- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 32
Onu biliyorum canim. Kati bir yogurt gibi. Onu hic icemedim zaten direk çöp olduMarkası da önemli galiba. Eşim farklı bi marka almıştı geçen gün topak topakti zor içtim ama normalde ben bayıla bayıla içiyorum ayran gibi ☘☘☘
Bi bitsin onuda deniyim canim tesekkurlerCanım ben altın kılıç marka kullanıyorum
Bildiğin ayran hiç içmeyen için ilk başta mayhoş bir tadı var ama sonra ayran içiyor gibi
Ben dukan içeceğini de içemem demiştim
Şimdi öyle bir alıştım ki
Sanki maden suyu içiyorum gibi özellikle de buz gibi olunca
Arkadasa izin yazalim
Amin inşallah lütfen öyle olsun.Bu kadar tersliğin sonu hayırlara varsın canım
Kızının yeni yaşı hayırlı olsun canım
Her akşam kendime bir iş bulmam lazım. Bu akşam biriken ütülerle başlayayım.
Bütün sülalenin kv lerinin evinden çıkmayan (yersen) gelinlerinin maharetlerini dinlemekten kafayı sıyırıyorum yoksa.
Balıkesir den canım 2 saatlik yolculukNereden İzmir'e yolculuk kaptan
Oh canım sana da şimdiden iyi yolculuklar hava değişimi iyi geliyor insanaİyi yolculuklar kaptan yarın bende yola çıkıyorum inşallah 2 hafta kadar aktif olamayacağım sanırım
Sağol canım
Hahah eşim de özgürlükçü olmamdan şikayetçiSağol canımsedulu m ileticem iyi dileklerinizi kızıma.
Babamız da kova
Oğlanı bir kaç gün daha içimde tutup balık yapabildim
Pratik zekanıza ve pozitif enerjinize hayranım ama şu aşırı özgürlükçü ruhunuz olmayaydı iyiydi.
Balık kızı bulur inşallahHahah eşim de özgürlükçü olmamdan şikayetçioğlanı niye balık yaptın bak üzerler sonra manitaları
Kolay gelsin, umarım senin için enerjinin yüksek olduğu bir hafta olur, cok ihtiyacın var.Cuma 65.4
Bugün 67
Mükemmell bir haftaya başladım kızlar.
Regl oldum karnım, belim ağrıdan patlayacak durumda.
Tartıda 1,5 kg kadar artı çıktım.
Tadilatta olan evde işler ters gidiyor. Bugün mutfak, ve bir kaç mobilya rengi seçecektik. Görüşeceğimiz kişi randevuya gelmedi. İşe de geç kaldım onun yüzünden.
İşyerinde bazı terslikler olmuş, telefonum susmak bilmedi.
Kv bir haftalığına bize geliyor.
Vergi haftasına girdim işleri nasıl yetiştiricem bilmiyorum.
Kızımın doğum günü akşama hazırlık yapmam lazım.
Oturup hüngür hüngür ağlayasım var.
Deniz kenarı sessiz, küçük bir eve ışınlanmak istiyorum.
Benim de hafta içi dalgalanma olur hep. Dediğin gibi ödem olabilir. Perşembe kasları dinlendirir ve hafif yersen beklediğin sonuç çıkıyor genelde. Bende regl şişliği olduğunu düşünüyorum.
Meditasyon iyiymişarkadasa meditasyon yazalim
cok terslik bir araya gelmis, yine de pozitif kalmaya calis,
stres yok
Kefiri cok severim, hatta uzun süre kendim mayaladim, ama sonra kefir tanelerim bozuldu. Ben sade seviyorum, chiali, muz ve çilekli de güzel oluyor.Kizlar bu kefiri nasil iciyorsunuz ya icenler vardi. 1 bardak icene kadar canim cikti. Icimi kolay hale getirmenin bir yolu yokmu
Amin canımKolay gelsin, umarım senin için enerjinin yüksek olduğu bir hafta olur, cok ihtiyacın var.
Hemen kaydediyorum tarifini, eline sağlık. Zuberin hindistan cevizli toplarina benzemiş.Kızlarrrr size efso bi tarifle geldimm bilirsiniz ben denerim bazı şeyleri ama bu cidden efsane oldu tadı tatlı isteyen yapabilir kalorisi de çok az
1.5 su br süt
1 su br az eksik irmik
1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı pekmez
Hepsini karıştır pişir hindistancevizi ne bula bu kadar basit ve oğlum da bayıldı nası yiyo hemen deneyin pişman olmazsınız ❤❤
Evet evet içine ceviz filan da koysak bence aynı olur hatta dışına bitter kaplıyolar da ben yapmadım kalorisi çok olmasın diyeHemen kaydediyorum tarifini, eline sağlık. Zuberin hindistan cevizli toplarina benzemiş.