ayy süpersin maşallah ben bugün sabahtan moralim bozuktu ya adımsayar saatimi bile takmamışım şimdi farkettim, bende bilgisayar başındayım grafikerim sen ne iş yapıyorsun?bugun aralarimi vs yaptim, kaldi aksam yemegim sadece.
11.00
2 tane kayisi, 2 saat ilik suda beklediler
11.45
2 kucuk ekmek acukali
tahmini 1 yumurtali, az sutlu, bol baharatli omlet
14.00
1 hurma
1 mini kase kuruyemis
A Arrietty_ bilgisayar basinda calisan birine gore de fena adimlamadim, 7 bindeyim. kapatana kadar 8 bin yapsam, aksam yemeginden sonraya 12 bincik kaliyor
canım gerçekten dediğin gibi burda olduğum müddetçe iyi birşeyler olacak eminim artık bak bugün yine süper motive oldum sizler sayesinde , gerçekten iyi geliyoruz birbirimize bunu kesin anladım bugün yine.Çok teşekkür ederim kaptanım ve eşim @Serina08
Canım, arkadaşlar yazmışlar güzel güzel. Ben tekrar yazmayayim ama tek bir sey söyleyeceğim: Burayı kesinlikle BIRAKMA. Biz birbirimize iyi geliyoruz. Motive ediyoruz. Motive oluyoruz aynı zamanda da.. Gitme sakın bir yere. Hiç birimiz gitmeyelim ❤❤❤
ayyy ne güzel sağlıklı ve hafif bir akşam yemeği afiyet olsun abla şifa olsun.
Eve ne zaman dönüyorsun canım? Ya insanın kendi evi gibiBende bugünkü menümü yazayım akşama bırakmadan
Sabah 1 yumurta ile omlet 1 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir 1 çay kaşığı kadar labne peyniri
Kuşluk yarım portakal 2 kare bitter ve türk kahvesi
Öğlen 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık bamya yemeği
İlkindi beyaz çay
Akşam 4 tane köfte ve salata
Akşam yatmadan 2 kaşık yoğurda baharat ekleyeceğim
Su 3 lt
Spor adım ları tamamlayınca onu akşam atayım
A Arrietty_ @_Vera_sedulu bugün daha dikkat etmeye çalıştım inşallah kilo alımına devam etmem bu kadarla kalırım ve evime dönerim
Evet biri 7 aylik, diğeri 4 yaşındacocuklar kucuktu dimi?
Kolay gelsin
Cuma günü inşallah dönüyorum canım evet ya insan başka yerde olunca salıyo hakkatenEve ne zaman dönüyorsun canım? Ya insanın kendi evi gibi
Evet biri 7 aylik, diğeri 4 yaşında
ayy süpersin maşallah ben bugün sabahtan moralim bozuktu ya adımsayar saatimi bile takmamışım şimdi farkettim, bende bilgisayar başındayım grafikerim sen ne iş yapıyorsun?
Evet gerçekten 4 yaşından sonra daha rahat oluyor, söz dinliyor, sohbet ediyor, hatta temizliğe bile yardım ediyorayyy poncikler,
benimkilerin de arasi o civarda, ama kucuk 4 yasinda da biraz kolaylasti isim.
allah kolaylik versin
Afiyet olsun eşin bende bamya yedim bugün bence gayet güzel menünBende bugünkü menümü yazayım akşama bırakmadan
Sabah 1 yumurta ile omlet 1 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir 1 çay kaşığı kadar labne peyniri
Kuşluk yarım portakal 2 kare bitter ve türk kahvesi
Öğlen 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık bamya yemeği
İlkindi beyaz çay
Akşam 4 tane köfte ve salata
Akşam yatmadan 2 kaşık yoğurda baharat ekleyeceğim
Su 3 lt
Spor adım ları tamamlayınca onu akşam atayım
A Arrietty_ @_Vera_sedulu bugün daha dikkat etmeye çalıştım inşallah kilo alımına devam etmem bu kadarla kalırım ve evime dönerim
Bamya güzel oluyo bağırsaklar içinde sevmeyen çok da ben seviyorum vallaAfiyet olsun eşin bende bamya yedim bugün bence gayet güzel menün
19:001 küp beyaz peynir, 2 küp kaşar peynir, 3 zeytin, 1 çeri domates, avuç içi büyüklüğünde tereyağlı omlet, 1 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay. ,
12.20 kayısılı çay içtim.
Oyle mi dıyosun. Ben zor verdıgımden oda olmasa ıyı tabı. Ama cıkolata falan yemedım dıye avutuyorum kendımıAslinda atistirmaliklar icinde patlamis misir en masumlarindan biri,
o yuzden bence cok uzulme.
tabi hic atistirmalik tuketmesek daha iyi de, tuketilecekse de bu tarz olsun.
bugun aralarimi vs yaptim, kaldi aksam yemegim sadece.
11.00
2 tane kayisi, 2 saat ilik suda beklediler
11.45
2 kucuk ekmek acukali
tahmini 1 yumurtali, az sutlu, bol baharatli omlet
14.00
1 hurma
1 mini kase kuruyemis
A Arrietty_ bilgisayar basinda calisan birine gore de fena adimlamadim, 7 bindeyim. kapatana kadar 8 bin yapsam, aksam yemeginden sonraya 12 bincik kaliyor
Saat 19.00 da oğlanlara hazırladığım yemekten yedim
Abla 3 kuru kayısı ılık su içiyorum 4 kez wcye çıkıyorum senin ishal olman normal kayısı çayıda ishal yaparAy bugün beni birşey ishal yaptı
Sabah 3 kuru kayısı , ara öğünde 250 ml kayısılı form çayı, bir diğer arada 2 kuru kayısı
Yoğurt ile ıspanak mı anlamadım gitti