Harika hafta sonu artı bile çıkabilir önemli olan işin aslından kopmadan Cuma gününe odaklanmakGunaydin herkese,
66.8
-200 gr.
haftasonu icin fena degil sanki
Dimi..Cuma 65.4
Bugün 67
Mükemmell bir haftaya başladım kızlar.
Regl oldum karnım, belim ağrıdan patlayacak durumda.
Tartıda 1,5 kg kadar artı çıktım.
Tadilatta olan evde işler ters gidiyor. Bugün mutfak, ve bir kaç mobilya rengi seçecektik. Görüşeceğimiz kişi randevuya gelmedi. İşe de geç kaldım onun yüzünden.
İşyerinde bazı terslikler olmuş, telefonum susmak bilmedi.
Kv bir haftalığına bize geliyor.
Vergi haftasına girdim işleri nasıl yetiştiricem bilmiyorum.
Kızımın doğum günü akşama hazırlık yapmam lazım.
Oturup hüngür hüngür ağlayasım var.
Deniz kenarı sessiz, küçük bir eve ışınlanmak istiyorum.
Benim de hafta içi dalgalanma olur hep. Dediğin gibi ödem olabilir. Perşembe kasları dinlendirir ve hafif yersen beklediğin sonuç çıkıyor genelde. Bende regl şişliği olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar tersliğin sonu hayırlara varsın canımCuma 65.4
Bugün 67
Mükemmell bir haftaya başladım kızlar.
Regl oldum karnım, belim ağrıdan patlayacak durumda.
Tartıda 1,5 kg kadar artı çıktım.
Tadilatta olan evde işler ters gidiyor. Bugün mutfak, ve bir kaç mobilya rengi seçecektik. Görüşeceğimiz kişi randevuya gelmedi. İşe de geç kaldım onun yüzünden.
İşyerinde bazı terslikler olmuş, telefonum susmak bilmedi.
Kv bir haftalığına bize geliyor.
Vergi haftasına girdim işleri nasıl yetiştiricem bilmiyorum.
Kızımın doğum günü akşama hazırlık yapmam lazım.
Oturup hüngür hüngür ağlayasım var.
Deniz kenarı sessiz, küçük bir eve ışınlanmak istiyorum.
Dimi..
Allam nolur öyle olsun
2 hurma ile guzel. Bir isirik hurma 1 yudum kefirKizlar bu kefiri nasil iciyorsunuz ya icenler vardi. 1 bardak icene kadar canim cikti. Icimi kolay hale getirmenin bir yolu yokmu
Denicem kaptan. Icmek icmeknistiyorum devamli. Oncden meyveli alirdim onlar guzeldi2 hurma ile guzel. Bir isirik hurma 1 yudum kefir
Aslında çok sevmiyorum ama burnumu tıkayıp içiyorum hahaKizlar bu kefiri nasil iciyorsunuz ya icenler vardi. 1 bardak icene kadar canim cikti. Icimi kolay hale getirmenin bir yolu yokmu
İyi yolculuklar kaptan yarın bende yola çıkıyorum inşallah 2 hafta kadar aktif olamayacağım sanırım
Kizlar bu kefiri nasil iciyorsunuz ya icenler vardi. 1 bardak icene kadar canim cikti. Icimi kolay hale getirmenin bir yolu yokmu
Markası da önemli galiba. Eşim farklı bi marka almıştı geçen gün topak topakti zor içtim ama normalde ben bayıla bayıla içiyorum ayran gibi ☘☘☘Denicem kaptan. Icmek icmeknistiyorum devamli. Oncden meyveli alirdim onlar guzeldiama diyete uygun degil diye sade almistim. Cok garip oldum
Canım ben altın kılıç marka kullanıyorumKizlar bu kefiri nasil iciyorsunuz ya icenler vardi. 1 bardak icene kadar canim cikti. Icimi kolay hale getirmenin bir yolu yokmu