Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence zorlama, bende migren falab yok, ona ragmrn oruca hazirlikli girmezsem bas agrim cok feci tutar.

Oruca hazirlikli girmekten kastim da bolca yesillik ve mineral tuketmek. Onceki gunde yesillik oranin en az aile boyu salata kasesi kadar olmali.

20.saat de bitir kuzum
Gel beni dinle
1 ana ogun 1 de ara ogun yap mesela
Ardindan yine 20 saatlik yap
Ogunun dolu dolu olsun
Karbonhidrati abartma ama
21. Saatte bitirdim dayanacak gibi değil başım, kaptanım sen beni anlarsın damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış 😔
Yulaflı omlet yaptım, dukan atağa döndüm şu an iki gün yaparım inşallah

21. Saatte bitirdim dayanacak gibi değil başım, kaptanım sen beni anlarsın damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış 😔
Yulaflı omlet yaptım, dukan atağa döndüm şu an iki gün yaparım inşallah
Geçmiş olsun canım baş ağrısı çok fena bilirim aman dikkat et dukan atak nasıl oluyor anlatmistin sanırım ama unutmuşum mesela yulaf demişsin ona izin varmi kabak bitince deneyim olmazsa

Geçmiş olsun canım baş ağrısı çok fena bilirim aman dikkat et dukan atak nasıl oluyor anlatmistin sanırım ama unutmuşum mesela yulaf demişsin ona izin varmi kabak bitince deneyim olmazsa
Sağol kuzum migren çekilir dert değil valla Allah kimseye vermesin😥
Dukan diyeti dört evre, ilk evresi atak evresi diye geçiyor. Vermen gereken kiloya göre kaç gün bu evreyi yapabileceğini belirliyorsun.
bu evrede sadece ve sadece saf protein tüketiyorsun. Et tavuk balık yumurta süt ürünleri(1 lt geçmesin günde) ve buna ek olarak her gün 1.5 yk yulaf tüketiyorsun. günlük 20 dk yürüyüş ve su tüketimini de artırman lazım.

Tünaydın kızlar dün gece tat koku kaybı olduğu için bu sabah test verdik.eşim negatif çıktı, ben pozitif çıktım:hasta:
@Serina08 nasıl eşlemişiz biz öyle bak ikimizde covid olduk :eek:
Gecmıs olsun canım. Hafıf atlatırsın umarım. Tat koku benım 5 ay oldu hala kotu alıyorum tatlarınkokuları farklı ve pis. Umarım senın cok surmez

Dukan diyeti dört evre, ilk evresi atak evresi diye geçiyor. Vermen gereken kiloya göre kaç gün bu evreyi yapabileceğini belirliyorsun.
bu evrede sadece ve sadece saf protein tüketiyorsun. Et tavuk balık yumurta süt ürünleri(1 lt geçmesin günde) ve buna ek olarak her gün 1.5 yk yulaf tüketiyorsun. günlük 20 dk yürüyüş ve su tüketimini de artırman lazım.
Yaaa ben bi araştırayım bunu ben kaç gün yapmam lazım acaba sagol kuzum güzele benziyor doyurucu da olur protein olunca

Hic sebze yok mu :KK57:

Yaaa ben bi araştırayım bunu ben kaç gün yapmam lazım acaba sagol kuzum güzele benziyor doyurucu da olur protein olunca
Araştır araştır asla aç olmuyorsun çünkü izin verilen yiyeceklerden istediğin saatte istediğin kadar yiyebiliyorsun, açlık olmuyor yani ama biraz ağzının tadı bozuluyor 😅 insan ot yemeyi özlüyor 🤪

Aynen,
Yagmazsa ya da az yagarsa 😅 ben bugun sahalara donucem kismetse bakalim.

Ayrica 40 saatlige de başladım, cumaya ayni kiloda kalmis olsam basaridir 😉
Yani birde cimenlerde / cakil taslari üzerinde. Islak olmasa cekilir. Diz kapaklarim hep mor 😂
Soyleniyorum ama kesin giderim

Cuma ya dönüs mu var :)) dogum günü haftasi sonra mi olacak yoksa dönüs
Onumuzdeki Sali dimi dogum günün?

X