Ceylanim masallahKızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Aynen ordaki haline göre daha inceNeden diyet yaptığını açıklarsan cevaplarım. Bence olmuşsun sen.
Daha dar kıyafetlerle çekersen daha derin inceleme yapabilirim
Geçen gece elbisesi ile paylaştığın fotoda daha kilolu duruyordun sanki.
Hayırlı olsun canım4. takımın şahane kadınları hepinize çok teşekkür ediyorum. arka planda sürekli çalışıyordum görünmez kadın olarak. ama kaptanımız A Arrietty_ artık görünür ol daha fazla yardımın dokunur deyince kıramadım ve ön plana çıkma kararı aldım. sizin için iyi mi kötü mü bilmiyorum. ama görünmez halim daha sessiz sedasızdı. mesajı aldınız mı ?
hepinize kutlama mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
Bana ceksinler :)))Ablalar sağolsun benim yatağımı bile toplarlardıHatta beni istemeye gelecekleri zaman temizliği annemle onlar yapmış ben gezmeye gitmiştim
Annemin yanında çocuklara laf edersem annem direkt ettiğini buldun diyor.
Sen annene çektirmemişsin o konuda çocuklarda sana benzer belki.
bence yeter canım bu halin çok güzel.Kızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Çocuklarıma sarılasım geldiDağılan oyuncakların aslında dağınıklık olmadığını,
koca eşeklerin odasından küflenmiş yiyecekler, dolabından iç içe geçip top haline getirilmiş kıyafetler topladığında anlayacaksın.
Bende evlenince simetri hastalığı oluştu. Katlayıp koyduklarım bile aynı ebatta neredeyse.Bana ceksinler :)))
Insallah amin
Kiz kardesim mesela hala ayniydi
Simdi cocugu oldu tabi cok farkli. Ama elbise dolabi ayni
Omgbombaa bombaaaa
Vuuuuuuuuuu afetttttttt i letafettt
Ama taş gibi görünüyorsun maşşşallah
Sen daha ne zayifliyon kizzKızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Hayırlı olsjn canım kaptanlığın4. takımın şahane kadınları hepinize çok teşekkür ediyorum. arka planda sürekli çalışıyordum görünmez kadın olarak. ama kaptanımız A Arrietty_ artık görünür ol daha fazla yardımın dokunur deyince kıramadım ve ön plana çıkma kararı aldım. sizin için iyi mi kötü mü bilmiyorum. ama görünmez halim daha sessiz sedasızdı. mesajı aldınız mı ?
hepinize kutlama mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
Fazla da tartıdaki rakama takılma evet o da birşey Ama herşey değil unutmaKızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Buyur canım, hanımlar önden ben 20k da dururum 20.001 olmaz
E yavrum sen niye diyet yapıyorsun gayette olmuşsun. Senin amacin kilo koruma ve sıkılaşma olmalı. Daha fit durmak için. O yüzden tartıya değil de vücut ölçü değişikliklerine odaklanmalısınKızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
He yavrum heBuyur canım, hanımlar önden ben 20k da dururum 20.001 olmaz
Taktik falan değil ha
Canım bence de çok güzel olmuşsun. Yüzünün çökme sebebi spor yapmaman. Spor yapıp sıkılaşsan yeterli bence.Kızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
oklava yeterli değil mi?Hayırlı olsjn canım kaptanlığın
Sende ne var elektroşok cihazı mı
Elektrik alamıyom ondanoklava yeterli değil mi?
AynenE yavrum sen niye diyet yapıyorsun gayette olmuşsun. Senin amacin kilo koruma ve sıkılaşma olmalı. Daha fit durmak için. O yüzden tartıya değil de vücut ölçü değişikliklerine odaklanmalısın
Otobüsteyim kahkaha attımTarlası yanmış maraba oturuşu mu
Bence olmuşun yaaa maşallah taşlar dolmuş He sayfayaKızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Bekle beni eve bi geçeyim nihahahhahHe yavrum he5bindeyim