Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Ceylanim masallah
Ne güzel incelmissin
Bence sen ulasmissin hedefe
Sklasmak icin spor yapip korumaya gec

Neden diyet yaptığını açıklarsan cevaplarım. Bence olmuşsun sen.
Daha dar kıyafetlerle çekersen daha derin inceleme yapabilirim
Geçen gece elbisesi ile paylaştığın fotoda daha kilolu duruyordun sanki.
Aynen ordaki haline göre daha ince
Hatta gecen sene galiba ekim de paylasmisti yine bir foto
Daglar kadar fark var arada
Olmussun sen ya

Hayırlı olsun canım

Bana ceksinler :)))
Insallah amin
Kiz kardesim mesela hala ayniydi
Simdi cocugu oldu tabi cok farkli. Ama elbise dolabi ayni

Hayırlı olsjn canım kaptanlığın
Sende ne var elektroşok cihazı mı

Kızlar normalde 59 hedef koymustum kendıme. Sizce ne kadar daha vermelıyım şuankı halımden. Yüzüm cok çöktü ya en sınır oldugum sey
Fazla da tartıdaki rakama takılma evet o da birşey Ama herşey değil unutma

Haftasonu youtube'de izlediğim şu hanımın hikayesine biraz kulak verelim bakalım istersen

E yavrum sen niye diyet yapıyorsun gayette olmuşsun. Senin amacin kilo koruma ve sıkılaşma olmalı. Daha fit durmak için. O yüzden tartıya değil de vücut ölçü değişikliklerine odaklanmalısın

@Onlymemeself kuzum biz oğlumu aşılatmaya götürdük, önemli bir şey yok yani. senin artı spordandır kesin.
Ben 10 bindeyim adımda. 50 dk chloe, 30 dk boosted ve 45 dk yürüyüş yaptım şimdiye kadar.
Canım bence de çok güzel olmuşsun. Yüzünün çökme sebebi spor yapmaman. Spor yapıp sıkılaşsan yeterli bence.

E yavrum sen niye diyet yapıyorsun gayette olmuşsun. Senin amacin kilo koruma ve sıkılaşma olmalı. Daha fit durmak için. O yüzden tartıya değil de vücut ölçü değişikliklerine odaklanmalısın
Aynen esmeriiim
Hemen basla :))
Oyle chloe zorluyor ise chloe yapacagim diye cabalama
Instagramda biri var.Bayliyorum.Evde cok guzel sekilde fit oldu

Tarlası yanmış maraba oturuşu mu
Otobüsteyim kahkaha attım
Bence olmuşun yaaa maşallah taşlar dolmuş He sayfaya
He yavrum he 5bindeyim
Bekle beni eve bi geçeyim nihahahhah
Arabada 5 evde 15 hoşuma da giderse 25

Suna bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…