Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yukaridakilere ek olarak, 10 findik daha yedim. 2 fincan limonlu biberiye cayi, 1 bardak normal cay, 0.5 litre su içtim.

Spor:
6000 adim: 300 puan
60 squat: 120 puan
100 adet kol egzersizi: 50 puan
Toplam: 470 puan

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu K klbk33

Afiyet olsum canim. Cok az yemissin. Ben biraz takıyorum az yemeye. Gozum doymuyor galiba

Günaydın kızlar
Bi uyandim nedense dahada uyuyamiyorum bugun. Erken yattim ondan buyuk ihtimalle. Bu ara bol bol gozleme pohaca borek görüyorum menülerde. Canim istedi sabah sabah
Acaba yesemmi kahvaltida. Bugun zumba bunu yakarim diye dusunuyorum. Ay seytan kacti icime

Ben dün öğlen yedim eşim ne zamandır istiyodu yapmıyodum dedim bugün yapıyımda sevinsin adamcaz yemem diye düşündüm ama evi saran kokuya dayamanadım yedim

Gunaydin kizlar. Dun pek ugrayamadim.
Bugun acisini cikaririm
Cocuklara kahvalti yaptirip kizi krese birakip online derse gececegiz oglum ile.

Bugun Zumba Challenge var
Puanlari iki kat. Unutmayiniz.
Ögle tabloyuda paylasacagim, o cilgin puanlarinizi gorun :)

Hastandan dolayi kahvaltı yapamadın herhalde, bence gun içinde de fazla kalori almamışsın. Bugun guzel bir kahvaltı yap, güne zinde başla. Ben birazdan ev ahalisine ve kendime menemen yapacağım.

Ben de birinin mesajinda gordum burada, peynirli kek, hic duymamistim, arastirdim falan, e o kadar arastirmisken yapmamak olmaz.
Simdi yapiyorum, yanina yumurta falan bolca koyucam ki yiyemeyeyim. 2 dilim ekmegim var gunde, onu 2 ince dilim kekle degistiricem bakalim.

Aslinda menu kotu degil, aksama kadar harika.
Mesela sadece yogurt yiyecektim yazmissin ya, bence problem oluyor. Yogurt mu pizza mi, e hangi insan evladi dayansin dimi ama. Boyle gunler hep olacak, o gunlerde kendimize ayni guzellikte bir alternatif hazirlamamiz lazim.

Bu arada ben de kara kara dusunuyorum, haftada 1 gun bizim de pizza gunumuz, kahverengi undan falan mi yapsam kendime napsam.

Merhaba kizlar,

dün cok yogun ve yorucuydu benim icin.
Bugün sanirim zumba günü umarim güc bulabilirim.
Bu arada Cuma günü kilo bildiriminden sonra yediklerim biraz degisebilir sasirmayin cünkü 20lik dislerim cekilecek. Beni zorlu bir hafta bekliyor olacak. Simdiden bilginize sunmak istedim.
Yani haftaya beni birileriyle eslestirmezseniz iyi olacak o kisiye haksizlik olsun istemem :) cok fazla hareket edemiyecegim diye düsünüyorum, ama duruma göre birseyler yapmaya calisacagim. :))

Kahvalti: 3 yk yulaf, 2 yk yogurt, 1 yk ananas parcaciklari, yarim muz ve tarcin

Ton tabanli veya Karnibahar tabanli da yapiliyor. Ben sahsen en cok Ton tabanli olani seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…