Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Cuma 66.7
Bugün 66.5
Hedef 66
Bu sıra hem sıkılaşma hem de kilo verme konusunda iyi gidiyorum. Bakalım sonuç ne olacak.
@Cikocev menunu okudum ve kabizlik sorunu için daha da artırıcı besinler tüketiyorsun. Nişasta bazlı gıdalar bu sorunu geçirmeye yardımcı olmaz. Akşam sebze et ve salata tüketmeye özen göstermelisin. Akşam yenilen patates pirinç bulgur gibi gıdaların sindirimi zor olur ve ertesi güne kabizlik olarak devam eder.
Tebrikler👏👏
Kabizlik konusunda çok haklisin, ben de salata tükettiğimde daha iyi hissediyorum. Her akşam mutlaka salata olmalı

Nasıl oldu anlamadım.
Cuma: 71.9
Bu sabah: 73.1
1.2 kilo nasıl geldi ki? Dün 20binlerde adım attım ödem mi oldu? O kadar da ödem olmaz sanki. Yoksa yemede içmede kaçırmadım ki :KK61:
Hedefim 71 idi ama bilemiyorum ....
A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_ Alys Alys H3RA_ H3RA_
ah benim kaderarkadaşım gel yanıma ozaman aynı ben işte , ama ben yedim yok yok benimki hakedilmiş kilo maalesef :mad: :kızgın: :KK61:

:mad::mad::mad:
ah benim dertli başım, ah benim yediklerim, ah 1 dilim deyipte küçük gördüklerim, haftasonu serbest öğünlerim yaktınız beniiiiii
:kızgın::kızgın::kızgın:
yaptığım sporlarda boşa gitmiş, bütün hafta yemeyip kendimi tutmalarım da boşa gitmiiiiiiiş
:KK61::KK61::KK61:
atın beni guruptan, silin beni defterden, unutun gömün beni çukuraaaaa

Ama ben de graphicdesigner isem şuraya yazıyorum, hatta bu yazımın resmini de çekiyorum şimdi, cumaya bu kilolaların hakkından gelmiş vaziyette geleceğim bu sayfaya arkadaşlar ant içiyorum, madem kaptanım beni kendisine layık görmüş benim eşim olmuş bu hafta, bende kaptana layık eş olacağım, çok fena gaza geldim
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

cuma kilom: 63,1
pazartesi kilom: 74,4
Fark: + 1,3 kg (utanç tablosu)

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_ @Cikocev
Sakin ol bakalım ödem mi kilo mu aldın stres yapma yaptığın sporlar yediklerim de etki eder artı gelmene kabızlık varsa o da etki eder wcye ne zaman çıktın

Menün normalde iyi gibi ama 17.40 ve 19.20 araligi çok kısa makarna ve ayvayı tam sindiremeden tekrar yüklenmişsin. Açlık süreni biraz uzatabilirsen daha güzel çalışır mide sindirimi. Ya da ara yapmak istersen meyve yerine ceviz çiğ badem gibi şeyler tüketerek tokluk hissi yaratabilirsin.
Yarına adım challenge var o zaman bol bol adım bekliyorum senden canım günde 10000 adım altına düşmemeye çalış sağlık için
Tamamdır kaptanım 💐😌

Nasıl oldu anlamadım.
Cuma: 71.9
Bu sabah: 73.1
1.2 kilo nasıl geldi ki? Dün 20binlerde adım attım ödem mi oldu? O kadar da ödem olmaz sanki. Yoksa yemede içmede kaçırmadım ki :KK61:
Hedefim 71 idi ama bilemiyorum ....
A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_ Alys Alys H3RA_ H3RA_
Hiç stres yapma spor yürüyüş bile olsa bir miktar ödem yapar. 1 gün bol yürüyüş 1 gün hafif 10 bin adımlık bişiler yap bakalım nasıl olacak bu arada günlük olarak ödem söktürücü bişeyler yap

Hiç stres yapma spor yürüyüş bile olsa bir miktar ödem yapar. 1 gün bol yürüyüş 1 gün hafif 10 bin adımlık bişiler yap bakalım nasıl olacak bu arada günlük olarak ödem söktürücü bişeyler yap
Aslında çok çay kahve içtim. Onlar da biraz su tutuyor.
Bu hafta kasmadan normal 3 gün pilates 3 gün hafif adımlama yapacağım normale döner büyük ihtimalle.

X