Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Markası da önemli galiba. Eşim farklı bi marka almıştı geçen gün topak topakti zor içtim ama normalde ben bayıla bayıla içiyorum ayran gibi ☘☘☘
Onu biliyorum canim. Kati bir yogurt gibi. Onu hic icemedim zaten direk çöp oldu

Bi bitsin onuda deniyim canim tesekkurler

Arkadasa izin yazalim
Her akşam kendime bir iş bulmam lazım. Bu akşam biriken ütülerle başlayayım.
Bütün sülalenin kv lerinin evinden çıkmayan (yersen) gelinlerinin maharetlerini dinlemekten kafayı sıyırıyorum yoksa.
Bu kadar tersliğin sonu hayırlara varsın canım
Kızının yeni yaşı hayırlı olsun canım
Amin inşallah lütfen öyle olsun.
Amin canım hepimizin kuzularının sağlıklı, mutlu uzun ömürleri olsun.

Her akşam kendime bir iş bulmam lazım. Bu akşam biriken ütülerle başlayayım.
Bütün sülalenin kv lerinin evinden çıkmayan (yersen) gelinlerinin maharetlerini dinlemekten kafayı sıyırıyorum yoksa.

arkadasa meditasyon yazalim

cok terslik bir araya gelmis, yine de pozitif kalmaya calis,
stres yok

H3RA_ kizcenin doğum günü kutlu olsun. O da bir kova benim gibi.
Sağol canım sedulu m ileticem iyi dileklerinizi kızıma.
Babamız da kova
Oğlanı bir kaç gün daha içimde tutup balık yapabildim
Pratik zekanıza ve pozitif enerjinize hayranım ama şu aşırı özgürlükçü ruhunuz olmayaydı iyiydi.

Hahah eşim de özgürlükçü olmamdan şikayetçi oğlanı niye balık yaptın bak üzerler sonra manitaları

Kolay gelsin, umarım senin için enerjinin yüksek olduğu bir hafta olur, cok ihtiyacın var.

Ya ben aksam menu paylasirken sabah yedigimi unutuyorum, 2 saat dusun dur,
sabah aksam 2 paylasim mi yapsam menu icin, cok mu karisik olur acaba A Arrietty_ ?

Sabah
12.30
2 haslama yumurta
1 acukali ekmek
1 avuc ici peynir
4 zeytin
1 cay kasigi tahin pekmez karisimi

aha amma cok sey yemisim, unuturum tabi

ama aksam protein almicam, o yuzden boyle sabah bol yumurta koydum menume.

Kızlarrrr size efso bi tarifle geldimm bilirsiniz ben denerim bazı şeyleri ama bu cidden efsane oldu tadı tatlı isteyen yapabilir kalorisi de çok az
1.5 su br süt
1 su br az eksik irmik
1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı pekmez
Hepsini karıştır pişir hindistancevizi ne bula bu kadar basit ve oğlum da bayıldı nası yiyo hemen deneyin pişman olmazsınız ❤❤

Eklentiler

• 20210208_155323.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 16
Hemen kaydediyorum tarifini, eline sağlık. Zuberin hindistan cevizli toplarina benzemiş.

Yolun açık olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…