- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 42
Topla kendiniNormalde sucuk pek yemiyorum hafta sonu kahvaltısında değşiklik olsun diye yapmıştımsabah uyandığımdan beri vardı canım biz ailece baş ağrısı olunca hemen suya koşarız su içerek geçmesini sağlarız ama bugünkü agrı başkaydı sanırım uykusuzluktan vücudum isyan ediyo artık. Akşam artık dayanamayıp agladım sese tahammül bile edenimiyodum 2.5 yaşınfa oğlum var mümkünmü evde sesszlik çok şükür şuan iyiyim
Yapalım kuzum. Sen dıyetısyene mı gıdıyorsun nasıl lıstençok az yemişsin belki bundan kilo veremiyorsun.Bu hafta benim diyetisyen menüsünü birlikte deneyelim mi duraklamaya bir farklılık olur diye düşünüyorum ne dersin ?
Eliptigi yanlış hesaplamışım sonradan farkettim @_Vera_ kaptanım 210 puan olacak toplamda da 3712 olacakA Arrietty_
@_Vera_
sedulu
S sadece_ben
Suyu bugün 1.8 litre yapcam bardağın bitince :)
Yediklerim ve sporum:)
Eki Görüntüle 2782672 Eki Görüntüle 2782672 Eki Görüntüle 2782672 Eki Görüntüle 2782672
Eki Görüntüle 2782674
Spor :
30 dk eliptik : 270 puan
3000 ip atlama : 3000 puan
10050 adım: 502 puan
Toplam = 3772 puan
Birgün gececemmm ama ne zaman onu bende bilmiyorum
Selam canimİyi akşamlar kızlar
Cumartesi menü
11:30
Domatesli biberli omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir, maydanoz, dereotu
14:00
Şade Türk kahvesi
15:30
1 bardak kefir+ 3 yk granalo, biraz yaban Mersini + tarçın
19:00
Fırında tavuk+ 3yk bulgur pilavı + salata
Su: 2lt
Spor: 300 ip atlama: 300puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Günaydın kızlar
Cocuklar kahvalti yapti Bende erkenden yurume bandina cikacagim bugun. Dun adimlarim azdi. Telafi etmem lazim
Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
@_Vera_ | ✔ | ✔ | |||||
@Ayse_M | ✔ | ✔ | |||||
@Serina08 | ✔ | ✔ | |||||
E Emeeelll | ✔ÖDÜL | ||||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ÖDÜL | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ ÖDÜL | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ÖDÜL | ✔ | |||||
| ✔ÖDÜL | ✔ 50 M | |||||
S sadece_ben | ✔ | ✔ | |||||
A Arrietty_ | ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ÖDÜL [ 1000 A] | |||||
| ✔ÖDÜL | ✔ | |||||
K klbk33 | ✔ | ✔ | |||||
@Mathteacher27 | ✔ | ✔ | |||||
| ✔ | ✔ |
Ben dün 10bin yapinca bugun 30bin yapmaliyimSagolsunlar benim sipalar da erkenden kalktilar.
Ama savasma oyunu oynuyorlar kahvaltiya vakitleri yokmusmuz verdim ben de. 10 - 11 gibi hep birlikte pazar kahvaltisi yapariz.
Ben de bugun hafif yuruyus disinda bur sey yapmayacagim, belim agriyor reglden dolayi. Ama yine de 20 bin hedefi gecerli, haftaici zorlasam da olmuyor bu kadar cunku.
Ben dün 10bin yapinca bugun 30bin yapmaliyim
Benimkilerde anca lego lego lego. Geldiler uykumda bana lego cizgi filmi anlatiyorlar
Aciktik dedilerde kalktim.
Ayy bugün ölü gibi olmazsın inşallah şahane adım şahane ip şahane eliptikEliptigi yanlış hesaplamışım sonradan farkettim @_Vera_ kaptanım 210 puan olacak toplamda da 3712 olacak