Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar arkadaşlar, öncelikle pozitif çıkan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum hissetmeden qtlatırsınız inşallah bir an önce.
Bugün tartıldım ve 63.9 kg ile kabak detoksuna başladım 3 gün sonra durumu paylaşıcam tekrar, daha önce yapmıştım o zaman baya etkili olmuştu bu defa nasıl olacak bakalım

Tamam teşekkürler şimdi yapmaya caliscam inşallah becerebilirsem sizinle birlikte bende zayıflarım hemen Bi deneyim bakalım Olcak mi
Hoş geldin canım emin ol en güzel takımdasın bu takımın enerjisi çok güzel
Birlikte güzel motive oluyoruz sen de grubun enerjisine renk katacaksın eminim..
Birlikte olunca hedefe ulaşmak daha kolay oluyo düşünce kaldıran birileri var çünkü

Kızlaaaaaar alışverişe çıktım hiçbir şey bulamamıştım ki bi mağazaya da gireyim dedim bi tane takım denedim m beden büyük geldi ehehhehe s beden aldımmm ehehehhe çok mutluyum kiiii
Darısı hepinizin başına inşallah giydiğiniz kıyafetler bol bol olur bi an önce

Huhuki

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına k atıldınız mı ?

Bunu alintilayip doldura bilirsin

Tünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
@Serina08 nasıl eşlemişiz biz öyle bak ikimizde covid olduk
Çok geçmiş olsun kuzum dinlen bebeğim inşeAllah çabuk ve hafif atlatırsın

Günaydın canım ay valla bende korktum biliyo musun sen detoks dan sonra geri mi alcan diye şimdi bende yapıyorum ya bunu duyunca sevindim valla . Bu detoks ise yararsa tekrar yapabiliyo muyuz acaba ayda 2 kez filan
Detoksları ayda iki kez değilde 2 ay da bir yapın ben denedim aynı etkiyi vermiyor maalesef boşuna aç kalmış oluyorsun ayrıca zararı oluyormuş vücuda

Kemiklerin iri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…