Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım burası da yağmış gece kış geri geldi yaa benim oğlumda öyleydi küçükken çok uyanırdı yaa inşallah geçer bu günleri de . kahve iyi fikirHerkese günaydın,
Burası çok karlı, benim için farketmiyor gerçi gece 6-7 kez uyanarak toplamda 4,5 saat uyumuşum, kızım sağolsun. Sabaha kahve ile başlasam iyi olacak
Canım diyete başlamadan önce düz yolda yürümek, evin merdivenlerini çıkmak nasıl zorlardı beni işte o zaman fazlalıklardan kurtulmaya karar verdimMenüm
Sabah
7 tane yeşil zeytşn
2 dilim peynir
1 tatlı kaşığı kaymak
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
öğlen
3 tane köfte
4 kaşık bulgur pilavı
ara
Bir tane küçük kurabiye
Kahve şekersiz
akşam
3 tane köfte
5 kaşık bulgur pilavı
Aynı yemeği yedim yine çok oldu farkındayım ne yapacam ben ya tutamıyorum kendimi açılmış tabi mide nefret ediyorum ya spor falan da yapamıyorum çok zor 4000 adımı geçemedim bugün yine 50 mekik çektim ama yoruluyorum ben ne yapamayacam hiç bir zaman zayıflayamayacam ben galiba inancım herşeyim yerlerde moralim çok bozuk iyi geceler herkese
Varyemez A Arrietty_ @_Vera_
Oğlum bu zamanlarda daha iyiydi sanki, dişinin biri patladı, öteki de çıkmak üzere. Ek gidaya alışamadı, sanki kilo almiyor, bir tahlil versek iyi olacak. Demir eksikliği mi var acaba?Günaydın canım burası da yağmış gece kış geri geldi yaa benim oğlumda öyleydi küçükken çok uyanırdı yaa inşallah geçer bu günleri de . kahve iyi fikir
Günaydın canım bugün dışarı çıkamayacağım kar var burda evde leslie yaparım diye düşünüyorum sen neler yapıyosun kahvaltıda yumurta haşlaması ve köz biber yedim inşallah kaçamak yokGünaydın kızlar nasılsınız? E English_teacherrr Eşimm nasılsın? Neler yapıyorsunuz bugün. Menülerde kaçamaklar 0a düşürelim bugün
Yaa olabilir bi baktır canım ben demir kullanmıştım oğlumda toz şase lerden belki sizinde eksiktirOğlum bu zamanlarda daha iyiydi sanki, dişinin biri patladı, öteki de çıkmak üzere. Ek gidaya alışamadı, sanki kilo almiyor, bir tahlil versek iyi olacak. Demir eksikliği mi var acaba?
Yaa ciddimi bu çok kötü olmuş işte yola nasıl çıkacaksınOoo beybi... Dukan birası 2gün sonra etki etti.
Yola çıkmam lazım ama wc den çıkamıyorum