Günaydın seduluGünaydın kızlar
Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın ve hafif menülerle günü kapatın ki yarına yüzler gülsün eksileri görünce
Keyifler nasıl? Ben uyanalı 1 saat oldu daha kahvaltı yapmadım if beslenmiyorum ama saatleri uzun tutmaya çalışıyorum.
O_sevincli_ki is görüşmen olumlu sonuç verir umarım
H3RA_ ortak nasılsın iyi misin ? Kabizlik sorunu devam mi dün çok fazla geçmişi okuyamadım. Hastaneye mi gidecektin öyle bir şey aklımda kalmış sanki ?
Sabah enerjisi yüksek insanları seviyorumGünaydın sedulu
Kendi adıma çok şükür çok iyiyim canım
Günaydınlar :)Günaydın kızlar
Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın ve hafif menülerle günü kapatın ki yarına yüzler gülsün eksileri görünce
Keyifler nasıl? Ben uyanalı 1 saat oldu daha kahvaltı yapmadım if beslenmiyorum ama saatleri uzun tutmaya çalışıyorum.
O_sevincli_ki is görüşmen olumlu sonuç verir umarım
H3RA_ ortak nasılsın iyi misin ? Kabizlik sorunu devam mi dün çok fazla geçmişi okuyamadım. Hastaneye mi gidecektin öyle bir şey aklımda kalmış sanki ?
Günaydın kızlar
Sabah Kizimin Anne kek yapalim diye soylenmesine uyandim. Keki attik firina, simdide odalarini düzenliyecegim.
Oyuncakdan gecilmiyor
Bir yandan da oglumun dersine yardimci oluyorum.
Ben yine anca Ögle sonu gelirim tekrar
Klasik hatirlatmami yapayim
Yarin tarti günü. Hafif beslenip bol salata olsun menulerde :)
Kacamk olmasin bugun. Yarin ödül ögünü yaparsiniz
Yuruyus / adimlama disinda spor tavsiye etmiyorum bugun.
Hayirli günler kizlar
küçük kurabiye sporla gitmiştir eşim güzel bir gün olmuş
benim moralim bozuk bu aralar pek bir stresliyim , yediklerimi yazayım. aslında o kadar spora rağmen vermemişim gözüküyor ve bu beni çıldırtıyor işte.
sabah
1 dilim çiçek ekmek
4 dilim dil peyniri
2 dilim salam
2 tatlı kaşığı kaymak
akşam
1 tabak fırında kıymalı türlü
ara
1 bardak süt
su:1 lt (belki de bu yüzden veremiyorum)
spor: belimde ağrı var 2 gün ara verdim
A Arrietty_ @_Vera_sedulu
Zeytin olabildiğince tüketmemeye çalışıyorum tuzlu diye hamilelik öncesi vücuduma tuzu olabildiğince almamaya çalışıyorum. Dün hiç iştahım yoktu saçma sapan beslendiğimi bende biliyorum diyet listem var benim ama dün sırf yemek için yedim. Önerileriniz için teşekkür ederimSabah hepsi çok güzel fakat peynir zeytin domates yeşillik ceviz ile de destekleyebilirsin
Öğle yemeğinde
Kabak sote yanına ayran ya da yoğurt
Ekmeği yememeyi denemeye ne dersin?
Akşam patates yerine
Çorba
Bakliyat
Ya da herhangi bir et türü ve salata yanına ayran ya da yoğurt
Çok daha iyi bir tercih olabilirdi
Canım normalde yarına ölçülerin toplanması gerekiyor ama tarti işlerinden gözden kaçabilir hafta sonu daha sakin olurkaptanim bir de olcumler vardir, yarin mi haftasonu mu?
Yarin canim. Cumartesi aksam en geckaptanim bir de olcumler vardir, yarin mi haftasonu mu?
AnladımZeytin olabildiğince tüketmemeye çalışıyorum tuzlu diye hamilelik öncesi vücuduma tuzu olabildiğince almamaya çalışıyorum. Dün hiç iştahım yoktu saçma sapan beslendiğimi bende biliyorum diyet listem var benim ama dün sırf yemek için yedim. Önerileriniz için teşekkür ederim
Abla zeytini pek aramıyom tek pizzada seviyorumAnladım
Zeytin yemek istersen suda bekletip tuzunun gitmesini sağlayabilirsin
Kolay gelsin canım
Tamam o zaman canımAbla zeytini pek aramıyom tek pizzada seviyorumama malum yiyemiyoz çok kalori