Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu arada sabah regl oldum okadar şişim ki gobegımı karnımı tanıyamıyorum yarında konteol tartısı var🙄 bu hafta ufak ufak sporlara baslamayı denıycem ben ınsallah yorulmam halaa süpürge tutarken bıle kalbım atıyor terlıyorum bı bıtmedı etkılerı ya😔 sırf bu yuzden modumda dusuk yuksektemıyorum
Canım spor gibi değil de adımlama tarzı yapabilirsin dinlene dinlene yavaş yavaş ısınır vücudun.

Ben azıcık ara verdim bu hard sporlara yürüyüşe odaklandım tartıda eksi gelip esas listeye dönmek istiyorum ama sen şahanesin maşallah 😍😍
Hard yapmıyorum sanki ama belki de bana öyle geliyor 😀 Fitness tarzı hoşuma gidiyor. Terleyerek güzel kalori atıyorum. Geçen yeni tayt aldım m beden 😀😀 eski bir taytıma da girdim hoşuma gitti 😀 kilo kaybı da var ama sıkılaşmayı daha çok istiyorum

@Serina08 bnnu bnnu sedulu sedulu A Arrietty_
Sabah
3 yk yoğurt 2 yk yulaf pul biber
Ara
1 şekersiz Türk kahvesi 2 kare bitter
Akşam
Salata fasulye yemeği 1 kase çorba
Gece
2 yk yoğurt yarım çk chia tarçın pul biber
Su 1.5 lt +1.5 lt detoks çayı
Spor
10 dk pilates 70 puan
50 high knees 100 puan
14116 adım 705 puan
Toplam 875 puan

Hard yapmıyorum sanki ama belki de bana öyle geliyor 😀 Fitness tarzı hoşuma gidiyor. Terleyerek güzel kalori atıyorum. Geçen yeni tayt aldım m beden 😀😀 eski bir taytıma da girdim hoşuma gitti 😀 kilo kaybı da var ama sıkılaşmayı daha çok istiyorum
Bende çok seviyorum sıkılaşmayı ama spor yaptıkça artı çıkıyorum ona çare yok malesef. Sen dengeyi güzel kurmuşsun eksi çıkıyorsun sporla birlikte

Bende bugun xs tayt aldim ama abarttim belki :KK70:
S kalmamisti :))
Mayis da 50i gorunce girerim icine

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu E Emeeelll istanbulin istanbulin
Sabah
2 h. yumurta
1 dilim ekmek
K.k peynir

Ara
1 avuç kuruyemiş
1 Muz
Yarım nar

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 tavuk baget
Salata
1 kase yoğurt

Spor
11100 adım =555
300 bölgesel =150
50 mekik=100
Toplam=805 puan

Eklentiler

• Screenshot_20210207-220034_Health.jpg
    Screenshot_20210207-220034_Health.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 16
Sporların şahane canım tartı gününden önce pide yemişsin bir miktar belki ödemi olabilir baharat ve carbdan dolayı diyetisyen den öğrendim 1 gram carb vücutta 4 gram su tutuyormuş sakın moralini bozma o yüzden peşinen diyim

Abla gözümden kaçmış vallahi kusuruma bakma. Kör topal yapıyorum tabloları 🤣🤣

Afiyet olsun gulas çorbasını bilmiyorum içeriğini ama menü onun dışında şahane

Afiyet olsun ısırgan ezmesi hiç yemedim bugün hiç bilmediğim şeyler yemişsiniz ama ısırgan otu herhalde kalorisi azdır güzel bir gün

Afiyet olsun menüm güzel eşim dikkat et bileğine zorlama daha fazla dinlendir hatta krem sürüp sar şahane sporların
Bizim oralarda cok yapılır, ama genelde pek bilinen bir yemek değil, içine az miktarda mısır unu katiliyor, belki o biraz kalorisini arttırabilir.

X