- 4 Aralık 2017
- 2.472
- 9.071
- 35
O kadar emeğe olmamalıydı canım yaUzulme kuzum ya. Olabilir no stress
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar emeğe olmamalıydı canım yaUzulme kuzum ya. Olabilir no stress
Evet bu ara böyle olduhemen bende baktım menülerine kuru fasulye, nohut ve mercimek çok fazla bunları tüketiyorsun. üstelik su 2 - 2,5 lt içiyorsun onuda azıcık arttırmalısın.
Dusunsene hic spor yapmadin cumadan beri salliyorsun ustune bugun onlari yedin kacamak yaptin bitanecikk. Cezasini da cekecen. Kaptanlar ceza kesmeden sen yapiver bebisimmm uzulme beeeO kadar emeğe olmamalıydı canım ya
Leslieee. Youtube yaz busuru var kizay maşallahhh 5 dk da zumba ekledim ama 90 kiloyla yetişemiyorum yada yeni başladım diye sanırım nerelere gidem yürüyüşe çıkamadım diye napcağımı şaşırdım
Ben pazartesi başladım 500 gr verebilirsem iyi olur pazartesiden cumaya aslında 3 günlük detoks yapsam iyi olur ama işlerim çok yoğun bu aralar detokslar baygın balık gibi yapıyor beni, detoks yaparsam işleri yetiştirememO okuyan_e ve Twinkle006 bu hafta cuma için vermeniz gereken hedef kiloyu belirlediniz mi? bildirim yapar mısınız
kaç kilo vermen gerekiyor o zamanlara kıyasla çoksada azsa da ona göre asılırsın 20 gün neler neler yapılır :)15 haziranda tatile gitcez en son balayında gittik tatile, ertesi yıl pandemi başladı. Balayı mayolarıma girebilmem lazım inşallah başarabilirim zaman da az ama
4-5 kilo versem harika olucak ama 20 günde mümkün mü sencekaç kilo vermen gerekiyor o zamanlara kıyasla çoksada azsa da ona göre asılırsın 20 gün neler neler yapılır :)
Ay bahçe ne güzel olmuş, annelerin yanına gidince diyim de biZ de gidek... hamakta kitap okumayı özledimYok valla sabah yürüyüşe çıktım kahvaltılık hazırla bahçeye geldik derken böyle oldu
Geçmiş olsjn canım iyiler mi biraz dahaSelam kızlar
Çocuklar ateşlendi onlarla ilgilenirken buraya bakamadım.Sıraya girdik vallaNeyse toparlarız inşallah
Akşam menülerde görüşürüz
Artık çok gec bebiş, o profiterollerden sonra anca su orucu paklar beni16 saatten sonra yakmaya basliyomussun kaptanim. Ee sende bisey kalmadi ozaman zaten zayiftin
aedenli sakin sakin bunu yapma ha
Kendine yeni rakip mi buldun gızAboooowww yap bakalim. Senlede yarisirim kizz
Olan oldu artık napalım cezamıza razıyız on dk hiit yaptım şimdi bi 15 dk daha yapacamDusunsene hic spor yapmadin cumadan beri salliyorsun ustune bugun onlari yedin kacamak yaptin bitanecikk. Cezasini da cekecen. Kaptanlar ceza kesmeden sen yapiver bebisimmm uzulme beee
Su orucuyla mumkunnnn4-5 kilo versem harika olucak ama 20 günde mümkün mü sence
Sensiz aslaaaAy bahçe ne güzel olmuş, annelerin yanına gidince diyim de biZ de gidek... hamakta kitap okumayı özledim
Geçmiş olsjn canım iyiler mi biraz daha
Artık çok gec bebiş, o profiterollerden sonra anca su orucu paklar beni
Kendine yeni rakip mi buldun gız
Olan oldu artık napalım cezamıza razıyız on dk hiit yaptım şimdi bi 15 dk daha yapacam
Okuduguma gore 0 kalori alman gerek. Yani yasak. Kaptanlarim daha iyi bilirSu orucunda hc yağlı kahve de yasak mı?
Şekersiz sütsüz çay kahve serbest ama yağlıdan emin olamadım?
Yerim seniiiSensiz aslaaa
Hmmm hc iki gün daha bekleyecek o zaman teşekkürler kuzumOkuduguma gore 0 kalori alman gerek. Yani yasak. Kaptanlarim daha iyi bilir
Ben ben, en çok kırbac bana bugünÇok geçmiş yapamadım ama kırbaçlık menü gözüme takıldı akşam net görelim de menüyü ona göre cezalar eklenir.
Tum günü parkta yedim gene. Yeni geldim eve. Dışarıda çocuğa bakmaktan telefona da bakamıyorum hiç
O okuyan_e ornegin ben 116 kiloyla hiit yaptim. Pisik olmayan ve agrimayan yerim yok
Kiz sus belki gormezBen ben, en çok kırbac bana bugün
Hahah vicdanımı nasıl susturacam ben sussam o susmuyoKiz sus belki gormez