Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende bugünkü menümü yazayım akşama bırakmadan
Sabah 1 yumurta ile omlet 1 dilim tb ekmeği 1 dilim beyaz peynir 1 çay kaşığı kadar labne peyniri
Kuşluk yarım portakal 2 kare bitter ve türk kahvesi
Öğlen 1 kase mercimek çorbası 2 kaşık bamya yemeği
İlkindi beyaz çay
Akşam 4 tane köfte ve salata
Akşam yatmadan 2 kaşık yoğurda baharat ekleyeceğim
Su 3 lt
Spor adım ları tamamlayınca onu akşam atayım
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu bugün daha dikkat etmeye çalıştım inşallah kilo alımına devam etmem bu kadarla kalırım ve evime dönerim

ayy süpersin maşallah ben bugün sabahtan moralim bozuktu ya adımsayar saatimi bile takmamışım şimdi farkettim, bende bilgisayar başındayım grafikerim sen ne iş yapıyorsun?
canım gerçekten dediğin gibi burda olduğum müddetçe iyi birşeyler olacak eminim artık bak bugün yine süper motive oldum sizler sayesinde , gerçekten iyi geliyoruz birbirimize bunu kesin anladım bugün yine.
ayyy ne güzel sağlıklı ve hafif bir akşam yemeği afiyet olsun abla şifa olsun.

Eve ne zaman dönüyorsun canım? Ya insanın kendi evi gibi

graphicdesigner yazdıklarını okudum ama alıntı yapamadım en iyisi böyle yazayım dedim
Yakın bir akrabam aile apartmanın da yaşıyor ve kendisini bildi bileli hep kilolu bir bayandı. Evli ve 3 çocuk annesi. Ne zaman diyet yapmaya kalksa apartmandakiler hep aman x sen ev işine mi bakacaksın çocuklara mı kocaya mı yoksa diyete mi yetişeceksin böyle iyisin kilo alma yeter (87 kg 1.50 boy)
Yıllar geçiyor herkes böyle diye diye bir gün tartıya çıkıyor ve 117 kgyi görüyor. Doktora gittiğinde tahliller berbat. Dahiliye doktoru zayıflamak zorundasın diyor. Eve gidince annesi kızım öyle aç kalınır mı ye sen her şeyden az ye ama diyo yine tatlıdab pilava yiyor. En son kalp ameliyatına 137 kg ile girdi. Kalp doktoru kilodan dolayı yağlanma var ameliyat yapamam diyip by-pass da yarıda bırakıyor.
Kadın isyan etti 2 senedir. Kızım öyle olur mu ay canım böyle olur mu diye siz beni bu hale getirdiniz diye. Tam 72 kg verdi.
Diyeceğim şu ki sana iyilik yaptığını sanıyor annen. Annedir beslemek büyütmek geliyor içinden ama farkında olmadan kötülük ediyor. Benim annem de bana 8 kg vermeme lazım öldün bittin hasta gibi görünüyorsun diyor.
Böyle diye diye biz aldık bu kiloları. Almaya da devam ederiz kilo almanın sonu yok. Bence burda kal annen kırılsa bile her şeyden önce sağlığın için yaptığına inan

ayy süpersin maşallah ben bugün sabahtan moralim bozuktu ya adımsayar saatimi bile takmamışım şimdi farkettim, bende bilgisayar başındayım grafikerim sen ne iş yapıyorsun?

yazilimciyim canim, ama evden calisiyorum su ara,
yoksa ofiste bu kadar adim atsam adim cikar deliye ha ha
simdi basiyorum tusa, bilgisayar mesgulken turluyorum, bir geliyorum isini bitirmisse oturuyorum, yoksa bir tur daha,
ama her gunum boyle degil tabi, bugun biraz daha odaklanma konusunda esnek olabilecegim islerim vardi.

ayyy poncikler,

benimkilerin de arasi o civarda, ama kucuk 4 yasinda da biraz kolaylasti isim.
allah kolaylik versin
Evet gerçekten 4 yaşından sonra daha rahat oluyor, söz dinliyor, sohbet ediyor, hatta temizliğe bile yardım ediyor diğeri de büyüse isim kolaylaşacak, cok sağol.

Afiyet olsun eşin bende bamya yedim bugün bence gayet güzel menün

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu E Emeeelll
3 litre su ictim
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 dilim süzme peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek ve cay

Ara 2 kuru incir

Öğle
Mercimek corbasi
Limonlu maydonoz
1 bardak ayran

Ara 1 avuc sari leblebi

Akşam
Mantarli tavuk sote
Yogurtlu kereviz salatasi
1 tb ekmek

Toplam 1152 kalori

25 bin adim 2500 puan

1 küp beyaz peynir, 2 küp kaşar peynir, 3 zeytin, 1 çeri domates, avuç içi büyüklüğünde tereyağlı omlet, 1 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay. ,
12.20 kayısılı çay içtim.
19:00
1 kase k.mercimek çorbası
1 hamburger köftesi
2 kaşık pırasa
1 dilim ekmek

1 lt dukan birası bitti
1 lt ye yakın su içtim yatana kadar 2 lt olacak
Birazdan çay demler şekersiz limonlu çay içerim

A Arrietty_ sedulu @_Vera_

Aaa sabah cecil peyniri de vardi, bak unutmusum.

17.30
1 kase tavuklu tarhana corba
1 kase karnabahar kisiri.

Su 2lt yi coktan gecmistir.
Sporu gece yatmadan once bildiririm.

Saat 19.00 da oğlanlara hazırladığım yemekten yedim

6 minik küp arnavut ciğeri
3 çatal karnıbahar kızartması

Ölçü vermek gerekirse ikisi de 1 er yk diyeyim

Ay bugün beni birşey ishal yaptı

Sabah 3 kuru kayısı , ara öğünde 250 ml kayısılı form çayı, bir diğer arada 2 kuru kayısı

Yoğurt ile ıspanak mı anlamadım gitti
Abla 3 kuru kayısı ılık su içiyorum 4 kez wcye çıkıyorum senin ishal olman normal kayısı çayıda ishal yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…