Isim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe |
| |||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
@_Vera_ | ✔ | ||||||
E English_teacherrr | ✔ | ||||||
@Serina08 | ✔ | ||||||
E Emeeelll | ✔ÖDÜL | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| |||||||
| ✔ ÖDÜL | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ÖDÜL | ||||||
| |||||||
S sadece_ben | ✔ | ||||||
A Arrietty_ | ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ÖDÜL | ||||||
K klbk33 | ✔ | ||||||
| ✔ | ||||||
| ✔ |
Günaydın canım he valla benim de öyle olur bi sinir bi stres olurum olmadan önce neyseki olmuş kurtulmuşsun maşallah bak 65 i de görmüşsün . bende iyiyim kahvaltı yapacağım birazdanGünaydın kızlar nasılsınız?
E English_teacherrr Eşimm nasılsın? Dün bir huzursuzluk iç sıkıntısı böyle dedelere gidiyim dedim onlarda Vera rengin kaçmış senin bişey mi oldu felan dedi böyle berbat bir gündü aslında moralim yerinde değil diye takıma da giremedim. Belli oldu derdim sabah regl oldum3 gün gecikince delirdim hormonlardan ama şimdi de çok sancım var tek güzelliği sabah tartıldım 65.6 geldim
Bugün pek spor yapamam galiba kusuruma bakma afiyet olsun kahvaltında yeşillikler bol olsun ekmek simit olmasınGünaydın canım he valla benim de öyle olur bi sinir bi stres olurum olmadan önce neyseki olmuş kurtulmuşsun maşallah bak 65 i de görmüşsün . bende iyiyim kahvaltı yapacağım birazdan
Yok canım bu durumda ne sporu dinlen sen de . ekmek 1 dilim yerim yok simit filan yokBugün pek spor yapamam galiba kusuruma bakma afiyet olsun kahvaltında yeşillikler bol olsun ekmek simit olmasın