Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba arkadaslar bir kac gündür yogunum, cok fazla ugramiyorum maalesef.

DÜn ki sporumu paylasmadim dün sadece 2790 adim yapabildim. HOmeoffice ve cok yogunum aksama hic takatim kalmamisti.
Bugünde ayni sekil. Kafami kasiyacak vakit bulamiyorum bu iki gündür. Cünkü bir hafta boyunca düzgün isimi yapamayacagim.
Böyle olsun istemezdim ama saglik yapacak birsey yok. Yinede yediklerime dikkat ediyorum.

sabah: 3 yk yulaf, iki yk yogurt, bir elma, tarcin
aksam: kendi yaptigim tam bugday burger ekmegi, domates, peynir, tursu salata, sogan, 1 tk mayonez, marul

1,5 lt su ictim.

Aslinda aksam yemegini bu sekilde yemeseydim iyiydi yarina tartiyi unutmustum. Neyse saglik olsun.

Kizlar iyiki varsiniz cok güzel motivasyon sagliyor bu grup.

Iyi akşamlar kızlar oğlanlarla birlikte 25 dk kadar tempolu yürüyüş yaptım ,geldim
2400 adım atıp gelmiş oldum böylece
Şu an toplam 6221 adım oldu
Biraz daha atabilirim
Sırf yürümek için her fırsatta merdiven çıkıp indim

13.317adım: 666adım
Hain kocam evde proje yetiştiriyor diye abur cubur aldı, bi parça çikolata ordan

Bakıyorum da Kore dizisi müdavimleri görüyorum benim gibi burda Tam takım ruhu yav
Ben de LIVE bitiricem bu akşam.
A Arrietty_ sedulu

Eklentiler

• Screenshot_20210204-202628_FatSecret.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 18
  • 20210204_202045.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 22
Nası güzelmi live

Benim ergenlikden kalma. Hala deli gibi manga okurum :))
Live izlemedim ben. Dun L. U. C. A the beginning diye bir diziye basladim. Hosuma gitti
Onun disinda Mr. Queen izliyorum

Nası güzelmi live
Koredeki polis hayatını anlatıyor. Olaylar, diyaloglar, Kore kültürü ile alakalı olunca pek hoşuma gitti :)
Benim ergenlikden kalma. Hala deli gibi manga okurum :))
Live izlemedim ben. Dun L. U. C. A the beginning diye bir diziye basladim. Hosuma gitti
Onun disinda Mr. Queen izliyorum
LUCA fantastik kurgu değil mi? Onu da merak etmiştim. Ben pek vıcık vıcık aşk dizilerini sevmiyorum.
Bana entrika lazım, skandal lazım

Evet fantastik. Sevdim ben. Mr. Queen eglenceli oyle pek ask var denmez :)
Train de guzel. A psycopaths diary de. Birde born again :))
Vaktin olunca konularina bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…