- 27 Aralık 2020
- 66
- 122
- 35
Hosbuldum tesekkurler:))Özellikle önümüzdeki hafta daha çok eksilerin geleceğini düşünüyorum
Hoşgeldiniz
Tamam teşekkürler şimdi yapmaya caliscam inşallah becerebilirsem sizinle birlikte bende zayıflarım hemen Bi deneyim bakalım Olcak miMerhaba hoşgeldiniz
ilk sayfada ki formu alıntılayıp cevaplarını yanına yazarak aynen bu şekilde cevaplayacaksınız.
Hoş geldin canım emin ol en güzel takımdasın bu takımın enerjisi çok güzelTamam teşekkürler şimdi yapmaya caliscam inşallah becerebilirsem sizinle birlikte bende zayıflarım hemen Bi deneyim bakalım Olcak mi
Günaydın 4. Takım ve . A Arrietty_ kaptanım. Tebrik ediyorum sizi.
Asi Matmazel Tebrikler canım.
Dün ben de Hollywood diyetine başladim. Direnç kilolarindayım. İnşallah ise yarar.
Ahh kaptanım geçmiş olsunVergi serüvenim bu aylıkta bitti şükür. Erken çıktım işten biraz yatıcam. Başım ağrıyor ve mide bulantım var, enerjim sıfır.
Biraz uyuyayım geçerse zumba yapıcamAsi Matmazel
Çok geçmiş olsun kuzum dinlen bebeğim inşeAllah çabuk ve hafif atlatırsınTünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım
@Serina08 nasıl eşlemişiz biz öyle bak ikimizde covid olduk
Kaptanım şahane oluyor gerçekten nasıl geçti piknik sizdeGünaydın kızlar
Bugün bizde piknik planladık. Öğleden sonrası için ama ailece gideceğimiz için sağlıksız şeyler yok menüde kendime göre ayarladım
Pikniğe gitmeyeli belki 4/5 sene olacak.
Detoksları ayda iki kez değilde 2 ay da bir yapın ben denedim aynı etkiyi vermiyor maalesef boşuna aç kalmış oluyorsun ayrıca zararı oluyormuş vücudaGünaydın canım ay valla bende korktum biliyo musun sen detoks dan sonra geri mi alcan diye şimdi bende yapıyorum yabunu duyunca sevindim valla . Bu detoks ise yararsa tekrar yapabiliyo muyuz acaba ayda 2 kez filan
Kemiklerin iri
Tatlım migrenin varsa bu kadar uzun süreli aç kalman iyi değilSelam herkese
Migrenim tuttu yataktan çıkamadım
19. Saatteyim biraz açlık başladı ama direneceğim
Eva Fitness ın videoları güzel bence onlardan yapabilirsinmerhabalar
bugün zumba günüymüş
acaba başlangıç için yapabileceğim öneriniz olabilir mi video olarak