- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Afiyet olsun canimIyi geceler kızlar.
Sabah:
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Aksam:
Karma karışık bir menü
3 kaşık mantar sote
3 dilim pastırma
2 çiğköfte ve
Yarım avuç içi kuruyemiş(doymadım da çünkü)
2 kez bitki çayı ve Türk kahvesi içtim.
Su: 2 litre
Spor:
10032 adım 500 puan
550 ip atlama 550 puan
Toplam 1050 puan.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
@Serina08
Ayy evet sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrr ben eşimden ayrıyım bu sevgililer gününde birazdan dışarı yürüyüşe gideceğimSevgililer gününüz kutlu olsun güzeller
Bugün eşinizle bir programınız yemeğiniz varsa baştan söyleyin sizi izinli sayalım menünüzü yazmayın. Sonra takımda kek börek çörek tatlı normalleşmeye başlıyor ki kadınlar kulübünün amacı kilo vermek değil sağlıklı beslenerek kilo vermek. Kural ihlalinden takımımız tehlikeye düşebilir kapanma durumu vs. Normalleştirmeyelim bu besinleri yasaklı kalsın.
Bunu söylediğin iyi olduSevgililer gününüz kutlu olsun güzeller
Bugün eşinizle bir programınız yemeğiniz varsa baştan söyleyin sizi izinli sayalım menünüzü yazmayın. Sonra takımda kek börek çörek tatlı normalleşmeye başlıyor ki kadınlar kulübünün amacı kilo vermek değil sağlıklı beslenerek kilo vermek. Kural ihlalinden takımımız tehlikeye düşebilir kapanma durumu vs. Normalleştirmeyelim bu besinleri yasaklı kalsın.
Kendi adıma çok iyiyim kaptanSevgililer gününüz kutlu olsun güzeller
Canım kaptanım bugün seni yanıltmayacam söz sırf çocuğunla ilgilenmedin şu tabloyu yaptın ya bizim için hakkın ödenmezTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektirKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
714. Etap Menü tablomuz
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @esmeriiim ✔ ✔ @Alys ✔ ✔ Zeytur ✔ ✔ sedulu ✔ ✔ @_Vera_ ✔ ✔ E English_teacherrr ✔ ✔ @Serina08 ✔ ✔ E Emeeelll ✔ÖDÜL O_sevincli_ki ✔ ✔ @neutral ✔ÖDÜL ✔ @bnnu ✔ ✔ @Ceyhans ✔ ÖDÜL ✔ Ozzybal ✔ ✔ @rockandroll ✔ÖDÜL ✔ @graphicdesigner ✔ÖDÜL ✔ 50 M @sadece_ben ✔ ✔ A Arrietty_ ✔ ✔ @istanbulin ✔ ✔ Cikocev ✔ ✔ÖDÜL [ 1000 A] Varyemez ✔ÖDÜL ✔ @klbk33 ✔ ✔ @Mathteacher27 ✔ ✔ @Melegimkorusun ✔ ✔
Cikocev dün karbonhidrat cok fazla. Sporda yok. Bugun 1000 Adim extra atmani bekliyorum. Biskuvide ödülden saydim.
@graphicdesigner 50 Mekik bugun bekliyorum yapilmasini.
Cezalar yapilmadigi takdirde ertesi güne 2 kat olarak ekleniyor
@_Vera_ puan kiracaklarin :
3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsiniz
ozrengin -200
Vera: -100 ( 3 kare bitter cok fazla olmus)
graphicdesigner : -300
Iyi geceler kızlar.
Sabah:
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Aksam:
Karma karışık bir menü
3 kaşık mantar sote
3 dilim pastırma
2 çiğköfte ve
Yarım avuç içi kuruyemiş(doymadım da çünkü)
2 kez bitki çayı ve Türk kahvesi içtim.
Su: 2 litre
Spor:
10032 adım 500 puan
550 ip atlama 550 puan
Toplam 1050 puan.
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
@Serina08
Kaptancim ben dün paylaştım menümü.. AlıntıladımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektirKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
714. Etap Menü tablomuz
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @esmeriiim ✔ ✔ @Alys ✔ ✔ Zeytur ✔ ✔ sedulu ✔ ✔ @_Vera_ ✔ ✔ E English_teacherrr ✔ ✔ @Serina08 ✔ ✔ E Emeeelll ✔ÖDÜL O_sevincli_ki ✔ ✔ @neutral ✔ÖDÜL ✔ @bnnu ✔ ✔ @Ceyhans ✔ ÖDÜL ✔ Ozzybal ✔ ✔ @rockandroll ✔ÖDÜL ✔ @graphicdesigner ✔ÖDÜL ✔ 50 M @sadece_ben ✔ ✔ A Arrietty_ ✔ ✔ @istanbulin ✔ ✔ Cikocev ✔ ✔ÖDÜL [ 1000 A] Varyemez ✔ÖDÜL ✔ @klbk33 ✔ ✔ @Mathteacher27 ✔ ✔ @Melegimkorusun ✔ ✔
Cikocev dün karbonhidrat cok fazla. Sporda yok. Bugun 1000 Adim extra atmani bekliyorum. Biskuvide ödülden saydim.
@graphicdesigner 50 Mekik bugun bekliyorum yapilmasini.
Cezalar yapilmadigi takdirde ertesi güne 2 kat olarak ekleniyor
@_Vera_ puan kiracaklarin :
3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsiniz
ozrengin -200
Vera: -100 ( 3 kare bitter cok fazla olmus)
graphicdesigner : -300
Ben akşama hazırlık yapcam ama yemiycceemmSevgililer gününüz kutlu olsun güzeller
Anamm bu ne biçim tatGünaydınlar
Dukan birası deneyimi volume 1
Bugün dışarda olacağım için şişeledim
Soguk tuketmeni tavsiye ederim canım asitli çay gibi oluyorAnamm bu ne biçim tat
İlk öyle kötü geliyor ama alışınca içilebiliyoAnamm bu ne biçim tat
Alışırsın, bak canim çekti ben de yapayimAnamm bu ne biçim tat
Soğuk iç canım buz gibi o zaman o kadar güzel kiAnamm bu ne biçim tat
İlk öyle kötü geliyor ama alışınca içilebiliyo
Alışırsın, bak canim çekti ben de yapayim
Soğuk iç canım buz gibi o zaman o kadar güzel ki
Bugün yapmayacaktım ama daha 11 gündür aralıksız içip gelmişim ben defter tutuyorum günlük bütün yediklerimi içtiklerimi yazıyorum
En iyisi şimdi ben de yapayım canım soğuk birşeyler istiyor
Sporun üstüne iyi gider
Bu şahsına münhasır bir tat canım başka birşey benzemezDün akşam yaptım sabah soğuk içerim diye. Ama asitli desem değil, yeşil çay desem değil.
Limonlu bişey bu ama ney bilemedim
Bugün bir litre içicem bakalım.