Yok be kuzum ne kusuru gözünden kaçmıştır diye söyleyeyim dedim.Gözümden kaçmıştır 2 günlük yaptım ya yarın tablo yaparken düzeltirim kusura bakma lütfen
Iyi aksamlarEşim ben geldim sahurda 1 dilim peynir 5 yeşil zeytin 5 siyah zeytin çeyrek ekmek kuşburnu şekersiz çay iftarda 1 tabak patatesli sulu 5 kaşık bulgur pilavı basen ve kol egzersizi yapıldı
Tartı işim kabul ettiler yarın çekip atacağım canımIyi aksamlar
Evde ne piserse onu Yemek zorundayim demistin.
Cogu aksam bulgur veya pilav var
5 kasik yerine 2-3 haftada 2 defa yersen belki daha iyi olur senin icin.
Tarti isini ne yaptin?
Kayınvalidem duymasın, seni methete methete bitiremezdi bana laf sokmak içinSabah kendi evimi dip bucak temizledim. Öğleden sonra hızımı alamadım kayınvalideme oturmaya gitmiştik oraya da ufak çaplı el attımkadın dur yapma dedikçe daha çok temizledim. Yaşlı uğraşamıyor o kadar bende gitmişken arada el atıyorum.
Benim çift göbekli de "anneme rağmen evi sildim akşam yemeğini yaptım ya" dediRomantik cift degiliz
Hani nerde cicegim hediyem dedim. Annende iken Evi temizledim hediye o diyor. Dombili odunum :))
Benimkiyle muhabbet etmeyi çok severdi eminim babaannen. Aman sabahlar olmasınVersem alır valla tam kayınvalide benim babannem hep oğlu haklı hep oğlu en iyisi biz oğlunun yanında sümüklü böcek gibiyizdüşman başına vermesin babannem gibi kaynana kendisinede derim annem sessiz diye ezip duruyorsun. Bi de bi yengem var kendisinden şeytan bile korkar. Babannem ona biat etmiş resmen. İşte hayat böyle zalım
O ben olabilirim A Arrietty_ cim. Bir ara şüphe etmiştim ondan kaynaklı mı diye buraya da yazdım mı hatırlamıyorum.Kizlardan biri yazmisdi. Birini dukan birasi kabiz yapti diye? Yoksa tam tersimiydisorumlusu o olabilir.
Kefir su ara bana care o konuda. Günde 3 defa cikar oldum
Afiyet olsun
10:30 4 kasik yumurta salatası, 3 kasik közlenmiş biber, 2 kk peynir, 7 zeytin, 1 ceviz, 2 dilim ekmek
14:30 1 kase mercimek çorbası, 4 kasik makarna, 4 kasik yoğurt
17:30 1 kase mercimek çorbası, 2 kase salata, 1 wasa
1 litre dukan birası, 1 litre de şu içtim.
Spor bilgilerini daha sonra yazacağım.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu Ceyhans
Vuuuhuuuu kaptanımmm 30 bin yapmışsınızzz2 L su
1 L dukan bira
1 buyuk kupa kahve
Spor
30.043 adim 1502 puan
5dk bisiklet 35 puan
10 dk Crossfit tarzi spor 100 puan
1 saat acik havada yuruyus 420 puan
Toplam 2.057 puan
Alys @_Vera_ sedulu
Eki Görüntüle 2783236
Sen izindeykeenYok artıkkkk git burdannn 30 bin miii maşallah yorganı kafama çekip ağlıyım
Helal olsun ben izindeyken yaşlandım mı naptım artık spor yapınca yoruluyorum uyuklama geliyorVuuuhuuuu kaptanımmm 30 bin yapmışsınızzzyarın 40 bin gelirmi acabaa
Sen izindeykeenistanbulin 40 bin yapmıştı
Ay ortak nasil ayakta kaliyorsun boyle. Masallah valla cok az geliyor bana senin yediklerinIyi akşamlar herkese.
Sabah:
2 wasa
2 dilim hellim peyniri
4 zeytin
Yarım avuç içi kuruyemiş
Aksam:
5 köfte( ekmeksiz, sadece kıymaya baharat koyarak yaptım)
Salata ve yoğurt.
Su: 2 litre
Spor:
11072 adim 553 puan
25 dk zumba 175 puan
25 squat 50 puan
Toplam 778 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
@Serina08
Dukan içeceği benim komşuyu ishal etmiş
Kayınvalidesinin kabızlık sorununa çok iyi gelmiş
Ozaman kimseyi kabiz etmemis