Yaşla olsa ben adım atamamHelal olsun ben izindeyken yaşlandım mı naptım artık spor yapınca yoruluyorum uyuklama geliyor
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| ✔ | ✔ | ✔ 10 DK D | ||||
| ✔ | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ | ✔ | ✔ | ||||
@_Vera_ | ✔ | ✔ | ✔ | ||||
E English_teacherrr | ✔ | ✔ | ✔ | ||||
@Serina08 | ✔ | ✔ | ✔ | ||||
E Emeeelll | ✔ÖDÜL | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ | ✔ | ✔ | ||||
@neutral | ✔ÖDÜL | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ ÖDÜL | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ÖDÜL | ✔ | ✔ 50 M | ||||
| ✔ÖDÜL | ✔ 50 M | |||||
S sadece_ben | ✔ | ✔ | ✔ | ||||
A Arrietty_ | ✔ | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ | ✔ÖDÜL | ✔ | ||||
| ✔ÖDÜL | ✔ | ✔ | ||||
K klbk33 | ✔ | ✔ | ✔ | ||||
@Mathteacher27 | ✔ | ✔ | ✔ | ||||
| ✔ | ✔ | ✔ |
Bunu kaydettim haftaya yapacağım bende menünü canım gayet güzel görünüyo benceBESLENME PROGRAMI
KALVALTIDAN ÖNCE: UYANINCA 2 BARDAK ILIK SUYA YARIM LİMON +3 DAL NANE +3 DAL MAYDANOZ+3 DAL DERE OTU VE 1 ADET SALATALIK İLE BERABER YA BLENDIRDA BIZLATIN YADA AYRI AYRI TUKETIN. TÜKET.5-10DK SONRA 1-2 KAYISI(KURU KAYISIDA OLABİLİR.)YA DA ERİK TÜKETEBİLİRSİNİZ.
SABAH(10.00):ÇAY (ŞEKERSİZ)
1 DİLİM PEYNİR(NORMAL STANDARTLARDA)
2 YUMURTA BEYAZI
MEVSİMLİK SEBZE SÖĞÜŞ(İSTENİLDİĞİ KADAR)
5-6 ADET ZEYTİN
KUŞLUK(13:00-13:30): 2 ADET ORTA BOY KABAK+3 ADET BİBER (TOST MAKINESINDE VEYA YAGLI KAGIT UZERINE YAGSIZ SEKILDE KIZARTIN UZERİNE 3 KAŞIK YOĞURT+ 1 DİLİM EKMEK
İKİNDİ(15:30-16:00): 1 FİNCAN YEŞİL ÇAY +1 KAYISI+1 HURMA
AKŞAM(18:00-19:00): 1 KASE ÇORBA
1 K SE YOĞURT(2YK)
6 YEMEK KAŞIĞI ETLİ SEBZE YEMEĞİ(ET AYRI 1 KÖFTE KADAR DA TÜKETİLEBİLİR)
YAĞSIZ SALATA(LİMON SİRKE İLAVESİ)
GECE SON ARA ÖGÜN (20:30):1 PORSİYON MEYVE +1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT( 1/2 Ç.K. TOZ TARÇIN +ZERDEÇAL)
esmeriiim ve kızlar bu haftaki listem böyle benimle birlikte bunu uygulamak isteyen var mı?
Rekorunu kiracagim bugunVallahi şuan ac olmasam ve yarın iş olmasa 50 bine zorlardım ama şartlar musade etmiyor
Bu arada acim ama mutluyum az önce tartıldım 56.75 gördüm. Artık hiç tartı bozuk demiyorum farkındaysanız
Acaba masum diye Yedigin eti form mu sebep bu artiya?
Sanırım bide burda biraz fazla yiyorum sanki evdekine göre mesela öğlende 1 kase çorba içiyodum evde yeterli oluyodu burda yemek yiyorum bildiğinAcaba masum diye Yedigin eti form mu sebep bu artiya?
O form biskuvileri hic masum degil ya. Bazıları o kadar cok kalorili ki bi ara bende yiyordum. Ogrendigimde şok oldumAcaba masum diye Yedigin eti form mu sebep bu artiya?
Harika eksi
Bence 1 Gunden bisi olmaz. Odem falan yapmissindir belki. Cunku protein aldin surekli. Ben cok protein aldigimda mutlaka eksi goruyorum. Cumaya bence güzel eksi gelirCuma 57.95
Pazartesi 57.85
Cuma Hedef 57.50
2gun yumurta orucu fayda etmemisgerci en az 3 gun yapilmasi gerek
Yani masum saniyoruz ama degil. Bir arkasini cevirip baksak, ici seker dolu.O form biskuvileri hic masum degil ya. Bazıları o kadar cok kalorili ki bi ara bende yiyordum. Ogrendigimde şok oldum
Aslinda arti bekliyorum.Bence 1 Gunden bisi olmaz. Odem falan yapmissindir belki. Cunku protein aldin surekli. Ben cok protein aldigimda mutlaka eksi goruyorum. Cumaya bence güzel eksi gelir
Ben de kaptancım o kadar yumurtayı kilo almak için mi kolestrol seviyesini yükseltmek için mi yedi ki acaba diye düşünmüştümCuma 57.95
Pazartesi 57.85
Cuma Hedef 57.50
2gun yumurta orucu fayda etmemisgerci en az 3 gun yapilmasi gerek
Yumurta nin Kolestrolu etkiledigine inanmiyorum ben. Kolesterol Yedigin yag tipine bagli.Ben de kaptancım o kadar yumurtayı kilo almak için mi kolestrol seviyesini yükseltmek için mi yedi ki acaba diye düşünmüştüm