- 5 Mart 2008
- 253
- 1.359
Ayy bende çok gülerim düşeneBoyle olursa yapamam zaten canim. Gunduz bisi yoktu ya. Sicakken alamamisim demkki sonradan cikti acisi. Ama saglam dustum aklima geldikce de gülesim geliyor
Bende oyleyim kendime de gulerim baskasina daAyy bende çok gülerim düşenebigün başıma gelecek ama biliyorum
Masallah ne guzel farketmısKızlar soldaki 79 kilo
Sağdaki şu anki halim
Valla bu kılo verememe durumunu napıcaz yaaYa kızlar anlamıyorum bi ayda -2.9 kilo verdim ıf diyeti ile bence çok çok az ilk kez diyet yapmıyorum ilk kez diyet yaptığımda 5 kilo vermiştim kıyaslamam doğrumu bilmiyorum .. onca spor yapıyorum ayda -2.9 kilo verip -7 cm incelmişim ben nerde hata yapıyo olabilirim beslenmemde artık 1200 1400 kalori alıyım diyorum az beslendiğim için mi böyle oldu ben sporun etkisi olacak diyorum yok yani 7 cm bence cok az kızlar 15 20 cm incelmiş harikalar ben nerde hata yapıyorum ya valla canım cok sıkkın hafta içi kan vercem artık bu arada geçen ay 20 gün gecikmişti hastalığım bugün 3 gün gecikmeyle hastalandım bi tek bugün buna sevindim
Sagol canm menu guzelde bıde zayıflasamAfiyet olsunn çok güzel menün
@arriettysedulu @_Vera_
Eslerim nerelerdesin, pazar pazar alemlerde misinizH3RA_ O_sevincli_ki
150 high knees 300 puan
100 squat 200 puan
10bin adim 500 puan
Havlu videosu 130 puan
1130 puan toplam.
Harikasınız kızlar bugün için kendi adıma daha güzel planlarım vardı kısmet olmadı. Regl hiç sinyal vermeden geldi ağrım var. Diğer günleri daha iyi puanlarla telafi ederim inşallah
Senden başkasının kirabilecegini sanmiyorum
Kız benim omuzlarım ağrıyo bugün de yaptım havlu videosunu acaba yanlış mı yapıyorum kolum değil de omuzum ağrıyo
Onda pek yanlis yapilacak bisey yok :)
Sabah 5 de uyandim. Belim Sirrim kolum nasil agriyor. Ne yaptim diye dusurken anladim 2 gun havlu videosu yapmakdan oldugunu
Ayni sey bende de oldu canim omzum boynum felaketti. Bugun yemiyor hic yapmak
Yine iyi spor yapmışsın.İyi akşamlar kızlar bugün ilk kez yasakta dışarı çıktık yakın yani evin burdaydık ama dışarı çıktık ya farklı geldi bana
Bugünkü menüm biraz ilginç oldu ama neyse
Sabah kahvaltıdan önce sütlü tarçınlı türk kahvesi 1 haşlanmış yumurta 1 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir
5 zeytin
Ara 2 ceviz
Akşam dışarda olunca mecbur yapılanı yedim 1 kase mercimek çorbası
Yarım kıymalı pide
Su 3 lt
Spor 13 dk havlu videosu 130 puan
10000 adım 500 puan toplam 630 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu takım arkadaşlarım spor çok yapamadım bugün malesef K klbk33 Zeytur
İyi akşamlar kızlarr
Sabah
4/1 omlet
1 t.b ekmek
Süzme peynir 3 küp
Maydanoz
Domates
Öğlen
4.yk Yeşil fasülye
2 y.k yoğurt
Ara
Galeta 2 adet
Mandalina
2 tam ceviz
Akşam
2 kepçe yoğurt çorbası
Ispanak haşlama 1y.k yoğurt
1litre dukan birası
2 litre su
Spor
12.455 adım: 622 puan
Başka bişey yapmadım biraz agrılarım var regldan dolayı yarına artık inşallah
KaptanlarımA Arrietty_ @_Vera_ sedulu
OrtaklarımE English_teacherrr K klbk33
Yarın yürüyüş günümüydüSenden başkasının kirabilecegini sanmiyorum
Afiyet olsun eşlerim❤❤ Ikinizin de dolu dolu geçmiş. Ben de yazacağım şimdi. Bugün pek bakamadım buraya ama güzel geçti benim de
Ben çok beğendim kaptanımBegendin mi tahinli ekmegi /keki
Annemlerde de yaptim. Babam diyabet hastasi, gerci cok dikkat ediyor surekli onun icinde farkli seyler deniyorum.. Neyse Begendi ama yumurta tadi cok dedi. Sanada mi cok geldi?
