Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

...LUTFEN OKUYUN...

Arkadaslar ben, diger kaptanlarimiz sizler icin elimizden geldigince,sartlarimiz el verdigince ilgilenip, tablolar,yarismalar,eslesmeler vs hazirlamaya calisiyoruz.
Bunlarin karsiliginda hicbir maddi kazancimiz yok, sadece takimimiz derece alinca,sizler kilo verince mutlu oluyoruz.

Lutfen sizlerde menulerinizi duzenli bir sekilde yazmaya özen gösterin. Menulerinizde odul ogunleri haricinde kacamak YAPMAMAYA calisin. Bu aksam dan itibaren hala Devam ederse Diskalifiye edilecektir kisiler takimdan. Masum birsey veya az kalori aldim diye dusunsenizde Hicde masum degil. Bu durum bir kere takimda ki beslenme seklini etkiliyor. Kacamak yapan yinede kilo veriyor algisina sebep oluyor. Yeterince tolere ettigimi dusunuyorum bu durumu.

Ayrica lutfen artik cuma gunleri kilo bildirimlerinizi olmasi gerektigi gibi kurallara uygun yapmaya, ve paylasinca kontrol edin fotografi (fotografli tarti bildirimi ve fotografta kullanici adiniz ile, ogunun tarihinin yazili oldugu kagit)

Takim kurallarina uyup aktif olmaya ozen gosterin!!

Bugunden itibaren ;

☆3 gun ust uste menusunu yazmayan uyeyi,menu tablosundan cikaracagim, es yarisi da dahil
☆Mazeretsiz bir sekilde kilo bildirimi yapmayan uye, o haftaki es-spor yarismalarina ,tablolara katilamayacak,bunu tekrarlarsa,listede ise izne ayrilacak,liste disindaysa listeye dahil olamayacak,
☆Aktif katilim gostermeyen uyelere uyari cezasi verecegim, tekrarlarsalar listedeyseler izne ayrilacaklar,liste disinda kilo veriyorlarsa,listeye dahil olamayacaklar.
☆Odul ogunu haricinde kaçamak yapan uyelerimize egzersiz cezasi veriyoruz ama bu cezalar yapilmayabiliyor,dolayisiyla bugunden itibaren, odul ogunu haric kacamak yapanlarin ,spor puanlarini eksiltecegim.Soyle olacak diyelim a isimli uyemiz sali gunu yememesi gereken bir seyi yedi,yedigi seye gore spor puanindan puan eksiltecegim.(100,200,300puan seklinde) @_Vera_ kaptanim seni etiketleyip yazacagim bunu. Yarin tablo yaparken eklersin

Hepinizi cok seviyorum, emek verip ,cabaladiginizin farkindayim, bu yeni kurallarla daha guzel kilolar veririz umarim

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ozzybal
Sabah
2 h. Yumurta ile bol salata
1 dilim ekmek
5 zeytin
K.k peynir

Ara
1 avuç kuru yemiş
Yarım avuç kuru üzüm (canım çok tatlı istiyor bu aralar üzümde buldum çareyi)

Akşam
1 tabak tavuk sote
Bol salata
1 kase mercimek çorbası
1 bardak acılı şalgam suyu

Spor
12200 adım =610
800 ip =800
Toplam=1410 puan

1 kaju 1 badem
Afiyet olsun ve de gecmis olsun

Sende de sucuk var ama
Sucuk susatmis ve 2 lt su yetmemis olabilir, bas agrinin sebebi.
Normalde sucuk pek yemiyorum hafta sonu kahvaltısında değşiklik olsun diye yapmıştım sabah uyandığımdan beri vardı canım biz ailece baş ağrısı olunca hemen suya koşarız su içerek geçmesini sağlarız ama bugünkü agrı başkaydı sanırım uykusuzluktan vücudum isyan ediyo artık. Akşam artık dayanamayıp agladım sese tahammül bile edenimiyodum 2.5 yaşınfa oğlum var mümkünmü evde sesszlik çok şükür şuan iyiyim

Bizi bu kadar düşünüp emek verdiğin için teşekkür ederiz kaptanım. Kızlar cuma ve bugün tablo yapamadım regl halsizliği baş ağrısı derken kaldı. Yarın tablolarımızı düzenli yapacağım

Emeğinize sağlık canım. Gerçekten hiçbir karşılık beklemeden kaç saat tabloydu takipti derken vakit geçiriyorsunuz ekran başında.

