Güzel değişim yaşamış artık ömür boyu eski haline donmezNAZLI BURCU İLME on Instagram: "Şimdi o elindeki tatlı kaşığını yavaşça masaya bırak 🥳 Aksi halde karın çevren soldaki gibi olmaya yüz tutacak... Bkz. Elimde kek 🙈 belim 98civarı Çünkü şeker genellikle karın ve bacak bölgesinde yağ olarak depolanıyor
3,574 likes, 108 comments - nzlilme on April 22, 2021: "Şimdi o elindeki tatlı kaşığını yavaşça masaya bırak 🥳 Aksi halde karın çevren soldaki gibi olmaya yüz tutacak... Bkz. Elimde kek 🙈 belim 98civarı Çünkü şeker genellikle karın ve bacak bölgesinde yağ olarak depolanıyor... Yani karın çevren...www.instagram.com
Suna bakin
İçinden başka biri çıkmış sankiNAZLI BURCU İLME on Instagram: "Şimdi o elindeki tatlı kaşığını yavaşça masaya bırak 🥳 Aksi halde karın çevren soldaki gibi olmaya yüz tutacak... Bkz. Elimde kek 🙈 belim 98civarı Çünkü şeker genellikle karın ve bacak bölgesinde yağ olarak depolanıyor
3,574 likes, 108 comments - nzlilme on April 22, 2021: "Şimdi o elindeki tatlı kaşığını yavaşça masaya bırak 🥳 Aksi halde karın çevren soldaki gibi olmaya yüz tutacak... Bkz. Elimde kek 🙈 belim 98civarı Çünkü şeker genellikle karın ve bacak bölgesinde yağ olarak depolanıyor... Yani karın çevren...www.instagram.com
Suna bakin
Fazla da tartıdaki rakama takılma evet o da birşey Ama herşey değil unutma
Haftasonu youtube'de izlediğim şu hanımın hikayesine biraz kulak verelim bakalım istersen
sana özel şok cihazı kullanırım yapacak bişey yok.Elektrik alamıyom ondan
Mükemmel daha ne olsunKızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Seninle yarisacam diye kendimi perisan edecem muhahahaOtobüsteyim kahkaha attım
Bence olmuşun yaaa maşallah taşlar dolmuş He sayfaya
Bekle beni eve bi geçeyim nihahahhah
Arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse 25
Mumkunmus demekNAZLI BURCU İLME on Instagram: "Şimdi o elindeki tatlı kaşığını yavaşça masaya bırak 🥳 Aksi halde karın çevren soldaki gibi olmaya yüz tutacak... Bkz. Elimde kek 🙈 belim 98civarı Çünkü şeker genellikle karın ve bacak bölgesinde yağ olarak depolanıyor
Suna bakin
maşallahh süper görünüyorsunuz benceKızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Ay canım kocaman sarılasım geldi sana buraya yazması iki satır sürüyor ama yaşaması inan hiçte kolay degil.Canim ilk tedaviye başladığımızda eşimin sayi ve hiz problemi vardı bende sıkıntı yoktu yaşım ilerledi 39 simdi üzerine bende rezerv azlığı da var...benim 2. Tup bebek denememden bir kızım oldu 7 yasinda..Ama sonrasında olmadi 2 kimyasal 1 negatifim var..
Yani 6.denemeye baslayacagim 1 kizim var olsun yeter diyemiyorum içimdeki ses susmuyor...
Cok doktora gittim ben en iyi merkezlere gittim..
Ankara gurgan negatif
İstanbul memorial 1 pozitif 1 kimyasal
Ankara bahceci negatif
En son da Ankara memorial kimyasal
Simdiki doktorumdan cok memnunum 2 adet sonra gel dedi iste haziranda gidecegim tekrar..
Cok uğraştık bakalim doktor artik uğraşma diyene kadar devam..Allah maddi güç versin sağlık versin inşallah bu yolda çabalayan herkese.
Buda bizim sınavımız elhamdülillah.Cook sevindim senin adına darısı tüm isteyenlerin başınaallah bagislasin
Zor bi süreç ama üstesinden geliriz inşallah allah yardımcımız olsun
Nasıl geçti canım kontrolün?
Kullandırmam kaptanceğizim uslu bir öğrenciyim bensana özel şok cihazı kullanırım yapacak bişey yok.
Ay evime daha yeni geldim üç dört gün burda takılcamSeninle yarisacam diye kendimi perisan edecem muhahaha
Kas mı yapıyorsun?Millet spor yapinca zayifliyor ben kilo aliyorum
Dün ağır spor yaptı yanlış değilsem kasları şişmiştirKas mı yapıyorsun?
116 kiloyum kiz ne kasi. Bendeki kas degil en fazla puddingdirKas mı yapıyorsun?