çilek yiyorum 1 porsiyon. CEYDOS CEYDOS bana da listeyi vermişti sanırım. İnşallah yanlış hatırlamıyorum. ♥️
Oy kiyamam 💕
Kolay gelsin. Ufak tefek degisikler sorun degildi sanki? CEYDOS CEYDOS um daha iyi bilir

Evet yok zaten. Yarım bardak süt yarim bardak suya 1 tatlı kaşığı yeşil çay 1 çay kaşığı tarçın. 1 çay kaşığı toz zencefil ekleyip 2-3 dk kaynatiyorum. Sonra 5 dk da demlenmesini bekleyip süzüp içiyorum. Tok tutuyor. Metobolizmayi hızlandırıyor. Ödem attırıyor canım. 🤗
A Arrietty_ nerdesin kaptanım bak tüyolar veriyorum 4. Takıma. 🤗♥️
😂 Bana yarari varda sen Zipzip- Zipzip- kaptan gormesin dikkat et.
Gerci pamik gibidir o, sorun olmaz 😂
merhabalar

bugün zumba günüymüş

acaba başlangıç için yapabileceğim öneriniz olabilir mi video olarak
Benim seviklerimden biri

Açımmmmmm.
Ben biraz değiştirdim. Sütlü yeşil çay ekledim bir fincan tok tutuyor. Dun öğlen kabak pizzasi yedim. Dün Toplam 620 kalori aldım. Bugun yulaflı muzlu yoğurt yicem. Öyle birebir uyamam.
Çilek yiyorum 1 porsiyon. CEYDOS CEYDOS bana da listeyi vermişti sanırım. İnşallah yanlış hatırlamıyorum. ♥️
hayırlı olsun canım inşallah sonuç güzel sonuçlar alırsın. bende etrafında dolanıp ufak değişiklikler yaptım. sınırları aşmadığımız sürece birebir uymamıza gerek yok. sıvı alımını yüksek tutmanı tavsiye ederim.

çok çok geçmiş olsun en hafif şekilde atlatırsınız inşallah

bana sarmısak çok iyi gelmişti yoğurda katıp bol bol yemiştim zaten tat koku kaybı var madem çok rahat yersiniz

Aaa sendede mi pozitf cikti cok gecmis olsun canim ya ay allqh yardimcin olsun. Ben biraz iyiyim bugun de cocuklqr cok yoruyor bizi. Esim iyiydi ondada basladi sirayla gidioz bakam. Sende durunlqr nasil
Sağol canım beni de çocuklar yoruyor biraz.Çünkü küçüğü ateş ve kusma devam ediyor.Kendi hastalığımı unuttum ona bakarken.Eşim iyi eve bağladım onu diye biraz sinirli 😠

Guzel plan 👍

Cok gecmis olsun
Tahmin ediyordum aslinda 🙊
Bol dinlen. Sebze agirlikli yemeye bak ve bol su. C vitamini takviyesi alacaktin. Onuda ihmal etme

Oy kiyamam 💕
Kolay gelsin. Ufak tefek degisikler sorun degildi sanki? CEYDOS CEYDOS um daha iyi bilir
C vitaminine 3 gün önce başladım devam ediyorum.Bende şüphelendim kendimden aslında ama yine de yoktur ya dedim hep

X