Bende ilk yediğimde hiç begenmemiştim ama sonra vazgeçemedimBen pek yiyemiyorum canim ya icim bi tuhaf oluyor. Sana afiyey olsun tabi
Tamam o zaman 10000 adım 1000puan 80 mekik 160 toplam 1160 puanBen leslie yapsam bile adim olarak sayıyorum canim. Diger türlü cok karışıyor. Eger leslie sayacaksanda adim sayar kullanma yaparken. Onun dışında kullan. Ben hepsini bir adim olarak hesapliyorum. Kafam rahat☺☺☺
Yok ya sevmiyorum bizde kimse yemiyorGunaydin kizlar
@Serina08 Brokoli sevilmez mi ya :)
Ben haslayip tuzlayip yiyorum.
Oglum Brokoli gorunce cikolata gormus gibi seviniyor
Tum bir brokoliyi yer biraksam
Bizim cucukler basladi yine gece kalkip gelmeye. Gozlerimin alti Sim Siyah
Yendigini gormeyince yenilmez tabiYok ya sevmiyorum bizde kimse yemiyorsiskinlige iyi geliyot diye yemeye calisicam bugun. Acayip gerildi vucudum sanki hava basmislar gibiyim. Sabah tartida korkunc bir rakam gordum. Zaten dun artidaydim bugun daha fena keske çıkmasaydım hic
Ya normalde hergun çıkmıyorum zaten. Ama bugun boyle hissedince ciktim. Dun biraz kacmis olabilir karbonYendigini gormeyince yenilmez tabi
Hergün cikma. Onun stresi bile arti sebebi
Gecmis yapmadim karbonhidrat cok mu tukettin?
Tuzlu suda haşlayıp soğuyunca zeytinyağı ve bol limon ile bir de balıkla yerizO sekilde denemistim zaten canim. Bi arkadas bol limonlu falan yiyorum demisti. Oyle deniyim olmazsa
diğer menülerini merak ettim şimdi , bana göre bu menü çok iyi,salata var yoğurt kanat hepsi diyetlikbnnu @Serina08 sedulu A Arrietty_
Sabah
3 yk yoğurt 2 yk yulaf pul biber 3 kuru kayısı
Ara
2 yk yoğurt 10 kuru vişne
Akşam
1 kase salata 4 minik ızgara kanat
Gece
2yk yoğurt pul biber
Bende de karb ağırlıklı oldu bugün ama yulafı ve kuru kayısıyı kabızlık için önerdi diyetisyen yarından itibaren sebze ağırlıklı menüye dönücem
Spor
17.000 adım 1700 puan
10 dk pilates 70 puan
Toplamda 1770 puan
Sabah uyandım Saat 07.00 de wc ye gittim 750 ml su içip geri yattım Saat 09.00 da uyandım tekrar wc ye çıktım
Karnım yumuşacık ama tartı dünden bugüne 500 gr artıda sebebi bence yürüyüş ve adımlar çünkü vücut sıkılaşıyor hissediyorum
Dün büyük oğlan anne karnın gerçekten gitmiş diyor önceden böyleydi arada nr kadar fark var diyor
Bilmez miyim oğlum bulaşık tezgahına benden önce varıyordu önceden dedim