Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi yapmissin AblaAkşam misafirler gidince kalan börekleri ve gelin pastasından diyet düşmanı komşuma götürdüm
Gözümün önünde durmasın diye
Harikasın abla bu çok mutlu ediyo insanı beni de uzun süredir görmüyodu burdaki akrabalar dün dayımlara gittik şok oldular ne güzel olmuşsun dediler bende çok mutlu oldum valla insanın kendi için bişeler yapması ve karşılığını da alması çok güzel bi duyguymuş başardığını hissetmesiKızlar kendimde bir hafiflik hissettim gardrobumdaki etiketi üzerinde 40 beden giysileri giydim hepsi de tam gelmenin ötesinde bol duruyor
Keyfim yerine geldi
sevgili eşim merhaba, ödülüne bayıldım en sevdiğim şey benimde makarna, bu hafta birbirimize çok uygun olmuşuz, ikimizde ona göre birbirimizi engelleyelim inşallah.Merhabalar
13:40
2 yumurta
7 zeytin
1 kasik suzme yogurt
18:30
1 tabak dolusu kıymalı makarna ödül yaptım kendime. Gözüm de beynim de karnım da doydu.
1 bardak ayran
Bi kaç turşu
Aralarda dut kurusu yedim.
Su:
1 litre ancak icmişimdir cok icemedim.
Spor:
13337 adım
= 666 puan
A Arrietty_ sedulu @_Vera_ graphicdesigner
Dun evde revani ve sarma vardı, sırf yemeyeyim diye midemi tıka basa kabakla doldurdum. Bugun de herkese revani ve sarma ikram edeceğim, bir an önce bitsinAkşam misafirler gidince kalan börekleri ve gelin pastasından diyet düşmanı komşuma götürdüm
Gözümün önünde durmasın diye
Ben dün un helvası ile ödül öğünümü yapmış saydım kendimi.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektirKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
714. Etap Menü tablomuz
Isim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe esmeriiim Alys ✔ @Zeytur ✔ sedulu ✔ @_Vera_ ✔ E English_teacherrr ✔ @Serina08 ✔ @Emeeelll ✔ÖDÜL O_sevincli_ki ✔ H3RA_ ✔ bnnu @Ceyhans ✔ ÖDÜL Ozzybal ✔ @rockandroll ✔ÖDÜL graphicdesigner @sadece_ben ✔ A Arrietty_ ✔ @istanbulin ✔ @Cikocev ✔ Varyemez ✔ÖDÜL @klbk33 ✔ @Mathteacher27 ✔ @Melegimkorusun ✔
3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsiniz
Menulerini yazmayan arkadaslarim menulerinizi bekliyorum...
Ben dün un helvası ile ödül öğünümü yapmış saydım kendimi.
Yapmadığımı düşünüyorsan bugün bir tane daha yiyebilirim kaptancım
Şaka şaka kv bizde diye adımlama dışında istediğim sporları yapamıyorum. Hiç değilse yediklerimi abartmayayım, bu yetti bana.
Zaten son bir haftadır fazlaca laf sokulmasından dolayı da şişkinliğim var, tartıya yansımasın
Bdv de sürekli kv yan baktı diye forum açan gelinlerin derdini dövecek kadar anı biriktirdim, ama herkesi olduğu gibi kabullenip takmamayı öğrendiğim için iyiyim hala. Keşke onlarda taktıkça en büyük zararı kendilerine verdiklerini fark edebilse.
Hafta sonu çıkış iznim var bugünde ofisteyim, yapmam gereken çok çok iş var. Ama düzene girdiğinde iş yükümü baya hafifletecek bakalım.
İp atlama challenge ında fazla performans gösteremeyeceğim O_sevincli_ki cim. Kusura bakma şimdiden. Fırsat bulduğumda elimden geleni yapacağım yinede.
Öpüyorum hepinizi kızlar, mükemmel bir hafta sonu olsun.
Oda öyle düşündü ofiste hangi işleri yapacağıma kadar sordu zatenKayincalideyi kabdirdin caliscam diye dusunmedim degil
Oda öyle düşündü ofiste hangi işleri yapacağıma kadar sordu zaten
Yok valla bu konuda masumum, geçici vergi dönemi. Sene kapatacağım. Üstüne yeni programın aktarımları var.
Ofiste olmak evde olmaktan daha iyi geldi ama yalan yok.
Ben başkasının aldığı bir haftalık dozu tek öğünde alıyorum sağolsun. Ama yaşıyorum halaAhahaha
Misafirhanede yer ayirtip gecelere kadar calistigim olmustu zamaninda, overdoz kayinvalide aldigim donemler.
Benim kayinvalidem iyidir de aslinda ama bana ayni evde yabanci biri uzun sure kalinca fazla geliyor
Günaydın canımGunaydın kızlar herkes ıyı mii
Ilkkez gec uyandım bukadar yenı kahvaltı yapıyorum
Duzenlerim canim yarin sabahGünaydınnnn,
dün akşam menümü yazamadım bu son aksaklığım için özrü dilerim bu hafta daha tekrarlanmıycak kaptanım. liste de de boş çıkmışım, eğer müsaitsen oraya eklersen çok sevinirim yani tik koyarsan A Arrietty_
sabah: 1 haşlanmış yumurta + bitki çayı
ara: azıcık nar + 1 küçük minik dilim baklava (misafirlikteydim)
akşam yani ikindi gibi: tavuklu pilav + ayran
1,5 litre su
spor: 3600 adım = 180 puan
sevgili eşim merhaba, ödülüne bayıldım en sevdiğim şey benimde makarna, bu hafta birbirimize çok uygun olmuşuz, ikimizde ona göre birbirimizi engelleyelim inşallah.
Ayrıca bugün ben oruçluyum, 3 aylara girdik diye tutayım dedim.
Sahurda : 2 yumurtalı menemen + 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 dilim peynir yedim.
Günün sporu da ip atlamaymış ayyyy en sevdiğim hemde puanı da güncellenmiş ama akşam yaparım , gündüz yapamam susarım yoksa.
Ben dün un helvası ile ödül öğünümü yapmış saydım kendimi.
Yapmadığımı düşünüyorsan bugün bir tane daha yiyebilirim kaptancım
Şaka şaka kv bizde diye adımlama dışında istediğim sporları yapamıyorum. Hiç değilse yediklerimi abartmayayım, bu yetti bana.
Zaten son bir haftadır fazlaca laf sokulmasından dolayı da şişkinliğim var, tartıya yansımasın
Bdv de sürekli kv yan baktı diye forum açan gelinlerin derdini dövecek kadar anı biriktirdim, ama herkesi olduğu gibi kabullenip takmamayı öğrendiğim için iyiyim hala. Keşke onlarda taktıkça en büyük zararı kendilerine verdiklerini fark edebilse.
Hafta sonu çıkış iznim var bugünde ofisteyim, yapmam gereken çok çok iş var. Ama düzene girdiğinde iş yükümü baya hafifletecek bakalım.
İp atlama challenge ında fazla performans gösteremeyeceğim O_sevincli_ki cim. Kusura bakma şimdiden. Fırsat bulduğumda elimden geleni yapacağım yinede.
Öpüyorum hepinizi kızlar, mükemmel bir hafta sonu olsun.
Ben cikarmiyorum.Gunaydin fit beybiler.
Ip atlarken saatinizi cikariyor musunuz?