Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canim

Ayy evet sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrr ben eşimden ayrıyım bu sevgililer gününde birazdan dışarı yürüyüşe gideceğim

Bunu söylediğin iyi oldu, eşimin sevdigi bir çikolata var, o çikolatadan aldim ona, ama ben belki bir kucuk lokmacik alırım. Eger alirsam 300 ip atlama yapacağım söz

Kendi adıma çok iyiyim kaptan
Şahsi görüşüm herkes önce kendi bünyesini çok iyi tanısın

Ne tür yiyecek ve içeceklerden fiziksel ve ruhsal nasıl etkileniyor bunu ortaya net bir şekilde ortaya koysun

Bir kişinin beslenme tarzı diğer kişide aynı etkiyi oluşturmayabilir

Örneğin dukan içeceği benim hiç ishal olmama sebep olmadı ama çok güzel ödem attırdı

Kayısılı form çayının hiçbir etkisi olmadı sadece şekersiz sıvı almış oldum

Kahvaltıda börek kek çörek yiyiyorum evet ama sonrasında bütün gün akşama kadar ayaktayım

Ara öğünler çoğunlukla bu aralar sıvı alımlarına yönelik oldu

Akşam yemekleri ise çorba ağırlıklı oldu

Hafif geçiştirdiğim zamanlardı diye dün 2 ceviz eşliğinde gelin pastası yedim ( 2 kk büyüklüğünde anca idi ama 1 yk kaşığı idi çünkü yemek kaşığı ile tabağa koydum )
Üzerine aralıklarla 4 saat dans ve bölgesel hareketler yaptım ,ip atladım

Ben çok uğraşmak istemediğim için adim yazıp geçiyorum

Benim için bu sürecin en güzel yanı elim ayağım titremeden fazlalıklardan kurtuluyorum
Haftada ortalama 500 gr ayda 2 kilo bana yetiyor
Şurada vermem gereken 5 en fazla 6 kilo var

Canım kaptanım bugün seni yanıltmayacam söz sırf çocuğunla ilgilenmedin şu tabloyu yaptın ya bizim için hakkın ödenmez

Kaptancim ben dün paylaştım menümü.. Alıntıladım ❤❤

Ben akşama hazırlık yapcam ama yemiycceemm kocam yesin oğluşumla bugünü normalleştirirsem alışır kocam yarın akşama çaya misafir çağırcam onlarada ikram ederim eşimin bekar arkadaşları var o tayfayada veririm biter bu şekilde yememiş olurum

Selam kızlar keyifler nasıl?
Sabahtan beri ev temizliğine adadım kendimi bugün spor yok rest günü yaptım.
Temizlik üzerine kahve keyfi yapıyorum.
Akşam icin kuru fasulye haşladım bir de pilav yapicam yanına.
Sevgililer günü kutlaması yok bizde diyette olduğum için pasta aldırmadım kocama

Anamm bu ne biçim tat
Soğuk iç canım buz gibi o zaman o kadar güzel ki
Bugün yapmayacaktım ama daha 11 gündür aralıksız içip gelmişim ben defter tutuyorum günlük bütün yediklerimi içtiklerimi yazıyorum

En iyisi şimdi ben de yapayım canım soğuk birşeyler istiyor
Sporun üstüne iyi gider

İlk öyle kötü geliyor ama alışınca içilebiliyo

Alışırsın, bak canim çekti ben de yapayim

sedulu

Dün akşam yaptım sabah soğuk içerim diye. Ama asitli desem değil, yeşil çay desem değil.
Limonlu bişey bu ama ney bilemedim
Bugün bir litre içicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…