- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
E alsın oğlunu madem geri eve siz de rahat edinBabannem hep diyo çocuklar doğana kadar koca iyi bişey çocuk olduktan sonra evde hep fazladan adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E alsın oğlunu madem geri eve siz de rahat edinBabannem hep diyo çocuklar doğana kadar koca iyi bişey çocuk olduktan sonra evde hep fazladan adam
Versem alır valla tam kayınvalide benim babannem hep oğlu haklı hep oğlu en iyisi biz oğlunun yanında sümüklü böcek gibiyiz düşman başına vermesin babannem gibi kaynana kendisinede derim annem sessiz diye ezip duruyorsun. Bi de bi yengem var kendisinden şeytan bile korkar. Babannem ona biat etmiş resmen. İşte hayat böyle zalımE alsın oğlunu madem geri eve siz de rahat edin
Yok artıkkkk git burdannn 30 bin miii maşallah yorganı kafama çekip ağlıyım2 L su
1 L dukan bira
1 buyuk kupa kahve
Spor
30.043 adim 1502 puan
5dk bisiklet 35 puan
10 dk Crossfit tarzi spor 100 puan
1 saat acik havada yuruyus 420 puan
Toplam 2.057 puan
Alys @_Vera_ sedulu
Eki Görüntüle 2783236
Dun 10 bini zor yapinca zorladim kendimiYok artıkkkk git burdannn 30 bin miii maşallah yorganı kafama çekip ağlıyım
Kizlardan biri yazmisdi. Birini dukan birasi kabiz yapti diye? Yoksa tam tersimiydi sorumlusu o olabilir.
Belki de dukandandır gerçekten.Kizlardan biri yazmisdi. Birini dukan birasi kabiz yapti diye? Yoksa tam tersimiydi sorumlusu o olabilir.
Kefir su ara bana care o konuda. Günde 3 defa cikar oldum
Selam canimSelam canım ben de bu ara kabızlık var ve uykularım çok düzensiz biraz stresli günler geçiyorum. O yüzden tartıda +ları görüyorum ama güzel haber bugün online bir diyete başladım. Bu hafta vucüdumu tanımak adına 6 öğün besleneceğim umarım daha da artı gelmem ama esas listede olmadığım için birkaç hafta idare edin artık. Kaçamaksız bir hafta olacak Bu hafta 4 gün Leslie yada 45dk tempolu yürüyüş var. Ben birkaç hafta takımda free takılsam olur mu kaptanım ben bugün tartıldım diyet bugün başladığı için diyetisyenle yarın kilo bildirimi yapmasam bugün ki kilom 68.7 ( Cuma’dan +700 )
Veracım teşekkür ederiz ben yemek planlamasını dün yaptım bugün tamamen aklımdan çıktı akşama kurufasülye ıslattım evdelere tatlı birşeyler yaptım ben yemem ama
Dukan içeceği benim komşuyu ishal etmişKizlardan biri yazmisdi. Birini dukan birasi kabiz yapti diye? Yoksa tam tersimiydi sorumlusu o olabilir.
Kefir su ara bana care o konuda. Günde 3 defa cikar oldum
Ozaman kimseyi kabiz etmemisDukan içeceği benim komşuyu ishal etmiş
Kayınvalidesinin kabızlık sorununa çok iyi gelmiş
Yaaa hiç anlamıyorum şöyle insanları. O zaman oğlunu niye evlendiriyorsun ki madem ömür boyu bir arada yaşasaydınızVersem alır valla tam kayınvalide benim babannem hep oğlu haklı hep oğlu en iyisi biz oğlunun yanında sümüklü böcek gibiyiz düşman başına vermesin babannem gibi kaynana kendisinede derim annem sessiz diye ezip duruyorsun. Bi de bi yengem var kendisinden şeytan bile korkar. Babannem ona biat etmiş resmen. İşte hayat böyle zalım
Tum günün cok guzel gecmis. Diyecek birsey bulamadimİyi akşamlar hanımlar
Pazar menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 30gr beyaz peynir, 5 zeytin, yarım avakado, yeşillik, domates, 1 dilim ekmek
Ara
Yeşil çay + yeşil elma
Öğle
fırında sebze, 3-4yk yoğurt, salata
Ara
Portakal + 10 çiğ badem + yeşil çay
Akşam
8yk susuz kurufasülye +yoğurt+ salata+ 1 dilim ekmek
Ara
1 çay bardağı kefir
Su: 3lt
Spor: 45dk Leslie: 315puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Akşam ekmek yememeyi dene canımİyi akşamlar hanımlar
Pazar menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta, 30gr beyaz peynir, 5 zeytin, yarım avakado, yeşillik, domates, 1 dilim ekmek
Ara
Yeşil çay + yeşil elma
Öğle
fırında sebze, 3-4yk yoğurt, salata
Ara
Portakal + 10 çiğ badem + yeşil çay
Akşam
8yk susuz kurufasülye +yoğurt+ salata+ 1 dilim ekmek
Ara
1 çay bardağı kefir
Su: 3lt
Spor: 45dk Leslie: 315puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Cok güzel menüA Arrietty_ sedulu @_Vera_ E Emeeelll
2.5 litre su yatana kadar 3 olur
Sabah
2 haşlanmış yumurta. 1 bardak yarim yağlı süt. 3 zeytin. 1 fincan sekerli cay
Kusluk 2 kayısı
Öğle
1 tabak tavuklu patates yemeği
Mevsim salata
Yoğurt
Ikindi 5 ceviz
Akşam
Mevsim salata
Çeyrek lavaş aslinda salatayla geçiricektim ama doyamadim
Az oncede kefir ictim 1 bardak
Toplam 1154 kalori
15000 adim 750 puan
25 skuat 50 puan
25 mekik 50 puan
25 high knre 50 puan
Toplam 900 puan
Akşam ekmek yememeyi denemelisinSabah
1h yumurta
1d.ekmek
5zeytin
Ara
1s. Bsütlü kahve
Ara
1/2 portakal
Akşam
1pors kuru fasülye
1d ekmek
Su 1lt
Spor
1750adım = 87 puan
A Arrietty_ A Arrietty_
sedulu sedulu
[IMG alt="_Vera_"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/846/846249.jpg?1502365525[/IMG] _Vera_
[IMG alt="Mathteacher27"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1025/1025188.jpg?1612312290[/IMG] Mathteacher27