Menün normalde iyi gibi ama 17.40 ve 19.20 araligi çok kısa makarna ve ayvayı tam sindiremeden tekrar yüklenmişsin. Açlık süreni biraz uzatabilirsen daha güzel çalışır mide sindirimi. Ya da ara yapmak istersen meyve yerine ceviz çiğ badem gibi şeyler tüketerek tokluk hissi yaratabilirsin.Merhabalar
13:30
2 yumurta
İnce dilim kaşar
4 5 zeytin
1 salatalık
4 dilim firin patates
17:40
Bir kac çatal kiymali makarna
1 mandalina
3 dilim ayva
19:20
2 köfte
2 kaşık fasulye piyaz
1 bardak ayran
1 avuç leblebi, biraz ceviz
Su
1.5 litre
1 litre dukan
Spor:
6182 adım ( h.sonlari cikma yasagi var yuruyemiyorum)=309
11 dk hulahop=55
8 dk pilates (bel karın)=56
30 dk leslie= 210
50 bölgesel= 25
1 dk plank= 10
Toplam : 665 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu esmeriiim
Çok guzel duruyor canım afiyet olsun cevizli kek gibi olmuş.Ben çok beğendim kaptanım
Şu şekilde yaptim:
2 yumurta
3.5 kasik tahin
1 pkt kabartma tozu
Kek gibi çırpıp yaptım. Üzerine de ceviz koydum. 4 avuç içi kadar kare çıktı.. Puf puf oldu ve hiç yumurta kokusu yoktu
Teşekkür ederim ❤ Evet şekersiz kek gibiydi ama çok lezzetliÇok guzel duruyor canım afiyet olsun cevizli kek gibi olmuş.
Evet canımYarın yürüyüş günümüydü
Merhaba canımgraphicdesigner canımmm dikkat et kendine zayıflicaz diye kendimizi şekilden şekilde soktuk bu arada kayınvalidemler falan üç dört gün daha bizdeler benim sporlar yerlerde bu hafta bugün hiç bişey yapamadım koşturmaktan Başka menümü yazıyorum sabah
1 tatlı kaşığı kaymak
3 dilim peynir
4 tane zeytin
2 tane sucuk
1 tane sosis
1 dilim ekmek
bugün öğlen de biraz kaçamak yaptım
1 dilim revani yedim
akşam
4 kaşık pirinç pilavı
3 tane ızgara köfte
3 dilim elma dilim patates
Çok küçük bir kase mercimek çorbası
3 litreye yakın su içtim
A Arrietty_ kaptanım kaptanım güzel kaptanım akşamı çok abarttım rejimi mahvettim farkındayım çok pişmanımama çok kalabalık ve yorucu bir günden sonra aşırı acıkmıştım
ne yapacam şimdi ben bunun telafisi için kesin sabah kilo almış çıkarım tartıda
Bu arada benim çok özür diliyorum aşırı derece de kabızlık sorunum var zaten kilo veremememin en büyük sebebi de bu
Menüye bayıldımIyi geceler herkese ❤
Sabah:
2 yumurta
2 wasa
4 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Yarım avuç ici kuruyemiş
Ara: Türk kahvesi
Aksam:
Fırında kuzu eti
Közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber salatası
Yoğurt