Çok güzel canım. Afiyet olsun. Gece yatana kadar su içmeye devam edersin. Böylece 2.5 litre olur
Yarın inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canım. Afiyet olsun. Gece yatana kadar su içmeye devam edersin. Böylece 2.5 litre olur
Sırf yürümek için her fırsatta merdiven çıkıp indimIyi akşamlar kızlar oğlanlarla birlikte 25 dk kadar tempolu yürüyüş yaptım ,geldim
2400 adım atıp gelmiş oldum böylece
Şu an toplam 6221 adım oldu
Biraz daha atabilirim
Özel bir kurumda hemşireyim canım evet gece uykusuzluk yıkıyor birazGece isi zor. Kolay gelsin. Ne isi ?
Benim ergenlikden kalma. Hala deli gibi manga okurum :))
Kahve de fincan da çok güzel görünüyor. Afiyet olsun ☘☘☘Ara oguncagizim
Yami yami Eki Görüntüle 2776188
Koredeki polis hayatını anlatıyor. Olaylar, diyaloglar, Kore kültürü ile alakalı olunca pek hoşuma gitti :)Nası güzelmi live
LUCA fantastik kurgu değil mi? Onu da merak etmiştim. Ben pek vıcık vıcık aşk dizilerini sevmiyorum.Benim ergenlikden kalma. Hala deli gibi manga okurum :))
Live izlemedim ben. Dun L. U. C. A the beginning diye bir diziye basladim. Hosuma gitti
Onun disinda Mr. Queen izliyorum
Evet fantastik. Sevdim ben. Mr. Queen eglenceli oyle pek ask var denmez :)Koredeki polis hayatını anlatıyor. Olaylar, diyaloglar, Kore kültürü ile alakalı olunca pek hoşuma gitti :)
LUCA fantastik kurgu değil mi? Onu da merak etmiştim. Ben pek vıcık vıcık aşk dizilerini sevmiyorum.
Bana entrika lazım, skandal lazım