Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sedulu

Dün akşam yaptım sabah soğuk içerim diye. Ama asitli desem değil, yeşil çay desem değil.
Limonlu bişey bu ama ney bilemedim
Bugün bir litre içicem bakalım.
Ben sabahtan yapıyorum gün boyu içiyorum geceden yapınca asiti kaçıyo sanki içemiyorum onu. Sabahtan yapışım işe yarıyımu bilmiyorum ama

Selam canim
Ne guzel dengeli menu
Ip de atlamissin daha ne :)
Selam canım ben de bu ara kabızlık var ve uykularım çok düzensiz biraz stresli günler geçiyorum. O yüzden tartıda +ları görüyorum ama güzel haber bugün online bir diyete başladım. Bu hafta vucüdumu tanımak adına 6 öğün besleneceğim umarım daha da artı gelmem ama esas listede olmadığım için birkaç hafta idare edin artık. Kaçamaksız bir hafta olacak Bu hafta 4 gün Leslie yada 45dk tempolu yürüyüş var. Ben birkaç hafta takımda free takılsam olur mu kaptanım ben bugün tartıldım diyet bugün başladığı için diyetisyenle yarın kilo bildirimi yapmasam bugün ki kilom 68.7 ( Cuma’dan +700 )
Veracım teşekkür ederiz ben yemek planlamasını dün yaptım bugün tamamen aklımdan çıktı akşama kurufasülye ıslattım evdelere tatlı birşeyler yaptım ben yemem ama

Su 1 litre cok az
Yoksa yediklerin guzel. Sabah yumurta yanina zeytin de eklesen fena olmaz (canim zeytin istiyorda)
Oğlumu yedirince ben de doyuyorum sanki sana da afiyet olsun zeytinler
Su az evet kalkıp içeyim biraz hiç vaktim olmuyor şuna ya, boynuma matara asıp gezicem en sonunda

vaaay şahane bir gün maşallah
tabii free takılabilirsin burası senin takımın ama eminim sana iyi geleceğiz.Sevgililer gününde kaçamak olmamasına çok sevindim ahaha kuru fasulye şahane bir menü.Bende kabak çorbası yaptım detoks ama sıcak içemiyorum mecbur yarına kaldı o soğusun da içeyim.
Oğlumu yedirince ben de doyuyorum sanki sana da afiyet olsun zeytinler
Su az evet kalkıp içeyim biraz hiç vaktim olmuyor şuna ya, boynuma matara asıp gezicem en sonunda
su konusunda vücudumuz o kadar hassas ki.Canan Karatay hep şey diyor su olmazsa kilo vermeyi unutun.Hatırlatıcı uygulamalar var acaba indirsen mi ben indirdim bi ara bi tane saat başı diyo su iç sildim sonra ahaha
afiyet olsun çiğköfte çok diyet yemeği değil.Diyetisyene sordum ben yiyebilir miyim diye 6 sıkım çiğköfte 4 dilim ekmekmiş bari 2 sıkım ye yanında bol salata ye

Merhaba kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ?
13 bin adım atıp geldim yürüyüşten E English_teacherrr eşim sende ne var ne yok ? Nasıl geçiyor günün
Bende şuan 10000 oldum canım annem mantı yaptı ev halkına ben yemedim valla patlıcan közü yedim yoğurtlu dünden kalan mercimek köftesi ile ama sabah tartısa fena bi artı gördüm canım sıkıldı yarına en azından biraz hafiflemiş olarak kontrol tartımı paylaşmak istiyorum

Kabak çorbası detoksunu bana da atar mısın lazım olacak sanırım

Hey maşallahhh ben spor özürlüsü
Bu arada güzel haber eşimde biraz kilo almış beraber yapalım diyeti dediii oh be sonunda birlikte olunca çok rahat oluyor ikimize beraber aynı menü yapınca diyet yapmak çok kolaylaşıyor akşama adım sayımı ve menüyü paylaşırım Varyemez eşimmm güzel eşimmm vallaha menüler şahane bu cuma fark atar mıyız diyorsun