Merhabalar
13:00
2 yumurta
1 kase salata
2 kaşık yogurtlu kereviz salatası

17:45
Yarım tabak kiymali patates yemegi
1 bardak ayran
1 kâse salata
1 kaşık kereviz salatası

Atistirmalik
Dur kurusu ( bayaa sekerli, buna taktım simdi de, 1 çay bardagi yemisimdir.)
Uc beş ceviz

Akşam 9 gibi bi kaç çatal akşamki yemekten yedim, kalan salatayi yedim. Birden bi aclik geldi. Bir daha boyle gelirse kendime söz su içip geçmesini bekleyeceğim.

Su:
1 lt dukan birası
1.5 litre su

Spor:
8150 adım= 407
30 dk leslie= 210
10 dk pilates= 70
1 dk plank= 10

Toplam:
697 puan

A Arrietty_ sedulu @_Vera_ graphicdesigner

Eklentiler

• 20210213_235439.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 24
Bende de var bi tane 2.5 yaşında bu sıra sendrom hak getire Geçen izmirdeyken ogle uykusu uyumamaya alıştı eve gelince zorlandım epey ama yola girdi yine

Menün ve sporlar her zamanki gibi çok güzel, afiyet olsun Benim tatlı krizi kurtarıcım da yulaf lapasi üzerine tarçın ve meyve, hatta hiçbir tatlıya değişmem bayılıyorum

Sabahin 6sinda pc basina gectim tablo icin. Manyak miyim ben
Sirf motivasyonunuz devam etsin, tek tek bakiliyor her menü.
Esler devreye girmediginde biz giriyoruz.
Yani kizlar. Kizim Anne hadi oyna diyor benimle. Ben önce sunu yapayim diye kizim ile o an ilgilenemiyorum.
Niye yapiyorum diye dusunun hic olmazsa. 100 kilo olsaniz da, size hep bu. Kendinize yapiyorsunuz bu kotulugu.
Hedefe biran önce ulasmak istiyor iseniz bunun yolu
duzgun beslenme
duzgun beslenme
Duzgun beslenme

1 biskuvi, 2 biskuvi derken gununuz cöp oluyor

Bende de var bi tane 2.5 yaşında bu sıra sendrom hak getire Geçen izmirdeyken ogle uykusu uyumamaya alıştı eve gelince zorlandım epey ama yola girdi yine
Gündüz uykusu bizdede sıkıntı arabaya biner binmez hemen uyuyo ama bundan sonra öğle uykusunu arabada uyutcam

Menün ve sporlar her zamanki gibi çok güzel, afiyet olsun Benim tatlı krizi kurtarıcım da yulaf lapasi üzerine tarçın ve meyve, hatta hiçbir tatlıya değişmem bayılıyorum
Sağol canım yulafi çok severim özellikle elma ile aklımda bulunsun bir daha bunu deneyim keser benim tatlı krizimi inşallah

Nasılsın peki. Ben senin gibi az yiyince kan şekerim çok düşüyor. Parmaklarım falan titriyor. Bakıyorum menülerine, genellikle az ve protein korbon kalsiyum dengesi az dengeli denecek kadar.
Gençlik böyle bişey sanırım
Ben yapsam bayılırım
Bacak basen egzersizini aksatmadan yapmana hayran kaldım alkışlıyorum.
Ben bugün pek yerimden kalkamadım.

Yaa kızına kıyamam been kendi adıma konuşayım olabildiğince menümü sporumu paylaşıyorum elbetteki daha önce kaçamaklar oldu olmadı değil ama cuma aynada kendimle çok konuştum bişeyler için burdayım kendim için hedefim için hayallerim için.. karşılığını almadan bu işi yapmanız bilmesenizde çok çok dua alıyosunuzdur eminim ama bizleri mutlu etmek için evladınızın 1 dk sını bile ertelemeyin ben bu hakkı ödeyemem kıyamam onaa yaa önceliğiniz evladınız olsun sonra burası ben demek istediğinizi çok iyi anladım inşallah bende kendimi anlatabilmişimdir

Biz de seni çok seviyoruz kaptanım. Emeklerini görüyoruz, çok teşekkür ederim kendi adima. Yukarda yazdıklarında da çok haklısın..
Ama bak ben söz dinliyorum yemedim makaronlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…