Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar bugun pek aktif olamadim. Neler yapiyorsunuz.bende acayip bir siskinlik hissi var. Biraz adimladim ama bilegimden dolayi cok bisi yapamdim. Gerci daha iyi ama. Buyuk itimal vc sorunundan dolayi sistim. Cok rahatsiz edici
Yarın brokoli ye bol bol beni acayip rahatlatmıştı.

Kızlar bugun adım challenge varmıs ben 10000 adım attım ama leslie ile birlikte o zaman da ayrı puan olarak mı sayılır yoksa sadece Leslie yi mi sayayım
Ben leslie yapsam bile adim olarak sayıyorum canim. Diger türlü cok karışıyor. Eger leslie sayacaksanda adim sayar kullanma yaparken. Onun dışında kullan. Ben hepsini bir adim olarak hesapliyorum. Kafam rahat☺☺☺

Bende bazen merdiven inip çıkıyorum, adımlarım genelde tempolu ve tek seferde çıkıyor ama kafam karışıyor bende adım puanlıyorum.

Ayyy küçük agac hic yiyemiyorum yaaa. Karnabahar var yarin yesem ayni aileden sonuçta ise yarar mi kii
Bilemiyorum ki ayni etki olur herhalde.
Brokoliyi bende senelerce yemedim. Ama tuzlu suda haşlayıp sarımsaklı yoğurt dök üstüne. Bu haliyle lezzetli geldi bana

Oğlumu 1 saatten fazladır uyutmaya çalışuyorum neyseki uyudu

Sbah
Soğanlı omlet
Süzme peynir
Domates
Marul
1 t.b ekmek

Ara
Sade türk kahvesi

Öğlen
Kabak mücver 2 adet (tambuğday unu ile yaptım)
Yoğurt 3 yk

Ara
Mandalina
2tam ceviz

Akşam
Karnabahar brokoli mantar kabak havuç graten

1 litre dukan birası
2 litre su

Oğlumu kucagımda uyurken resim çekemedim eşime sesleniyorum telefonumu getir diye oda uyumuş odada çaresizliğin dibini yaşadım gece gece

Adım
23.680 : 2368puan
500 bölgesel egzersiz
Kol bacak karın karışık :250puan

Toplam
2618 puan

Kaptanlarım A Arrietty_ sedulu @_Vera_

Ortaklarım E English_teacherrr K klbk33

Bilemiyorum ki ayni etki olur herhalde.
Brokoliyi bende senelerce yemedim. Ama tuzlu suda haşlayıp sarımsaklı yoğurt dök üstüne. Bu haliyle lezzetli geldi bana
O sekilde denemistim zaten canim. Bi arkadas bol limonlu falan yiyorum demisti. Oyle deniyim olmazsa

Cok gec uyuyor ya. Uyumayan cocuk cok zoor. Allah yardimcin olsun

Cok gec uyuyor ya. Uyumayan cocuk cok zoor. Allah yardimcin olsun
Amin canımm dün bebekliğinden bu yana ilk defa 9 da uyudu eşimle ne yapacagımızı bilemedik ben diyorum kahve keyfi yapalım eşim diyo mısır patlat flim izleyelim tabi hevesimiz 10.45 de son buldu koşa koşa odasından çıkıp geldi oturdu babasıyla mısır yedi

Bana agır gelmiyo 1 yemek kaşığı tereyağ ile 1y.k tambuğfay ununu kavuruyorum yarım yağlı süt muslat karabiber çok az tuz elimdem gelse her yemege katarım
Ben pek yiyemiyorum canim ya icim bi tuhaf oluyor. Sana afiyey olsun tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…