Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa çokk güzeel bi manzaraaaaDaha gunes dogmadi burda. Yuruyus bandi ustunde bu görüntüyu izlemek de ayri buyuleyici
Evet evet unutmayinGünaydın kızlar hava karlı ve soguk dışarıda pek yürüyüş yapılamaz evde bol bol adımlama yapılabilir. Yarışmayı unutmayın
Evet evet unutmayin
Saat 8.30. Atilan adim 10bin
Laksatif etki için zaten ılıksu + kayısı.ilik suyu sabah ac karna ic,
icine kayisi koymayi akil etmedim bak ben, genelde limonlu sekilde ya da sade iciyorum.
karatay da kayisilari bir saat ilik suda bekletip oyle yiyin diyordu, sebebini hatirlayamadim ama.
Cig köfte bende de çok şişkinlik yapar, normal. Hedefini tutturacagina eminimGünaydın kızlar ben artı çıktım maalesef sebebi büyük ihtimal dünkü cig köfte
Cuma =62.5
Bugün =63
Hedef=62.3
Benimle bunu uygulamak isteyen yok muuu? Arkadaşlı olunca daha güzel oluyor diyetlerBESLENME PROGRAMI
KALVALTIDAN ÖNCE: UYANINCA 2 BARDAK ILIK SUYA YARIM LİMON +3 DAL NANE +3 DAL MAYDANOZ+3 DAL DERE OTU VE 1 ADET SALATALIK İLE BERABER YA BLENDIRDA BIZLATIN YADA AYRI AYRI TUKETIN. TÜKET.5-10DK SONRA 1-2 KAYISI(KURU KAYISIDA OLABİLİR.)YA DA ERİK TÜKETEBİLİRSİNİZ.
SABAH(10.00):ÇAY (ŞEKERSİZ)
1 DİLİM PEYNİR(NORMAL STANDARTLARDA)
2 YUMURTA BEYAZI
MEVSİMLİK SEBZE SÖĞÜŞ(İSTENİLDİĞİ KADAR)
5-6 ADET ZEYTİN
KUŞLUK(13:00-13:30): 2 ADET ORTA BOY KABAK+3 ADET BİBER (TOST MAKINESINDE VEYA YAGLI KAGIT UZERINE YAGSIZ SEKILDE KIZARTIN UZERİNE 3 KAŞIK YOĞURT+ 1 DİLİM EKMEK
İKİNDİ(15:30-16:00): 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY +1 KAYISI+1 HURMA
AKŞAM(18:00-19:00): 1 KASE ÇORBA
1 K SE YOĞURT(2YK)
6 YEMEK KAŞIĞI ETLİ SEBZE YEMEĞİ(ET AYRI 1 KÖFTE KADAR DA TÜKETİLEBİLİR)
YAĞSIZ SALATA(LİMON SİRKE İLAVESİ)
GECE SON ARA ÖGÜN (20:30):1 PORSİYON MEYVE +1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT( 1/2 Ç.K. TOZ TARÇIN +ZERDEÇAL)
@esmeriiim ve kızlar bu haftaki listem böyle benimle birlikte bunu uygulamak isteyen var mı?
Sana eşlik etmek isterdim ama çocuklardan dolayi saatlere ve listeye uyum saglamam zor. Ancak %80 uyum saglayabilirimBenimle bunu uygulamak isteyen yok muuu? Arkadaşlı olunca daha güzel oluyor diyetler
Oh oh masallahCuma 57.5
Kontrol 56.30
Fark 1.2 wuhuuu