Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla çiçekten daha güzel kaptanım temizliği yapıvermiş çiçeği koklayıp ev temizlemekte vardı
Memnunum ben ya :)
Ev isinden kurtariyor beni. Ben evdeyim diye haftaici yapmiyor ama online dersde Oda 12 e kdr. Aksam bulasigi hallediyor. Hergun cocuklarin odasini. Ki nefret ettigim iki sey. Camasirlari bile katlayip yerlestirmis bugun

Memnunum ben ya :)
Ev isinden kurtariyor beni. Ben evdeyim diye haftaici yapmiyor ama online dersde Oda 12 e kdr. Aksam bulasigi hallediyor. Hergun cocuklarin odasini. Ki nefret ettigim iki sey. Camasirlari bile katlayip yerlestirmis bugun
Maşallah eşine ne güzel yardımcı sana

Romantik cift degiliz
Hani nerde cicegim hediyem dedim. Annende iken Evi temizledim hediye o diyor. Dombili odunum :))
Ahahah hepsı aynı dombılı odun ben hesıyemı sıparıs verdim onden yoksa alacagı yok aglamayana meme yokk
Ahaha bende yapamıyorum keto meto if de zor bana cunku arada bısey tuketmeyı sevıyorum. Kahve meyve marul falan en azından ıf de oda yokk bana uymuyor

Kızlar çocukların babasıyla 7 sene flört döneminden sonra
14/02 /2001 yılında başımı yakmak için evet deyip imza atmışım
7sene mi maşallah abla gerçi bende 5 senedir sevgililikten ileri gidemedim bari Bi yüzük takaydık o da yok evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun aşkınız daim olsun

Bende bildirim yapayım
Kahvaltı
2 tane çırpılmış yumurta 30 gr beyaz peynir 15 dal maydanoz domates salatalık
Akşam
Bir porsiyon kuru fasulye 4 yk pilav 100 gr yoğurt salata
Su 2.5 lt
Bugün rest günümdü o yüzden hiç spor yapmadım sadece 16000 adım var bol bol temizlik yaptığım icin 800 puan
A Arrietty_ @_Vera_ Zeytur

Afiyet olsun güzel olmuş regl döneminde hurma ların filan çok olması çok önemli değil canı tatlı istiyo çünkü insanın diğer günler telafi edersin zaten sen

Sabah kendi evimi dip bucak temizledim. Öğleden sonra hızımı alamadım kayınvalideme oturmaya gitmiştik oraya da ufak çaplı el attım kadın dur yapma dedikçe daha çok temizledim. Yaşlı uğraşamıyor o kadar bende gitmişken arada el atıyorum.

Afiyet olsun güzel olmuş regl döneminde hurma ların filan çok olması çok önemli değil canı tatlı istiyo çünkü insanın diğer günler telafi edersin zaten sen
Regl dönemi beni çok bozuyor 2 dilim yaş pasta yemeyi çoook isterdim ama hurma ile idare ettim

Altın kalpli gelin maşallah seduu çok enerjiksin

7sene mi maşallah abla gerçi bende 5 senedir sevgililikten ileri gidemedim bari Bi yüzük takaydık o da yok evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun aşkınız daim olsun
Kız ne aşkı meşki 2 senedir ayrı yaşıyorum evimi ayırdım
Resmi olarak hayır diyeceğim günü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…