Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saatini tak adımlama sayılsın canım. Ben çok hararetli temizlik yaparım. İndir kaldır, çömel kalk, itele çek derken hiç acımam kendime. İş çabucak bitsin diye merdivenleri bile koşa koşa iner çıkarım. Kardiyo yapıyormuşum gibi sayıyorum kendimi.

benim gibiler icin o demek ki,
ben de hic sevmem ev isi, zorla yaparim,
yaparken de tum aileyi toplarim,
cocuklar siz su isi, esim sen su isi,
oglum artik en sonunda isyan etti, anne sen yapmiyorsun ki temizlik hep bize soyluyorsun diyor :olamaz:

yeni nesilde hic is yok anacim, anneye oyle denir miymis hic :KK47:

Kızlar selam bugün yoğunluktan yemek yemeye fırsat bulamadım. Sabah bir sandviç yedim sadece.
Habire tarçın limonlu su içiyorum midemi kandırayım diye. Alys Alys suya rağmen açsan gerçek açlık demişti ya.
Midem çığlık atmaya başladı artık "yemek gönder uleynnn" diye :KK70:

Gariban midecik kimlerin eline dustu :KK48:

takimcak bugun bulgur pilavi yicez, gel :bicak:

Bunu hiç yemedim ama güzel olur kesinlikle sarımsaklı her şeye bayılırım 😋😋

Ben her turlusunu severim,
esim salcali soganli versiyonunu sevmiyord, onun icin ararken kesfettim bu tarifi, o cok sevdi, o yuzden bu sekilde yapiyorum,
bana fark etmez, her turlusunu yerim bulgurun.

bunun icine haslama bezelye ekliyorum, guzel gorunuyor :nazar:

benim gibiler icin o demek ki,
ben de hic sevmem ev isi, zorla yaparim,
yaparken de tum aileyi toplarim,
cocuklar siz su isi, esim sen su isi,
oglum artik en sonunda isyan etti, anne sen yapmiyorsun ki temizlik hep bize soyluyorsun diyor :olamaz:

yeni nesilde hic is yok anacim, anneye oyle denir miymis hic :KK47:
Ya bizde de öyle ama onların yaptıkları işi arkasından düzeltirken söyleniyorum bu defa. Eşim kahvaltı/yemek/çöp atma işlerini yapar. Arada başka şeylerde sokarım araya. Gıkı çıkmaz adamın, doğurduğum çocuklar habire söylenir. Oğluma toz al derim o bezi hiç yıkamadan tüm evin tozunu alır sözde. Kıza odanı topla derim dolabın içine yığmayı toplamak sayar. İşine gelince ben artık 19 oldum beni yönetmeye çalışmayın diye kafa tutar ama arkasını toplatır.:KK70: Off yarın yine temizlik ve stres günü bana :KK61:
Şu pandemi geçse düzenli yardımcı alağım yine.

Bende doğum yapmadan öyleydim doğumdan sonra bu temboya belim dayanmıyo hastanelik oluyorum direk doğumda iğne yapılan yerde hasar kaldı bende yormadan yapıyorum kendimi işte 6 saat sürüyo 😅😅😅
Ay boşver yorma kendini sakin sakin yap. Sonra bel fıtığı olarak geri dönüyor.
Benim ki delilik, tez canlılığımı yenemiyorum bir türlü.

H3RA_ H3RA_ sadece sandevic mi yedin?

Benim kizda senin kiz gibi. Ama yas 5 :KK70: yatagini duzenlemis olur birde bakarim ki ici camasir dolu. Tabi kstliyamiyor ama cikardigini ya sepete at yada bana getir katlayim diyorum. Saat basi ustunu degistirir desem yeridir. Korkarim teyzesine cekmis

Bende doğum yapmadan öyleydim doğumdan sonra bu temboya belim dayanmıyo hastanelik oluyorum direk doğumda iğne yapılan yerde hasar kaldı bende yormadan yapıyorum kendimi işte 6 saat sürüyo 😅😅😅
Ne hasari canim epidural falan mi olmustun

Ya bizde de öyle ama onların yaptıkları işi arkasından düzeltirken söyleniyorum bu defa. Eşim kahvaltı/yemek/çöp atma işlerini yapar. Arada başka şeylerde sokarım araya. Gıkı çıkmaz adamın, doğurduğum çocuklar habire söylenir. Oğluma toz al derim o bezi hiç yıkamadan tüm evin tozunu alır sözde. Kıza odanı topla derim dolabın içine yığmayı toplamak sayar. İşine gelince ben artık 19 oldum beni yönetmeye çalışmayın diye kafa tutar ama arkasını toplatır.:KK70: Off yarın yine temizlik ve stres günü bana :KK61:
Şu pandemi geçse düzenli yardımcı alağım yine.

ahahaha benim gencligim :KK48:

ben bir de kardesimle ayni odayi paylasirdim, dolabimiz bile ortakti, yarisi benim yarisi onun.
o duzenli titizlik abidesi, onun cekmecelerinde esyalari nizami katlanmis sekilde durur,
benimkilerden kollar bacaklar sarkar, sinir olurdu bana :olamaz:

ben bir de kardesimle ayni odayi paylasirdim, dolabimiz bile ortakti, yarisi benim yarisi onun.
o duzenli titizlik abidesi, onun cekmecelerinde esyalari nizami katlanmis sekilde durur,
Bende tramvadir o ya. Annem calisan biriydi. Belli biyasa gelince ister istemez ev isine ortak oluyorsun. Hafta ici elimden geldiğince yapardım. Hafta sonu annem evde olurdu. Birde derdi gel temizlik yapalim diye. Bas bas bağırırdım 🙈🙈 zqten butun hafta ben yapiyorum diye herşeyim heryerde olurdu. ama sadece hafta sonlari😅😅

Yoksa sen benim kiz kardesim misin :KK70:

A Arrietty_
sedulu sedulu

Çok saçma yedim bugün yarından itibaren yenibirşeyler deniycem bakalım 😑
Yediklerim : 1300 kalori civari Screenshot_20210205-191336.png

@graphicdesigner canim sabit oldugun icin listeye bu hafta almadim canim. Ortalamayi etkiler diye acikcasi. Haftaya regl de olmayinca 100 gr eksi de olsa listeye alacagim seni canim.
Ilk sayfayi bu aksam duznelerken senide ekleyecegim 😍

istanbulin istanbulin @rockandroll kizlar sizinde deneme sureniz bitti ama esas listeye girmek istiyormusunuz hic bahsetmediniz.

O_sevincli_ki O_sevincli_ki masallah Kisa sürede ne guzel kilo vermissin burada. Is den haber varmi?

@_Vera_ kuzum benim. Cok ozledim seni. Hosgeldin. Sonra gorusuruz optum
Düz bir ayda 5 kilo diyorum :)
İş bu hafta belli olacak bakalım. Olursa Aarhusta ev tutarım.

X