Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Arrietty_
Cikocev
@_Vera_

Akşam menüm

2.5 kepçe mercimek çorbası
5 adet minik yaprak sarması

Bugün saat 20.30 dan sonra misafirim geldi
Onlara ev sahibi olarak mecburen eşlik ettim

Türk kahvesi

2 kk büyüklüğünde gelin pastası
1 adet peynirli maydanozlu milföy börek
200 ml şekersiz çay

1 adet kivi

Adım sayısı 2520 puan 125

İyi akşamlar kızlar
Cuma menüm
11:30
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 1 dilim ekmek, 6 siyah zeytin , domates

13:30
Mate çayı

14:30
1 su bardağı süt+ 3yk yulaf+ 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi+ Biraz yaban mersini ile yulaf lapası + kahve

18:30
Haşlanmış et, 3-4 yk bulgur pilavı, salata

20:00
Beyaz çay

Su: 1,5-2lt
Spor: 6000 adım: 300puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Merhabalar

13:40

2 yumurta
7 zeytin
1 kasik suzme yogurt

18:30
1 tabak dolusu kıymalı makarna ödül yaptım kendime. Gözüm de beynim de karnım da doydu.
1 bardak ayran
Bi kaç turşu

Aralarda dut kurusu yedim.

Su:
1 litre ancak icmişimdir cok icemedim.

Spor:

13337 adım
= 666 puan

A Arrietty_ sedulu @_Vera_ graphicdesigner

Eklentiler

• 20210213_004230.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 21
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Kaptanlarin karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz. En gec cumartesi ödül ögünü yapmis olmaniz lazim​
  • Kacamaklarin kalorisine göre spor cezasi verilecektir​
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma (High Knees)
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans
714. Etap Menü tablomuz

IsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
esmeriiim
Alys
Zeytur
sedulu
@_Vera_
E English_teacherrr
@Serina08
E Emeeelll ✔ÖDÜL
O_sevincli_ki
H3RA_
bnnu
Ceyhans ✔ ÖDÜL
Ozzybal
rockandroll ✔ÖDÜL
graphicdesigner
S sadece_ben
A Arrietty_
istanbulin
Cikocev
Varyemez ✔ÖDÜL
K klbk33
Legendwomen
Melegimkorusun

3 gunden fazladir menulerini yazmayan, menu tablosundan cikartiliyor .3 gun duzenli menulerini yazarsaniz eksiksiz, tabloya yeniden girebilirsiniz

Menulerini yazmayan arkadaslarim menulerinizi bekliyorum...

Günaydın kızlar nasılsınız?
E English_teacherrr Eşimm nasılsın? Dün bir huzursuzluk iç sıkıntısı böyle dedelere gidiyim dedim onlarda Vera rengin kaçmış senin bişey mi oldu felan dedi böyle berbat bir gündü aslında moralim yerinde değil diye takıma da giremedim. Belli oldu derdim sabah regl oldum 3 gün gecikince delirdim hormonlardan ama şimdi de çok sancım var tek güzelliği sabah tartıldım 65.6 geldim

Günaydın canım he valla benim de öyle olur bi sinir bi stres olurum olmadan önce neyseki olmuş kurtulmuşsun maşallah bak 65 i de görmüşsün . bende iyiyim kahvaltı yapacağım birazdan

Günaydın canım he valla benim de öyle olur bi sinir bi stres olurum olmadan önce neyseki olmuş kurtulmuşsun maşallah bak 65 i de görmüşsün . bende iyiyim kahvaltı yapacağım birazdan
Bugün pek spor yapamam galiba kusuruma bakma afiyet olsun kahvaltında yeşillikler bol olsun ekmek simit olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…