- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 30
Yediklerini okurken doydumBugünün menüsünü yazayım
Sabah 1.5 yumurtadan salata
1 dilim tb ekmeği
20 gr beyaz peynir
3 zeytin
Kuşluk tarçınlı türk kahvesi 2 ceviz
Öğlen 1 kase mercimek çorba 2 kaşık yoğurt
İlkindi 1 elma şekersiz sütsüz nescafe
Akşam 1.5 tavuk pirzola soğan salatası ve turp
Su 2.5 lt
Sporlarım 13 dk jj videosu sanırım dk sı 10 puandı yanlış olursa düzeltin lütfen 130 puan
500 ip atlama 75 puan × 2 150 puan
10000 adım 500 puan
Toplam 780 puan
A Arrietty_ @_Vera_sedulu K klbk33 Zeytur
Çok mu yemişim kızzzYediklerini okurken doydumben ne kadar az besleniyormuşum ya
Gayet güzel olmuş afiyet olsun
Yok canim bence normal cok degil yaniÇok mu yemişim kızzz
Yok kız kuşluk öğlen ikindi derken gözüm doyduÇok mu yemişim kızzz
Yani önceden bakıyodum aslında ama bu ara hiç bakmadım şimdi sen deyince bakim dedim 1200 cal yaklaşık canımYok canim bence normal cok degil yanikac kalori ediyor gunluk hesapladin mi hiç
Ara öğünlere geçtim ya sürekli yiyom hahaYok kız kuşluk öğlen ikindi derken gözüm doydu
Sağlıklı besinler sonuçta
Kesinlikle o çekilen ağrıların sonunda sonuç cok guzel olacak eminim. En azından bir haftam daha var. 1 hafta sonra hafif bir program seçerek başlayacağımO spor sonrası agrilari ben şöyle atlatıyorum: demek ki işe yarıyor kaslar aciyor bir ay sonra ganimeti güzel olacak diyorum. Zaten rest günleri var sürekli arka arkaya yapmıyorsun. Ben alıştığım icin bi tek persembe günü boş birakmaya dikkat ediyorum.
O zaman normal canim fazla degilYani önceden bakıyodum aslında ama bu ara hiç bakmadım şimdi sen deyince bakim dedim 1200 cal yaklaşık canım
Evet öyle, son bir haftaCanım o agrı ne zamanda başlasan olacakk kacış yok
Kız yiyom dediğin de kuru yemiş corba falan ne olacak ondanAra öğünlere geçtim ya sürekli yiyom haha
Yani bazen 1400 filan da oluyo ama sanırım normal 1200 1400 arasıO zaman normal canim fazla degil
Kız yiyom dediğin de kuru yemiş corba falan ne olacak ondan
Normal normal canimgayet guzelYani bazen 1400 filan da oluyo ama sanırım normal 1200 1400 arası
Vücudunu en iyi sen bilirsin, tabi ben biraz daha az yesem daha iyi kilo verirdim, ama zamana yaymak verilen kiloların kalıcılığını arttırıyor.Şu an o kadar tokum ki sırf düzenimi bozmamak için yemek yiyiyorum
Az ya da çok yemek yemek
Az su içmek
Az ya da çok fazla spor yapmak bana yaramıyor
Bu durumlarda kilo veremiyorum
Saol canımTamam canim. Bekliyorum haftaya seni. Isinde kolay gelsin