Gunaydin, ben de bugün ölcü alıp atayım unutmadan. Evet 1000 adet atlama yapalım o zamanGünaydin kizlar
Hayiri haftasonu dilerim
Bugun Ip atlama challenge var. 2 kat puani. Hesap yapmayi unutmayiniz
Daralma tablosu ve ölcüm tablosu kaldi. Oda artik aksama :))
Evi toplayım hemen bende yapıyımmm çok saol kuzummŞimdi yaptımmm varya öldümmm inan başka bişe yapma ya dermanım kalmadı oğlum gülüyo halime
Şuan 1 mile leslie 13 dk jj videosu 200 ip atlama 5000 adım tamamdır ama canım çıktı ben duşa kaçar afedersin termal tayttan paçalarımdan aktıEvi toplayım hemen bende yapıyımmm çok saol kuzumm
BenimdeBende öyle demiştim yapma dan karar vermeeee kollarım cayır cayır titriyo şuan
Yok anam hergün 1 set yaparsam daha neBenimde
Kadin 3 defa ust uste yapin demis ama dun aksam bir simdide 1 Anca. Yazarken parmaklarim titriyor
Ne zalimmissim benHangi forumda okudum hatırlamıyorum ama A Arrietty_ için “çok sert bir kaptanmışssınız öyle duydum hakkınızda” gibi bir şey yazmıştı bir üye.
“Sporları yapmazsak çok kızıyor, hatta o hafta kilo veremeyenleri falakaya yatırıyor” yazacaktım. Yazan kişi belki espri kaldırmaz diye vazgeçtim.
Falakaya anca gıdıklamak için yatırır bizim paammııkkk kalpli kaptanımız
Pamik gibiyim dimiAa benim canım kaptanıma mı sert demişler valla hiç bilmiyo demek o yazan kişi aynen pamık kalpli kaptanım benim
Aaa cok ilginçmiş gerçekten neresi zalim bizim kaptanimizin
Gunaydin canimGunaydınlarr
Az bı kahvaltı yaptım bakalım bıraz evi toplıycam topla topla bıtmıyor mübarekufaktan bır ıkı hareket yapmaya calıscam bugun
Aksama 2set deneyecegkm:)Yok anam hergün 1 set yaparsam daha ne
Birlikte başlarız üzülme kızz ben daha yatakta ölü taklidi yapıyorum ahahahaEv islrri bitti cocuklara ogle yemegi hazirlicam sonra banyo yaptirip yatiricam ondan sonra rahatim. Ay herkrs yapmis bisilrr ben baslayamadim
Ama artık korkmuyorum çok seviyorum,Ne zalimmissim benInandim ama disaridan sert gorundugume. @_Vera_ da basta korkuyormus
Pamik gibiyim dimi
Ben de kahvaltıdan sonra aldim mecburen, unutmuştumAyy herkes ölçü alıyor kahvaltı yaptım ama bende alayım hadi
Kalk @_Vera_Ama artık korkmuyorum çok seviyorum,rica ediyorum bana 2 tokat çeker misin kendime gelip yürüyüşe çıkmam lazım
Afiyet olsun, ben bugun yumurta yemedim, umarım çok acıkmam.Saat 05.00 te kalktım saat 07.00 ye kadar ayakta idim sonra 2 kuru kayısı yiyip 1 bardak su içip geri yattım
Saat 11.00 e doğru kalktım
Kayısı bağırsaklarımı yumuşatmış
Kahvaltı öncesi 500 ml daha su içtim
Saat 12.00 12 .30 arası kahvaltımı yaptım
Kahvaltım
1 yumurta
1/2 kk peynir
7 zeytin
1 domates
1 yk tahin pekmez
Su böreği ( 4 ya da 5 kk vardır)
250 ml şekersiz çay
A Arrietty_Ozzybal S Sade_Bilge
Ayy hoş buldum yarın tekrar alalım bizBen de kahvaltıdan sonra aldim mecburen, unutmuştumbu arada hosgeldin