- 28 Kasım 2020
- 1.818
- 8.923
- 38
Haa yok, bebeğin derdini anlamaya çalışıyorumDert filan yok bende ilahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haa yok, bebeğin derdini anlamaya çalışıyorumDert filan yok bende ilahi
Cok guzel, 60 lari gormussun, tebrikler neredeyse 10 kilo vermişsin.
TebriklerGünaydın kızlar
Cuma 66.7
Bugün 66.5
Hedef 66
Bu sıra hem sıkılaşma hem de kilo verme konusunda iyi gidiyorum. Bakalım sonuç ne olacak.
@Cikocev menunu okudum ve kabizlik sorunu için daha da artırıcı besinler tüketiyorsun. Nişasta bazlı gıdalar bu sorunu geçirmeye yardımcı olmaz. Akşam sebze et ve salata tüketmeye özen göstermelisin. Akşam yenilen patates pirinç bulgur gibi gıdaların sindirimi zor olur ve ertesi güne kabizlik olarak devam eder.
ah benim kaderarkadaşım gel yanıma ozaman aynı ben işte , ama ben yedim yok yok benimki hakedilmiş kilo maalesef
Sakin ol bakalım ödem mi kilo mu aldın stres yapma yaptığın sporlar yediklerim de etki eder artı gelmene kabızlık varsa o da etki eder wcye ne zaman çıktın
ah benim dertli başım, ah benim yediklerim, ah 1 dilim deyipte küçük gördüklerim, haftasonu serbest öğünlerim yaktınız beniiiiii
yaptığım sporlarda boşa gitmiş, bütün hafta yemeyip kendimi tutmalarım da boşa gitmiiiiiiiş
atın beni guruptan, silin beni defterden, unutun gömün beni çukuraaaaa
Ama ben de graphicdesigner isem şuraya yazıyorum, hatta bu yazımın resmini de çekiyorum şimdi, cumaya bu kilolaların hakkından gelmiş vaziyette geleceğim bu sayfaya arkadaşlar ant içiyorum, madem kaptanım beni kendisine layık görmüş benim eşim olmuş bu hafta, bende kaptana layık eş olacağım, çok fena gaza geldim
cuma kilom: 63,1
pazartesi kilom: 74,4
Fark: + 1,3 kg (utanç tablosu)
A Arrietty_ sedulu @_Vera_ @Cikocev
Tamamdır kaptanımMenün normalde iyi gibi ama 17.40 ve 19.20 araligi çok kısa makarna ve ayvayı tam sindiremeden tekrar yüklenmişsin. Açlık süreni biraz uzatabilirsen daha güzel çalışır mide sindirimi. Ya da ara yapmak istersen meyve yerine ceviz çiğ badem gibi şeyler tüketerek tokluk hissi yaratabilirsin.
Yarına adım challenge var o zaman bol bol adım bekliyorum senden canım günde 10000 adım altına düşmemeye çalış sağlık için
Hiç stres yapma spor yürüyüş bile olsa bir miktar ödem yapar. 1 gün bol yürüyüş 1 gün hafif 10 bin adımlık bişiler yap bakalım nasıl olacak bu arada günlük olarak ödem söktürücü bişeyler yap
kusura bakma Hacivat ile Karagöz gibi olduHaa yok, bebeğin derdini anlamaya çalışıyorum
Çok teşekkür ederim canımCok guzel, 60 lari gormussun, tebrikler neredeyse 10 kilo vermişsin.
Aslında çok çay kahve içtim. Onlar da biraz su tutuyor.Hiç stres yapma spor yürüyüş bile olsa bir miktar ödem yapar. 1 gün bol yürüyüş 1 gün hafif 10 bin adımlık bişiler yap bakalım nasıl olacak bu arada günlük olarak ödem söktürücü bişeyler yap
Teşekkür ederimMenüye bayıldım
Kizim 7 aylik, oglum 4 yaşında ikisi de uykuyu sevmiyor.kusura bakma Hacivat ile Karagöz gibi oldu
Minik kaç aylık?
Kızın dişleri geliyordur belki deKizim 7 aylik, oglum 4 yaşında ikisi de uykuyu sevmiyor.
Artik gunluk ortalama 7-8 bin adim atmaya alistim.Gunaydin canim. Kucuk cocuk ile 10bin adim harika. Sen kuzuna odaklan
Cok sağol, evet muhtemelen dişler geliyor.Kızın dişleri geliyordur belki de
Maşaallah barekellah Allah bağışlasın ikisinin de en güzel ve de en yorucu çağları