Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hemen bende baktım menülerine kuru fasulye, nohut ve mercimek çok fazla bunları tüketiyorsun. üstelik su 2 - 2,5 lt içiyorsun onuda azıcık arttırmalısın.
Evet bu ara böyle oldu
Belki 3 haftadirmarketegirmedim . Hep eşim gitti. Dünden beri gitmem gerek kabak detoksu için. Çıkmaya çıkmaya canim dışarı da çıkmak bi yere gitmek istemiyor artık.

O okuyan_e ve Twinkle006 Twinkle006 bu hafta cuma için vermeniz gereken hedef kiloyu belirlediniz mi? bildirim yapar mısınız
Ben pazartesi başladım 500 gr verebilirsem iyi olur pazartesiden cumaya aslında 3 günlük detoks yapsam iyi olur ama işlerim çok yoğun bu aralar detokslar baygın balık gibi yapıyor beni, detoks yaparsam işleri yetiştiremem😬

15 haziranda tatile gitcez en son balayında gittik tatile, ertesi yıl pandemi başladı. Balayı mayolarıma girebilmem lazım 😑 inşallah başarabilirim zaman da az ama🙏
kaç kilo vermen gerekiyor o zamanlara kıyasla çoksada azsa da ona göre asılırsın 20 gün neler neler yapılır :)

Yok valla sabah yürüyüşe çıktım kahvaltılık hazırla bahçeye geldik derken böyle oldu 😂
Ay bahçe ne güzel olmuş, annelerin yanına gidince diyim de biZ de gidek... hamakta kitap okumayı özledim 😅
Selam kızlar
Çocuklar ateşlendi onlarla ilgilenirken buraya bakamadım.Sıraya girdik valla🤦🏻‍♀️Neyse toparlarız inşallah
Akşam menülerde görüşürüz :KK68:
Geçmiş olsjn canım iyiler mi biraz daha
16 saatten sonra yakmaya basliyomussun kaptanim. Ee sende bisey kalmadi ozaman😬 zaten zayiftin😬
aedenli aedenli sakin sakin bunu yapma ha😂😂
Artık çok gec bebiş, o profiterollerden sonra anca su orucu paklar beni🙄
Aboooowww yap bakalim. Senlede yarisirim kizz😈
Kendine yeni rakip mi buldun gız😅
Dusunsene hic spor yapmadin cumadan beri salliyorsun ustune bugun onlari yedin😮 kacamak yaptin bitanecikk. Cezasini da cekecen. Kaptanlar ceza kesmeden sen yapiver bebisimmm😬 uzulme beee♥️
Olan oldu artık napalım cezamıza razıyız on dk hiit yaptım şimdi bi 15 dk daha yapacam 😥

4-5 kilo versem harika olucak ama 20 günde mümkün mü sence🤔
Su orucuyla mumkunnnn:eğlence:
Ay bahçe ne güzel olmuş, annelerin yanına gidince diyim de biZ de gidek... hamakta kitap okumayı özledim 😅

Geçmiş olsjn canım iyiler mi biraz daha

Artık çok gec bebiş, o profiterollerden sonra anca su orucu paklar beni🙄

Kendine yeni rakip mi buldun gız😅

Olan oldu artık napalım cezamıza razıyız on dk hiit yaptım şimdi bi 15 dk daha yapacam 😥
Sensiz aslaaa♥️😬
Su orucunda hc yağlı kahve de yasak mı?
Şekersiz sütsüz çay kahve serbest ama yağlıdan emin olamadım?
Okuduguma gore 0 kalori alman gerek. Yani yasak. Kaptanlarim daha iyi bilir

Çok geçmiş yapamadım ama kırbaçlık menü gözüme takıldı akşam net görelim de menüyü ona göre cezalar eklenir.
Tum günü parkta yedim gene. Yeni geldim eve. Dışarıda çocuğa bakmaktan telefona da bakamıyorum hiç
Ben ben, en çok kırbac bana bugün 🙄😥🙁

O okuyan_e daha yüksek kilolardayken chloe pek önermem. Senin için en güzeli bol bol leslie ya da açık hava yürüyüşü. Vücudun önce biraz yağ yaksın kilo versin sonra zamanla o videolara geçersin sıkılaşmak için.
O okuyan_e ornegin ben✋🏻 116 kiloyla hiit yaptim. Pisik olmayan ve agrimayan yerim yok😂😂😂
Tempolu yuruyusle de cok guzel yakiyon😍 onu yapalim biz

X