Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışın ve hafif menülerle günü kapatın ki yarına yüzler gülsün eksileri görünce
Keyifler nasıl? Ben uyanalı 1 saat oldu daha kahvaltı yapmadım if beslenmiyorum ama saatleri uzun tutmaya çalışıyorum.
O_sevincli_ki is görüşmen olumlu sonuç verir umarım
H3RA_ ortak nasılsın iyi misin ? Kabizlik sorunu devam mi dün çok fazla geçmişi okuyamadım. Hastaneye mi gidecektin öyle bir şey aklımda kalmış sanki ?

Günaydın sedulu

Kendi adıma çok şükür çok iyiyim canım

Günaydınlar :)
Teşekkür ederim, kısmet bakalım.
Bugün oldukça sakin takılıcam. Oturarak git gel, ayakta topuklu.. Yarına şişliklerin inmesi lazım !

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Sabah Kizimin Anne kek yapalim diye soylenmesine uyandim. Keki attik firina, simdide odalarini düzenliyecegim.
Oyuncakdan gecilmiyor
Bir yandan da oglumun dersine yardimci oluyorum.
Ben yine anca Ögle sonu gelirim tekrar

Klasik hatirlatmami yapayim
Yarin tarti günü. Hafif beslenip bol salata olsun menulerde :)
Kacamk olmasin bugun. Yarin ödül ögünü yaparsiniz
Yuruyus / adimlama disinda spor tavsiye etmiyorum bugun.

Hayirli günler kizlar

kaptanim bir de olcumler vardir, yarin mi haftasonu mu?

Gunaydin,

stres bilmem ne hormonu salgilatiyormus o da kilo vermeyi zorlastiriyormus diyorlar, aklimda bu kadari kalmis,
rahatlamaya sakinlemeye calis, cok stresliyken bitter cikolata da yiyebilirsin, o da mutluluk hormonu salgilatir.

cicek ekmegin beyaz ekmek degilse menun gayet guzel.

Zeytin olabildiğince tüketmemeye çalışıyorum tuzlu diye hamilelik öncesi vücuduma tuzu olabildiğince almamaya çalışıyorum. Dün hiç iştahım yoktu saçma sapan beslendiğimi bende biliyorum diyet listem var benim ama dün sırf yemek için yedim. Önerileriniz için teşekkür ederim

Anladım
Zeytin yemek istersen suda bekletip tuzunun gitmesini sağlayabilirsin
Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…