Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler kızlar.
Sabah:
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin

Aksam:
Karma karışık bir menü 😜
3 kaşık mantar sote
3 dilim pastırma
2 çiğköfte ve
Yarım avuç içi kuruyemiş(doymadım da çünkü)

2 kez bitki çayı ve Türk kahvesi içtim.
Su: 2 litre

Spor:
10032 adım 500 puan
550 ip atlama 550 puan
Toplam 1050 puan.

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
@Serina08
Afiyet olsun canim😇

Sevgililer gününüz kutlu olsun güzeller 🌺🌺

Bugün eşinizle bir programınız yemeğiniz varsa baştan söyleyin sizi izinli sayalım menünüzü yazmayın. Sonra takımda kek börek çörek tatlı normalleşmeye başlıyor ki kadınlar kulübünün amacı kilo vermek değil sağlıklı beslenerek kilo vermek. Kural ihlalinden takımımız tehlikeye düşebilir kapanma durumu vs. Normalleştirmeyelim bu besinleri yasaklı kalsın.
Ayy evet sevgililer gününüz kutlu olsun kızlarrr ben eşimden ayrıyım bu sevgililer gününde birazdan dışarı yürüyüşe gideceğim 😂

Bugün eşinizle bir programınız yemeğiniz varsa baştan söyleyin sizi izinli sayalım menünüzü yazmayın. Sonra takımda kek börek çörek tatlı normalleşmeye başlıyor ki kadınlar kulübünün amacı kilo vermek değil sağlıklı beslenerek kilo vermek. Kural ihlalinden takımımız tehlikeye düşebilir kapanma durumu vs. Normalleştirmeyelim bu besinleri yasaklı kalsın.
Bunu söylediğin iyi oldu🙂, eşimin sevdigi bir çikolata var, o çikolatadan aldim ona, ama ben belki bir kucuk lokmacik alırım. Eger alirsam 300 ip atlama yapacağım söz 🤚

Kendi adıma çok iyiyim kaptan
Şahsi görüşüm herkes önce kendi bünyesini çok iyi tanısın

Ne tür yiyecek ve içeceklerden fiziksel ve ruhsal nasıl etkileniyor bunu ortaya net bir şekilde ortaya koysun

Bir kişinin beslenme tarzı diğer kişide aynı etkiyi oluşturmayabilir

Örneğin dukan içeceği benim hiç ishal olmama sebep olmadı ama çok güzel ödem attırdı

Kayısılı form çayının hiçbir etkisi olmadı sadece şekersiz sıvı almış oldum

Kahvaltıda börek kek çörek yiyiyorum evet ama sonrasında bütün gün akşama kadar ayaktayım

Ara öğünler çoğunlukla bu aralar sıvı alımlarına yönelik oldu

Akşam yemekleri ise çorba ağırlıklı oldu

Hafif geçiştirdiğim zamanlardı diye dün 2 ceviz eşliğinde gelin pastası yedim ( 2 kk büyüklüğünde anca idi ama 1 yk kaşığı idi çünkü yemek kaşığı ile tabağa koydum )
Üzerine aralıklarla 4 saat dans ve bölgesel hareketler yaptım ,ip atladım

Ben çok uğraşmak istemediğim için adim yazıp geçiyorum

🥰😘

Benim için bu sürecin en güzel yanı elim ayağım titremeden fazlalıklardan kurtuluyorum
Haftada ortalama 500 gr ayda 2 kilo bana yetiyor
Şurada vermem gereken 5 en fazla 6 kilo var

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim​
  • Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: 714. Etap Menü tablomuz :kk77::KK200:

IsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
@esmeriiim
@Alys
Zeytur Zeytur
sedulu sedulu
@_Vera_
E English_teacherrr
@Serina08
E Emeeelll ✔ÖDÜL
O_sevincli_ki O_sevincli_ki
@neutral✔ÖDÜL
@bnnu
@Ceyhans✔ ÖDÜL
Ozzybal Ozzybal
@rockandroll✔ÖDÜL
@graphicdesigner✔ÖDÜL✔ 50 M
@sadece_ben
A Arrietty_
@istanbulin
Cikocev Cikocev ✔ÖDÜL [ 1000 A]
Varyemez Varyemez ✔ÖDÜL
@klbk33
@Mathteacher27
@Melegimkorusun

Cikocev Cikocev dün karbonhidrat cok fazla. Sporda yok. Bugun 1000 Adim extra atmani bekliyorum. Biskuvide ödülden saydim.
@graphicdesigner 50 Mekik bugun bekliyorum yapilmasini.

