Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın ve hafif menülerle günü kapatın ki yarına yüzler gülsün eksileri görünce ☺️
Keyifler nasıl? Ben uyanalı 1 saat oldu daha kahvaltı yapmadım if beslenmiyorum ama saatleri uzun tutmaya çalışıyorum.
@Osev is görüşmen olumlu sonuç verir umarım
H3RA_ H3RA_ ortak nasılsın iyi misin ? Kabizlik sorunu devam mi dün çok fazla geçmişi okuyamadım. Hastaneye mi gidecektin öyle bir şey aklımda kalmış sanki ?
Bende kronikleşti canım, ama bugün hiç bir yemek kalıntısı kalmayacak iç organlarımda 🙈
Dün akşam çok hafif yedim. Bugün yemek yok akşam eve dönene kadar. Akşam yemeğinde inşallah gözüm dönmez.

Evet canım 2 saate kadar düşeceğim yollara. İnşallah güzel sonuç çıkar. 😂

Bugün evdeyim fırsattan istifade evi topladım adımlama yaptım azıcık.

Bende kronikleşti canım, ama bugün hiç bir yemek kalıntısı kalmayacak iç organlarımda 🙈
Dün akşam çok hafif yedim. Bugün yemek yok akşam eve dönene kadar. Akşam yemeğinde inşallah gözüm dönmez.

Canım hiç stres yapma inşallah kolay geçer bugünün haber et bize de iyi olursan

küçük kurabiye sporla gitmiştir eşim güzel bir gün olmuş
benim moralim bozuk bu aralar pek bir stresliyim , yediklerimi yazayım. aslında o kadar spora rağmen vermemişim gözüküyor ve bu beni çıldırtıyor işte.

sabah
1 dilim çiçek ekmek
4 dilim dil peyniri
2 dilim salam
2 tatlı kaşığı kaymak

akşam
1 tabak fırında kıymalı türlü

ara
1 bardak süt

su:1 lt (belki de bu yüzden veremiyorum)
spor: belimde ağrı var 2 gün ara verdim

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
Bazen Vücut direniyor ben bunu çok yaşıyorum o yüzden canını sıkma. Bazı şeyleri yaşam tarzı haline getirince vücut sanırım alışıyor. Zaten cok kilon yok moralini bozma.

Merhaba dün yazamadım kusura bakmayın. Dün sabah yumurta 3 cm kare seklinde gözleme peynir zeytin yedim. Akşam da hünkar begendi salata.
Spor olarak 30 dakika koşu ve 25 dakika yüzme550 puan. Bugun de sabah mantarlı omlet peynir zeytin yedim spor olarak pek bir şey yapamadım canım istemiyor yaparsam akşama yazayım.

Ah hadi güzel haberlerle dönersin 🙏
Selam kızlarr bugün ev temizliği yaptım valla öldüm sedulu sedulu seni dinledim 😂 bugüne yaptım temizliği spor olarak kahvaltı yı da yine klasik kahvaltımı yaptım şimdi yorgunluk kahvesi içiyorum akşama yemek olarak yeşil fasülye yapacağım inşallah
Bugün bende temizliğe vurdum kendimi iyi oluyor persembeleri rutin gibi oldu 😀

Bugün hava çok güzel annem geldi sohbet muhabbet sonrası onu evine götürmek için dışarı çıktım.
Markete gittik ara ile temiz havada biraz gezdik
Annem yorulunca eve girdi ben hava güzel içeri girmek istemediğim için kuru kayısı alma bahanesine başka bir markete gittim yürüyüş olsun diye

K klbk33 canim Allah sifa versin. Sen tartiyi filan dusunme. Ihtiyacin varsa burda liste ve spordan muaf edebilirim seni

Amin. Muaf olursam sevinirim. Hayatım yoluna girene kaadar. 😘

Mi4 ümün siparişini verdim. O kadar incelemeden sonra mi4te karar kıldım.

X