Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım @sedulu m ileticem iyi dileklerinizi kızıma.
Babamız da kova :silah:
Oğlanı bir kaç gün daha içimde tutup balık yapabildim :KK70:
Pratik zekanıza ve pozitif enerjinize hayranım ama şu aşırı özgürlükçü ruhunuz olmayaydı iyiydi. :KK70:
Ayy doğum günü kutlu olsun güzel kızının, 😍😍

Merhaba kızlar nasılsınız bugün tontiş yaşlılarımı ziyaret ettim ondan gelemedim bir türlü takıma. Neler yaptınız sporlar ne alemde artı çıkan kızlar bir süre yürüyüş ve düzenli ödem artırıcı çaylar denerse faydasını görürler diye düşünüyorum paniğe mahal verip vücudumuzu iyice germeyelim

Merhaba kızlar nasılsınız bugün tontiş yaşlılarımı ziyaret ettim ondan gelemedim bir türlü takıma. Neler yaptınız sporlar ne alemde artı çıkan kızlar bir süre yürüyüş ve düzenli ödem artırıcı çaylar denerse faydasını görürler diye düşünüyorum paniğe mahal verip vücudumuzu iyice germeyelim

benim ust bacaklar feci durumda,
cuma jumping jack, cumartesi ip atlama, pazar squat derken oturdugum yerde agriyorlar.

o yuzden bugun sadece yuruyus, hatta belki yarin bile.

benim ust bacaklar feci durumda,
cuma jumping jack, cumartesi ip atlama, pazar squat derken oturdugum yerde agriyorlar.

o yuzden bugun sadece yuruyus, hatta belki yarin bile.
Oyle yap.Yani olay vucudu dinlemekde zaten. Ki sende daha once spor yapan birisin bunu en iyi sen bilirsin :)
Unutuyor isen menuleri 2 parca yazmanda sorun gormuyorum ben

Kendi adıma çok şükür iyiyim canım
Bugün 69.9 kg yi gördüm

Kahvaltımı yaptım önceden yazdım

1. Ara

250 ml dukan içeceği

2. Ara

1 haşlanmış yumurta

Akşam yemeğimi saat 15.00 te yedim

Sonra arkadaşla yaklaşık 1 saat yürüdük , geldim eve

Akşam menümde

Ispanaklı peynirli pide ve ayran vardı

Yürüyüşten geleli yaklaşık 1 saat olmak üzere

Şimdi 250 ml buz gibi dukan içeceği içiyorum

Birazdan oğlanlar gelir onlara yemek yediririm

Çöp atma bahanesiyle dışarı çıkarım merdiven inip çıkmış olurum

A Arrietty_
Ozzybal Ozzybal

Kendi adıma çok şükür iyiyim canım
Bugün 69.9 kg yi gördüm

Kahvaltımı yaptım önceden yazdım

1. Ara

250 ml dukan içeceği

2. Ara

1 haşlanmış yumurta

Akşam yemeğimi saat 15.00 te yedim

Sonra arkadaşla yaklaşık 1 saat yürüdük , geldim eve

Akşam menümde

Ispanaklı peynirli pide ve ayran vardı

Yürüyüşten geleli yaklaşık 1 saat olmak üzere

Şimdi 250 ml buz gibi dukan içeceği içiyorum

Birazdan oğlanlar gelir onlara yemek yediririm

Çöp atma bahanesiyle dışarı çıkarım merdiven inip çıkmış olurum

A Arrietty_
Ozzybal Ozzybal
Ooo ne güzel dolu dolu geçen bir gün olmuş abla maşallahın var yine

Sağolun kızlar :KK200:
A Arrietty_ benden pek hoşlaşmaz kendileri, duygularımız karşılıklı gerçi. :ıslık:
Anlatsam roman olur tarzında bir geçmişimiz var, ama ben hatırlayıp modumu düşürmek istemiyorum.
Eşimin hatrına sildim hafızamdan...
Bi akrabam var kayınvalidesi o kadar iyi ki anlatamam böyle ne derse yapıyor kadının. Bi sohbetine denk geldim soruyorlar x kaynananı seviyor musun diyo niye seveyim ki? Ne gerek var? Herkes diyo ay x ne nankör kadınsın o da şey demişti seversem böyle iyi olmaz ki ben baştan sevmedim o kendini sevdirmeye çalıştı. Evli değilim ama biraz haklı galiba. Annem içinde hep o akrabayı örnek gösterir sen geç kaldın baştan halledecektin işi derim

Benim kaynana hikayemi anlatsam iyi timarhanelik olmamışsın dersiniz
Ama değmez Allah'a havale ettim yuva yıkıcıyı hamd olsun 2 ay önce öldü de uzaktan dahi olsa şarlatan işleriyle uğraşmalarından kurtuldum

Allah iyilerle karşılaştırsın kızlar kötü ile başedilmez

Benim kaynana hikayemi anlatsam iyi timarhanelik olmamışsın dersiniz
Ama değmez Allah'a havale ettim yuva yıkıcıyı hamd olsun 2 ay önce öldü de uzaktan dahi olsa şarlatan işleriyle uğraşmalarından kurtuldum

Allah iyilerle karşılaştırsın kızlar kötü ile başedilmez
Amaaan abla anlatmasan bile anladım sanırım allah iyilerle karşılaştırsın dediğin gibi allahın gücüne gitmesin de kurtulmuşsun o zaman H3RA_ H3RA_ canım sende biraz sabret inşallah kolay bi hafta olur hiç takmamaya çalış dediklerini allah sabır versin zor hakkaten yapılanlar unutulmuyı sadece unutmuş numarası yapıyoruz diyelim

Bi akrabam var kayınvalidesi o kadar iyi ki anlatamam böyle ne derse yapıyor kadının. Bi sohbetine denk geldim soruyorlar x kaynananı seviyor musun diyo niye seveyim ki? Ne gerek var? Herkes diyo ay x ne nankör kadınsın o da şey demişti seversem böyle iyi olmaz ki ben baştan sevmedim o kendini sevdirmeye çalıştı. Evli değilim ama biraz haklı galiba. Annem içinde hep o akrabayı örnek gösterir sen geç kaldın baştan halledecektin işi derim
:)) degisikmis
Ben cok severim kendisini 😁

X