Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Markası da önemli galiba. Eşim farklı bi marka almıştı geçen gün topak topakti zor içtim ama normalde ben bayıla bayıla içiyorum ayran gibi ☘☘☘
Onu biliyorum canim. Kati bir yogurt gibi. Onu hic icemedim zaten direk çöp oldu

Canım ben altın kılıç marka kullanıyorum

Bildiğin ayran hiç içmeyen için ilk başta mayhoş bir tadı var ama sonra ayran içiyor gibi

Ben dukan içeceğini de içemem demiştim
Şimdi öyle bir alıştım ki
Sanki maden suyu içiyorum gibi özellikle de buz gibi olunca
Bi bitsin onuda deniyim canim tesekkurler🥰

Bir taraftan buzluğa koymak için sigara böreği sarıyorum
Ama güzellik ayrıntıda gizli yanında dukan içeceğinin 250 ml lik 1 bardağı 😀😊
Diğer güzellik buzdolabında 👌

Eklentiler

• 20210208_130000.jpg
    20210208_130000.jpg
    161,2 KB · Görüntüleme: 26
Arkadasa izin yazalim :KK47:
:mad: :KK61:Her akşam kendime bir iş bulmam lazım. Bu akşam biriken ütülerle başlayayım.
Bütün sülalenin kv lerinin evinden çıkmayan (yersen) gelinlerinin maharetlerini dinlemekten kafayı sıyırıyorum yoksa.
Bu kadar tersliğin sonu hayırlara varsın canım
Kızının yeni yaşı hayırlı olsun canım
Amin inşallah lütfen öyle olsun.
Amin canım hepimizin kuzularının sağlıklı, mutlu uzun ömürleri olsun.

:mad: :KK61:Her akşam kendime bir iş bulmam lazım. Bu akşam biriken ütülerle başlayayım.
Bütün sülalenin kv lerinin evinden çıkmayan (yersen) gelinlerinin maharetlerini dinlemekten kafayı sıyırıyorum yoksa.

arkadasa meditasyon yazalim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

cok terslik bir araya gelmis, yine de pozitif kalmaya calis,
stres yok :rapci:

H3RA_ H3RA_ kizcenin doğum günü kutlu olsun. O da bir kova 😀 benim gibi.
Sağol canım sedulu sedulu m ileticem iyi dileklerinizi kızıma.
Babamız da kova :silah:
Oğlanı bir kaç gün daha içimde tutup balık yapabildim :KK70:
Pratik zekanıza ve pozitif enerjinize hayranım ama şu aşırı özgürlükçü ruhunuz olmayaydı iyiydi. :KK70:

Sağol canım sedulu sedulu m ileticem iyi dileklerinizi kızıma.
Babamız da kova :silah:
Oğlanı bir kaç gün daha içimde tutup balık yapabildim :KK70:
Pratik zekanıza ve pozitif enerjinize hayranım ama şu aşırı özgürlükçü ruhunuz olmayaydı iyiydi. :KK70:
Hahah eşim de özgürlükçü olmamdan şikayetçi 😀 oğlanı niye balık yaptın bak üzerler sonra manitaları 😀

Cuma 65.4
Bugün 67
Mükemmell bir haftaya başladım kızlar.
Regl oldum karnım, belim ağrıdan patlayacak durumda.
Tartıda 1,5 kg kadar artı çıktım.
Tadilatta olan evde işler ters gidiyor. Bugün mutfak, ve bir kaç mobilya rengi seçecektik. Görüşeceğimiz kişi randevuya gelmedi. İşe de geç kaldım onun yüzünden.
İşyerinde bazı terslikler olmuş, telefonum susmak bilmedi.
Kv bir haftalığına bize geliyor. :olamaz:
Vergi haftasına girdim işleri nasıl yetiştiricem bilmiyorum.
Kızımın doğum günü akşama hazırlık yapmam lazım.
Oturup hüngür hüngür ağlayasım var. :mad::mad:
Deniz kenarı sessiz, küçük bir eve ışınlanmak istiyorum.

Benim de hafta içi dalgalanma olur hep. Dediğin gibi ödem olabilir. Perşembe kasları dinlendirir ve hafif yersen beklediğin sonuç çıkıyor genelde. Bende regl şişliği olduğunu düşünüyorum.
Kolay gelsin, umarım senin için enerjinin yüksek olduğu bir hafta olur, cok ihtiyacın var.

Ya ben aksam menu paylasirken sabah yedigimi unutuyorum, 2 saat dusun dur,
sabah aksam 2 paylasim mi yapsam menu icin, cok mu karisik olur acaba A Arrietty_ ?

Sabah
12.30
2 haslama yumurta
1 acukali ekmek
1 avuc ici peynir
4 zeytin
1 cay kasigi tahin pekmez karisimi

aha amma cok sey yemisim, unuturum tabi :olamaz:

ama aksam protein almicam, o yuzden boyle sabah bol yumurta koydum menume.

Kızlarrrr size efso bi tarifle geldimm bilirsiniz ben denerim bazı şeyleri ama bu cidden efsane oldu tadı tatlı isteyen yapabilir kalorisi de çok az
1.5 su br süt
1 su br az eksik irmik
1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı pekmez
Hepsini karıştır pişir hindistancevizi ne bula bu kadar basit ve oğlum da bayıldı nası yiyo hemen deneyin pişman olmazsınız ❤❤

Eklentiler

• 20210208_155323.jpg
    20210208_155323.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 16
Kızlarrrr size efso bi tarifle geldimm bilirsiniz ben denerim bazı şeyleri ama bu cidden efsane oldu tadı tatlı isteyen yapabilir kalorisi de çok az
1.5 su br süt
1 su br az eksik irmik
1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı pekmez
Hepsini karıştır pişir hindistancevizi ne bula bu kadar basit ve oğlum da bayıldı nası yiyo hemen deneyin pişman olmazsınız ❤❤
Hemen kaydediyorum tarifini, eline sağlık. Zuberin hindistan cevizli toplarina benzemiş.

Kızlar artılar sıkıntı yapmasın. Bu hafta detoks gibi takılırsanız sorunun bir kısmı çözülür.
Kaptanlarim A Arrietty_ @_Vera_ ben şimdi yoldayım izmire gidiyoruz bir kaç günlüğüne cumaya dönerim ama bir kaç gün çok aktif olamam. Menü bildirimini eksik etmem
Yolun açık olsun canım

X