Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Helal olsun ben izindeyken yaşlandım mı naptım artık spor yapınca yoruluyorum uyuklama geliyor
Yaşla olsa ben adım atamam ara verince yoruluyor insan ben bi ara versem hemen hamlarım oğlum daha uyumadı oyun hamuru ile oynuyoruz pasta yaptı pipetleri mum olarak kullanıyor annee üff üff diyo gittim kindere mum dikip geldim hadi ye diyorum annnee yokk sen ye diyo

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim​
  • Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
714. Etap Menü tablomuz

3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsiniz
IsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
esmeriiim ✔ 10 DK D
Alys
Zeytur
sedulu
@_Vera_
E English_teacherrr
@Serina08
E Emeeelll ✔ÖDÜL
O_sevincli_ki
@neutral✔ÖDÜL
bnnu
Ceyhans ✔ ÖDÜL
Ozzybal
rockandroll ✔ÖDÜL✔ 50 M
graphicdesigner ✔ÖDÜL✔ 50 M
S sadece_ben
A Arrietty_
istanbulin
Cikocev ✔ÖDÜL
Varyemez ✔ÖDÜL
K klbk33
@Mathteacher27
Melegimkorusun

Cezalar yapilmadigi takdirde ertesi güne 2 kat olarak ekleniyor
graphicdesigner 50 Mekik cezan vardi. Dün bildirimde yapmadin. Bildirim sonrasi düzenlerim cezayi. Yaptin mi bilmiyorum?

rockandroll : Pastadan dolayi 50 Mekik. Bu aksam yaptim diye bildirim bekliyorum :)

Puan Cezasi :
rockandroll : -200

Bunu kaydettim haftaya yapacağım bende menünü canım gayet güzel görünüyo bence

Vallahi şuan ac olmasam ve yarın iş olmasa 50 bine zorlardım ama şartlar musade etmiyor
Bu arada acim ama mutluyum az önce tartıldım 56.75 gördüm. Artık hiç tartı bozuk demiyorum farkındaysanız
Rekorunu kiracagim bugun
Demezsin tabii :))

Günaydın kızlar
Kontrol kilom malesef 94.4 umarım cumaya kadar biraz olsun hafiflerim zaten annemlerin yanına gelince sanırım burda olmamam gerekirdi size de haksızlık oluyo kusuruma bakmayın dönünce halledeceğim diye düşünüyorum
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Acaba masum diye Yedigin eti form mu sebep bu artiya?

Bu haftadan itibaren online dersler başladı ve uyku ve yeme içme saatlerim de değişecek

Saat 10 11 e kadar yatıp ya da en azından 11 12 gibi kahvaltı yapmak yok

Sabah saat 08.30 09.00 aralığında kahvaltı artık

Bugünkü kahvaltım

2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates + 1 tk zeytinyağı
2 ceviz
7 fındık
21 kuru üzüm
3 kuru kayısı
1 küçük dilim köy ekmeği (taş fırın)
250 ml şekersiz çay

Eklentiler

• 20210215_090620.jpg
    145,7 KB · Görüntüleme: 25
Cuma 57.95
Pazartesi 57.85
Cuma Hedef 57.50

2gun yumurta orucu fayda etmemis gerci en az 3 gun yapilmasi gerek
Bence 1 Gunden bisi olmaz. Odem falan yapmissindir belki. Cunku protein aldin surekli. Ben cok protein aldigimda mutlaka eksi goruyorum. Cumaya bence güzel eksi gelir

Bence 1 Gunden bisi olmaz. Odem falan yapmissindir belki. Cunku protein aldin surekli. Ben cok protein aldigimda mutlaka eksi goruyorum. Cumaya bence güzel eksi gelir
Aslinda arti bekliyorum.
Bugun agirlik ile calismayi arttiracagim.

Ben de kaptancım o kadar yumurtayı kilo almak için mi kolestrol seviyesini yükseltmek için mi yedi ki acaba diye düşünmüştüm
Yumurta nin Kolestrolu etkiledigine inanmiyorum ben. Kolesterol Yedigin yag tipine bagli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…