Cezalar yapilmadigi takdirde ertesi güne 2 kat olarak ekleniyor :süslü:

3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsiniz
@_Vera_ puan kiracaklarin :
ozrengin -200
Vera: -100 ( 3 kare bitter cok fazla olmus)
graphicdesigner : -300
Canım kaptanım bugün seni yanıltmayacam söz sırf çocuğunla ilgilenmedin şu tabloyu yaptın ya bizim için hakkın ödenmez 🙏🏼

Iyi geceler kızlar.
Sabah:
2 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin

Aksam:
Karma karışık bir menü 😜
3 kaşık mantar sote
3 dilim pastırma
2 çiğköfte ve
Yarım avuç içi kuruyemiş(doymadım da çünkü)

2 kez bitki çayı ve Türk kahvesi içtim.
Su: 2 litre

Spor:
10032 adım 500 puan
550 ip atlama 550 puan
Toplam 1050 puan.

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
@Serina08

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim​
  • Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
:KK200::kk77: 714. Etap Menü tablomuz :kk77::KK200:

IsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
@esmeriiim
@Alys
Zeytur Zeytur
sedulu sedulu
@_Vera_
E English_teacherrr
@Serina08
E Emeeelll ✔ÖDÜL
O_sevincli_ki O_sevincli_ki
@neutral✔ÖDÜL
@bnnu
@Ceyhans✔ ÖDÜL
Ozzybal Ozzybal
@rockandroll✔ÖDÜL
@graphicdesigner✔ÖDÜL✔ 50 M
@sadece_ben
A Arrietty_
@istanbulin
Cikocev Cikocev ✔ÖDÜL [ 1000 A]
Varyemez Varyemez ✔ÖDÜL
@klbk33
@Mathteacher27
@Melegimkorusun

Cikocev Cikocev dün karbonhidrat cok fazla. Sporda yok. Bugun 1000 Adim extra atmani bekliyorum. Biskuvide ödülden saydim.
@graphicdesigner 50 Mekik bugun bekliyorum yapilmasini.

Cezalar yapilmadigi takdirde ertesi güne 2 kat olarak ekleniyor :süslü:

3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsiniz
@_Vera_ puan kiracaklarin :
ozrengin -200
Vera: -100 ( 3 kare bitter cok fazla olmus)
graphicdesigner : -300
Kaptancim ben dün paylaştım menümü.. Alıntıladım 😊❤❤

Ben akşama hazırlık yapcam ama yemiycceemm :KK70: kocam yesin oğluşumla bugünü normalleştirirsem alışır kocam :KK70: yarın akşama çaya misafir çağırcam onlarada ikram ederim eşimin bekar arkadaşları var o tayfayada veririm biter bu şekilde yememiş olurum :KK70:

Üyesi olduğum bir grupta gördüm hoşuma gitti
😀😀😀

Eklentiler

• 20210214_124711.jpg
    20210214_124711.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 29
Selam kızlar keyifler nasıl?
Sabahtan beri ev temizliğine adadım kendimi bugün spor yok rest günü yaptım.
Temizlik üzerine kahve keyfi yapıyorum.
Akşam icin kuru fasulye haşladım bir de pilav yapicam yanına.
Sevgililer günü kutlaması yok bizde 😀 diyette olduğum için pasta aldırmadım kocama

Anamm bu ne biçim tat 🥵
Soğuk iç canım buz gibi o zaman o kadar güzel ki
Bugün yapmayacaktım ama daha 11 gündür aralıksız içip gelmişim ben defter tutuyorum günlük bütün yediklerimi içtiklerimi yazıyorum

En iyisi şimdi ben de yapayım canım soğuk birşeyler istiyor
Sporun üstüne iyi gider 🤭😀

İlk öyle kötü geliyor ama alışınca içilebiliyo 😂

Alışırsın, bak canim çekti ben de yapayim🤭

Soğuk iç canım buz gibi o zaman o kadar güzel ki
Bugün yapmayacaktım ama daha 11 gündür aralıksız içip gelmişim ben defter tutuyorum günlük bütün yediklerimi içtiklerimi yazıyorum

En iyisi şimdi ben de yapayım canım soğuk birşeyler istiyor
Sporun üstüne iyi gider 🤭😀

sedulu sedulu

Dün akşam yaptım sabah soğuk içerim diye. Ama asitli desem değil, yeşil çay desem değil.
Limonlu bişey bu ama ney bilemedim 😁
Bugün bir litre içicem bakalım.

X