Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler,

11:00 2 kasik yulaf, 1 bardak süt, 1 dilim cennet hurmasi, 1 dilim armut, 2 tk nar, 1 tk pekmez ile yulaf lapası

15:00 1 duble turk kahvesi, 10 adet fındık

16:00 4 kasik bulgur, 4 kasik z.yagli fasulye

18:00 1 kase ısırgan ezmesi, 1 tabak karnabahar

2.5 litre su

9600 adım: 960 puan
40 squat: 80 puan
Toplam: 1040 puan

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu Varyemez

Kizlar harikasiniz

Tamam o zaman 10000 adım 1000puan 80 mekik 160 toplam 1160 puan

Gunaydin kizlar

@Serina08 Brokoli sevilmez mi ya :)
Ben haslayip tuzlayip yiyorum.
Oglum Brokoli gorunce cikolata gormus gibi seviniyor
Tum bir brokoliyi yer biraksam

Bizim cucukler basladi yine gece kalkip gelmeye. Gozlerimin alti Sim Siyah
Yok ya sevmiyorum bizde kimse yemiyor siskinlige iyi geliyot diye yemeye calisicam bugun. Acayip gerildi vucudum sanki hava basmislar gibiyim. Sabah tartida korkunc bir rakam gordum. Zaten dun artidaydim bugun daha fena keske çıkmasaydım hic

Yendigini gormeyince yenilmez tabi

Hergün cikma. Onun stresi bile arti sebebi
Gecmis yapmadim karbonhidrat cok mu tukettin?

Yendigini gormeyince yenilmez tabi

Hergün cikma. Onun stresi bile arti sebebi
Gecmis yapmadim karbonhidrat cok mu tukettin?
Ya normalde hergun çıkmıyorum zaten. Ama bugun boyle hissedince ciktim. Dun biraz kacmis olabilir karbon
Haftanin geri kalanini sebze ve protein olarak tamamlicam bakalım. Hatta hergun aldığım kalorinin biraz altinda kalicam. Cumaya bu hissin gitmesi ve benim eksi gormem lazım

O sekilde denemistim zaten canim. Bi arkadas bol limonlu falan yiyorum demisti. Oyle deniyim olmazsa
Tuzlu suda haşlayıp soğuyunca zeytinyağı ve bol limon ile bir de balıkla yeriz

Balıksız da yerim
Ama soğuk olacak

Karnıbahar, havuç ile birlikte haşlayıp beşamelli kaşarlı fırında yapıp et yemeklerinin yanında servis ederdim
Ama diyete en uygunu haşlama limonlu az zeytinyağlı

Sabah uyandım Saat 07.00 de wc ye gittim 750 ml su içip geri yattım Saat 09.00 da uyandım tekrar wc ye çıktım
Karnım yumuşacık ama tartı dünden bugüne 500 gr artıda sebebi bence yürüyüş ve adımlar çünkü vücut sıkılaşıyor hissediyorum

Dün büyük oğlan anne karnın gerçekten gitmiş diyor önceden böyleydi arada nr kadar fark var diyor
Bilmez miyim oğlum bulaşık tezgahına benden önce varıyordu önceden dedim

diğer menülerini merak ettim şimdi , bana göre bu menü çok iyi,salata var yoğurt kanat hepsi diyetlik
ah benim menülerde sıkıntı var o zaman

Fark zaten cok cok belli
Zaten 70% Yedigin 30%spor derler. Sende sadece yuruyus ve adimlama yaptin. Ama muthis fark var

Ben kahvalti yapmadim daha. 8 30 saat uykum var acikcasi

Kahvaltı öncesi

750 ml su

Kahvaltı

2 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
2 tk bal
2 avuç ortası büyüklüğünde mayasız haşhaşlı ekmek (dayımın kızı yengem için dağıttı dün. bizim burada odun ateşinde yapılır.)
250 ml şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…