Afiyet olsunn çok güzel menünIyı aksamlar kızlar yogun bı aksam arasında menumu yazmaya geldim
Saat 12 kahvaltı
Ara nescafe sütlü
Akşam 1 parca ızgara et salata patlıcan ve havuc salatası yogurtlu
Suyu hıc sayamıyorum bu ara ama şişe alıcam yanıma artık
sedulu rockandroll A Arrietty_
Canım spor gibi değil de adımlama tarzı yapabilirsin dinlene dinlene yavaş yavaş ısınır vücudun.Bu arada sabah regl oldum okadar şişim ki gobegımı karnımı tanıyamıyorum yarında konteol tartısı varbu hafta ufak ufak sporlara baslamayı denıycem ben ınsallah yorulmam halaa süpürge tutarken bıle kalbım atıyor terlıyorum bı bıtmedı etkılerı ya sırf bu yuzden modumda dusuk yuksektemıyorum
Hard yapmıyorum sanki ama belki de bana öyle geliyorBen azıcık ara verdim bu hard sporlara yürüyüşe odaklandım tartıda eksi gelip esas listeye dönmek istiyorum ama sen şahanesin maşallah
Bende çok seviyorum sıkılaşmayı ama spor yaptıkça artı çıkıyorum ona çare yok malesef. Sen dengeyi güzel kurmuşsun eksi çıkıyorsun sporla birlikteHard yapmıyorum sanki ama belki de bana öyle geliyorFitness tarzı hoşuma gidiyor. Terleyerek güzel kalori atıyorum. Geçen yeni tayt aldım m beden eski bir taytıma da girdim hoşuma gitti kilo kaybı da var ama sıkılaşmayı daha çok istiyorum
Bende bugun xs tayt aldim ama abarttim belkiHard yapmıyorum sanki ama belki de bana öyle geliyorFitness tarzı hoşuma gidiyor. Terleyerek güzel kalori atıyorum. Geçen yeni tayt aldım m beden eski bir taytıma da girdim hoşuma gitti kilo kaybı da var ama sıkılaşmayı daha çok istiyorum
Bende bugun xs tayt aldim ama abarttim belki
S kalmamisti :))
Mayis da 50i gorunce girerim icine
Böyle gidersem mayisa kadar bende s beden elbiselerimle ve şortlarımla buluşabilirim tekrardanBende bugun xs tayt aldim ama abarttim belki
S kalmamisti :))
Mayis da 50i gorunce girerim icine
Bizim oralarda cok yapılır, ama genelde pek bilinen bir yemek değil, içine az miktarda mısır unu katiliyor, belki o biraz kalorisini arttırabilir.Sporların şahane canım tartı gününden önce pide yemişsin bir miktar belki ödemi olabilir baharat ve carbdan dolayı diyetisyen den öğrendim 1 gram carb vücutta 4 gram su tutuyormuş sakın moralini bozma o yüzden peşinen diyim
Abla gözümden kaçmış vallahi kusuruma bakma. Kör topal yapıyorum tabloları
Afiyet olsun gulas çorbasını bilmiyorum içeriğini ama menü onun dışında şahane
Afiyet olsun ısırgan ezmesi hiç yemedim bugün hiç bilmediğim şeyler yemişsiniz ama ısırgan otu herhalde kalorisi azdır güzel bir gün
Afiyet olsun menüm güzel eşim dikkat et bileğine zorlama daha fazla dinlendir hatta krem sürüp sar şahane sporların
En iyi terapiTam uyucam canım mezdeke çekti napcam şimdi beeen