Bunu söylediğin iyi oldu, eşimin sevdigi bir çikolata var, o çikolatadan aldim ona, ama ben belki bir kucuk lokmacik alırım. Eger alirsam 300 ip atlama yapacağım söz
ayy neymiş sevdiği çikolata bende çok severim.Ben çok mu meraklıyım ne 1 lokmacıktan bişey olmaz kıyamam ye
abla takıma geldiğinden beri vücudunu çok iyi tanıyor ve ona göre hareket ediyorsun menülerine genelde pek müdehale etmem çünkü kendi sırrını çözmüşsün.
"Üzerine aralıklarla 4 saat dans ve bölgesel hareketler yaptım ,ip atladım
Ben çok uğraşmak istemediğim için adim yazıp geçiyorum"

Fakat böyle yapman eşine haksızlık oluyor 5 dk spor yapan bile yazıyor ki eşiyle birlikte güzel bir puan alsın.
"Kahvaltıda börek kek çörek yiyiyorum evet ama sonrasında bütün gün akşama kadar ayaktayım"
Kuru meyve tüketimi veya et sebze oranı veya saatler veya spor miktarı spor saati bunlar tamamen kişiye özel.Ancak kek börek çörek bunları hangi uzmana hangi bireye sorarsan kilo verme sürecini geçtim normal süreçte bile doğru bulmaz.Herkes kendi bünyesini çözsün diyerek normalleştiremeyiz.Şuanda dünyada yapılan çalışmalarda yoğurt bile zararlı olabilirken rafine şeker un gibi besinleri içeren yüksek karbonhidratı takımda normal kabul edip ozrengin ablamın bünyesi bu diyemem. Farklı üyelerde yapsa onlara da bu normal kilo veriyor nasıl olsa diyemem.
Fakat kendi beslenme düzenini çözmüş kendi tabirinle elim ayağım titremeden zayıflıyorum şeklinde çözmene çok büyük saygı duyuyorum.Ve tebrik ediyorum.Bunu diyetisyensiz çözmek çok çok güzel.
Takımda hepimiz için yerin farklı seni çok seviyor ve hep bizimle olmanı istiyoruz.
kesinlikle yimeee ama normalleştirme haklısın
Anamm bu ne biçim tat
yaa ben çok seviyorum

Kabak çorbası detoksunu bana da atar mısın lazım olacak sanırım
Tabii takımda paylaşayım birazdan kardeşim oyun indiriyor net felaket zar zor mesaj yazıyorum.Bitsin indirmesi atayım ve lütfen 1 kgden fazla almadan dön ana evinden sen o kiloları vermek için ne emekler verdin yazık etme emeklerine

Kız bu ne biçim işse 1 haftada zar zor 500 gr veriyosun ama 2 günde hemen hoop geri alabiliyosun resmen yok amaaan 7 ay oldu başlayalı bu kadar emeğimi çöpe atamam inşallah çok fazla artı gelmeden dönerim kendi evime ama dönünce güzel bi diyet sporlar beni bekliyo daha çok asılacağım

Kızlar selam dün paylaşım yapamadan uyumuşum.
Dün Sabah 1 dilim ekmek
3/4 zeytin, küçük bir küp beyaz peynir, kibrit kutusu büyükliğünde sucuklu yumurta şekersiz çay

Akşam yarım kase k.mercimek çorbası
avuç içi büyüklüğünde yağsız et, 2 kaşık erişte, havuç salatası, 1 bardak şalgam suyu
2 lt kadar su

5215 adım 260 puan
500 ip atlama 1000 puan
Toplam 1260 puan
A Arrietty_ V _Vera _ sedulu @osev

Benim eşim be yapsam yer karnabahar hariç pırasayı kabagı sevdirdim bi karnabahara alıştıramadım çok zor olmuyor diyet listesi
Bugün kocişimin en sevdiklerini yaptım simdi sordum kaç adet yersin ona göre kızartcam diyorum fazla olmasın irademe yenik düşerim falan gerisini atcam buzluğa ben karnabahar yerken kociş onu yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…