Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma 65.4
Bugün 67
Mükemmell bir haftaya başladım kızlar.
Regl oldum karnım, belim ağrıdan patlayacak durumda.
Tartıda 1,5 kg kadar artı çıktım.
Tadilatta olan evde işler ters gidiyor. Bugün mutfak, ve bir kaç mobilya rengi seçecektik. Görüşeceğimiz kişi randevuya gelmedi. İşe de geç kaldım onun yüzünden.
İşyerinde bazı terslikler olmuş, telefonum susmak bilmedi.
Kv bir haftalığına bize geliyor. :olamaz:
Vergi haftasına girdim işleri nasıl yetiştiricem bilmiyorum.
Kızımın doğum günü akşama hazırlık yapmam lazım.
Oturup hüngür hüngür ağlayasım var. :mad::mad:
Deniz kenarı sessiz, küçük bir eve ışınlanmak istiyorum.

Nasıl oldu anlamadım.
Cuma: 71.9
Bu sabah: 73.1
1.2 kilo nasıl geldi ki? Dün 20binlerde adım attım ödem mi oldu? O kadar da ödem olmaz sanki. Yoksa yemede içmede kaçırmadım ki :KK61:
Hedefim 71 idi ama bilemiyorum ....
A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_ Alys Alys H3RA_ H3RA_

Benim de hafta içi dalgalanma olur hep. Dediğin gibi ödem olabilir. Perşembe kasları dinlendirir ve hafif yersen beklediğin sonuç çıkıyor genelde. Bende regl şişliği olduğunu düşünüyorum.

Cuma 65.4
Bugün 67
Tadilatta olan evde işler ters gidiyor. Bugün mutfak, ve bir kaç mobilya rengi seçecektik. Görüşeceğimiz kişi randevuya gelmedi. İşe de geç kaldım onun yüzünden.

Benim de hafta içi dalgalanma olur hep. Dediğin gibi ödem olabilir. Perşembe kasları dinlendirir ve hafif yersen beklediğin sonuç çıkıyor genelde. Bende regl şişliği olduğunu düşünüyorum.
Dimi..
Allam nolur öyle olsun :silah:

Cuma 65.4
Bugün 67
Bu kadar tersliğin sonu hayırlara varsın canım
Kızının yeni yaşı hayırlı olsun canım

Kızlar artılar sıkıntı yapmasın. Bu hafta detoks gibi takılırsanız sorunun bir kısmı çözülür.
Kaptanlarim A Arrietty_ @_Vera_ ben şimdi yoldayım izmire gidiyoruz bir kaç günlüğüne cumaya dönerim ama bir kaç gün çok aktif olamam. Menü bildirimini eksik etmem
Nereden İzmir'e yolculuk kaptan

Kızlar artılar sıkıntı yapmasın. Bu hafta detoks gibi takılırsanız sorunun bir kısmı çözülür.
Kaptanlarim A Arrietty_ @_Vera_ ben şimdi yoldayım izmire gidiyoruz bir kaç günlüğüne cumaya dönerim ama bir kaç gün çok aktif olamam. Menü bildirimini eksik etmem
İyi yolculuklar kaptan yarın bende yola çıkıyorum inşallah 2 hafta kadar aktif olamayacağım sanırım

Denicem kaptan. Icmek icmeknistiyorum devamli. Oncden meyveli alirdim onlar guzeldi🤭🤭🤭 ama diyete uygun degil diye sade almistim. Cok garip oldum
Markası da önemli galiba. Eşim farklı bi marka almıştı geçen gün topak topakti zor içtim ama normalde ben bayıla bayıla içiyorum ayran gibi ☘☘☘

Kizlar bu kefiri nasil iciyorsunuz ya icenler vardi. 1 bardak icene kadar canim cikti. Icimi kolay hale getirmenin bir yolu yokmu
Canım ben altın kılıç marka kullanıyorum

Bildiğin ayran hiç içmeyen için ilk başta mayhoş bir tadı var ama sonra ayran içiyor gibi

Ben dukan içeceğini de içemem demiştim
Şimdi öyle bir alıştım ki
Sanki maden suyu içiyorum gibi özellikle de buz gibi olunca

X