Memnunum ben ya :)Valla çiçekten daha güzel kaptanım temizliği yapıvermiş çiçeği koklayıp ev temizlemekte vardı
Maşallah eşine ne güzel yardımcı sanaMemnunum ben ya :)
Ev isinden kurtariyor beni. Ben evdeyim diye haftaici yapmiyor ama online dersde Oda 12 e kdr. Aksam bulasigi hallediyor. Hergun cocuklarin odasini. Ki nefret ettigim iki sey. Camasirlari bile katlayip yerlestirmis bugun
Ahahah hepsı aynı dombılı odun ben hesıyemı sıparıs verdim onden yoksa alacagı yok aglamayana meme yokkRomantik cift degiliz
Hani nerde cicegim hediyem dedim. Annende iken Evi temizledim hediye o diyor. Dombili odunum :))
Ahaha bende yapamıyorum keto meto if de zor bana cunku arada bısey tuketmeyı sevıyorum. Kahve meyve marul falan en azından ıf de oda yokk bana uymuyorEvet başladım ama sonuç aldım diyemem 1 ay çalıştım o bir ayda 65 gördüm sonra sınav girdi araya yedim stresten 66 gördüm sonra liste verdi 65 sonra bir sınav daha 66 öyle geldim gittim bu hafta tam sonuç alacam 65 gördüm derken hop regl oldum. Ama liste gelince bende sana atayım. Keto gibi farklı diyetler uygulamıyorum dengeli beslenme tamamen. Bu hafta sürpriz yapıp keto vermez inşallah
Birde etmiyeydiMaşallah eşine ne güzel yardımcı sana
7sene mi maşallah abla gerçi bende 5 senedir sevgililikten ileri gidemedimKızlar çocukların babasıyla 7 sene flört döneminden sonra
14/02 /2001 yılında başımı yakmak için evet deyip imza atmışım
Afiyet olsun güzel olmuş regl döneminde hurma ların filan çok olması çok önemli değil canı tatlı istiyo çünkü insanın diğer günler telafi edersin zaten senE English_teacherrr A Arrietty_sedulu
Eşim daha fazla spor yapmak isterdim ama bu ay sınav stresinden galiba reglim çok yoğun geçiyor. Kendimi rahatsız hissettim zumba yaparken yürüyüşte kaldım.
Sabah 4 kuru kayısı 2 bardak ılık su kayısılar minikti diye 4 tükettim
Kahvaltı 1 dilim peynir 6 zeytin 1 köz kapya domates yeşillik
Kuşluk sade kahve 2 hurma
İkindi yarım elma 3 yk yoğurt pul biber tarçın 1 çk keten tohumu
Akşam salata 2 dilim biftek
Canım çok tatlı çekti 1 hurma 4 kuru üzüm yedim yemekten sonra
Su 2 lt + dukan
Spor 15.000 adım 750 puan
Regl dönemi beni çok bozuyor 2 dilim yaş pasta yemeyi çoook isterdim ama hurma ile idare ettimAfiyet olsun güzel olmuş regl döneminde hurma ların filan çok olması çok önemli değil canı tatlı istiyo çünkü insanın diğer günler telafi edersin zaten sen
Altın kalpli gelin maşallah seduu çok enerjiksinSabah kendi evimi dip bucak temizledim. Öğleden sonra hızımı alamadım kayınvalideme oturmaya gitmiştik oraya da ufak çaplı el attımkadın dur yapma dedikçe daha çok temizledim. Yaşlı uğraşamıyor o kadar bende gitmişken arada el atıyorum.
Kız ne aşkı meşki 2 senedir ayrı yaşıyorum evimi ayırdım7sene mi maşallah abla gerçi bende 5 senedir sevgililikten ileri gidemedimbari Bi yüzük takaydık o da yok evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun aşkınız daim olsun
Hakkında hayırlısı olsun abla inşallah istiyosan tez zamanda kurtulursunKız ne aşkı meşki 2 senedir ayrı yaşıyorum evimi ayırdım
Resmi olarak hayır diyeceğim günü bekliyorum
Amin canım aminHakkında hayırlısı olsun abla inşallah istiyosan tez zamanda kurtulursun
Babannem hep diyo çocuklar doğana kadar koca iyi bişey çocuk olduktan sonra evde hep fazladan adamKız ne aşkı meşki 2 senedir ayrı yaşıyorum evimi ayırdım
Kıskanıldın
Yaa alzheimer başlangıcı var unutuyor çok yardım etmeye çalışıyorum bende.Altın kalpli gelin maşallah seduu çok enerjiksin
2 senedir her şey yolunda gidiyorsa demek ki dogru yoldasın.Kız ne aşkı meşki 2 senedir ayrı yaşıyorum evimi ayırdım