Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen bakiyorum.Login • Instagram
Kızlar evde adımlama için bu videoya bir göz atın derim. Direnç bandıyla yapıyor adımlama ile birlikte sıkılaşmada sağlıyormuş. Yarın akşam bunu yaparım.
IF aslinda cok guzel bir secenek.. Onemli olan sadik kalmak.Merhaba Zeynep hanım iyi dileklerin icin tesekkur ederim Rabbim hepimizin evlatlarini korusun insallah dusmanima yasatmasin cok zor gunlerdi. Neyse grubun konusunu dagitmak istemiyorum burayi aktif kullanicam insallah cunku hem kilo vermeye hem de birileriyle konusup kafa dagitmaya ihtiyacim var. Yillar once universitedeyken de bi cuma grubuna katilmistim vw guzel kilolar vermistim ama hangi gruptu hatirlamiyorum aradan 10 yil gecti herhalde
Aslinda aralikli oruc yapiyorum 1.5 aydir 4-5 kilo verdim ama su an kilo vermem durdu su an nasil bi diyet uygulayacagimi da bilmiyorum yardimlarinizi bekliyorum
Ergen ise zor ikna edersin :))Bende dört gözle bekliyorum. İlk günler gözüm korkmuyor değil. İşinde baya uzman biri ödülleri falan vardı bir sürü.
Benim yakışıklı ergeni ikna etseydim onada koçluk paketi alacaktım. İlla erkek hoca olsunmuş. O hoca pilates hocasıymış, pilates yapan erkek görmüşmüyüm hiç vs vs .
Alakası yok desemde dinletemedim. Aşık falan olsa bari belki o zaman kilo verme çabasına girer.
Benim haftasonı temizliği şimdi bitti. Hiç oturmadım gün boyu. Yarın detoks çorbasına başlayacağım onuda hazırladım şimdi işim bitti. Bir kaç sguat, mekik falan yapayım. Yazarım yatmadan
Merhaba simge takıma hosgeldinKullanıcı Adı : SsSiMqE
İsim (İsteğe Bağlı ):Simge
Mesleginiz: Fen Bilimleri Öğretmeni
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 3 yaşında bir oglum var
Yaşadığınız şehir: Erzurum
Boyunuz : 170
Kilonuz: 84
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : Hamileydim 2 ay önce 23. Haftada bebegimi maalesef kaybettim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha sağlıklı olmak, daha genç ve güzel görünmek için
Eliptik bisikletim var günde yarım saat onu yapıyorum eğer ona fırsat bulamazsam çocuk oyun oynarken onun yanında Leslie açıp yarım saat onu yapıyorumIF aslinda cok guzel bir secenek.. Onemli olan sadik kalmak.
Plato donemi belki, veya yediklerin, su miktarin az.
Yarin bakalim neler yedin. Oyle daha kolay olur yorum yapmak. Spor yapiyor musun peki?
Merhaba teşekkür ederimMerhaba simge takıma hosgeldin
Ben takim kaptan yardımcısıyım haftasonu evde olmadığım için pek aktif olamadım yeni görüyorum mesajları.
Benim de 2.5 yaşında bir oğlum var. Ondan vakit ayarladikca diyetle beraber evde spor yapmaya özen gösteriyorum.
Merhabalar hoşgeldiniz. Rabbim hayırlı zamandan tekrardan nasip etsin inşallah sağlıcakla alın kucagınıza inşallah SsSiMqEHosgeldin Simge. Öncelikle basin sagolsun.
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasinda 2 cocuk annesiyim. Umarim birlikte guzel kilolar veririz. Umarim aktif kullanirsin burayi. Yoksa ipin ucu kaciyor Uygulamayi dusundugun bir diyet tarzi var mi?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mi?
Amin inşallah hakkımızda hayırlısını versin RabbimMerhabalar hoşgeldiniz. Rabbim hayırlı zamandan tekrardan nasip etsin inşallah sağlıcakla alın kucagınıza inşallah SsSiMqE
((Ahh. Ya yanlış alıntı yapmışım genee))
Wuhuuu harikasın dostum ben bugüm hiiiiçç bişi yapmadım klasik pazar modundayım
İçimdennbi ses oğlum uyancak gece beni ayaga dikecek deyoo ozamanda ben yaparım havlu videosunuSen dunden yorgunsundur, bugun bendensin
Haftaici de ben pek bir sey yapamiyorum diye zorladim bugun ama havlu videosunu zor bitirdim, her kasim sizliyor
The lies within e başladım ama sıkıldım.Kapadım.O_sevincli_ki hangi diziyi izliyorsun?
Ben bu aksam yeni bir diziye basladim.
Sevdim mi emin degilim. Ama izleyecek birsey de bulamiyorum