- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Hiç bu kadar sıkıntı olacağını tahmin etmezdim bende ama işte sanırım biraz da stes yaptım bu konu ile alakalı ondanHay allah,
Biri bir cozum bulsun su olaya ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bu kadar sıkıntı olacağını tahmin etmezdim bende ama işte sanırım biraz da stes yaptım bu konu ile alakalı ondanHay allah,
Biri bir cozum bulsun su olaya ya.
Bugün menüm sabah
çeyrek ekmek
2 kaşık tarhana kavurması
1 dilim peynir
Şekersiz bir bardak çay
Öğlen
Küçük dilim irmik tatlısı
Akşam
1 tabak domatesli bulgur pilavı spor bacak ve kol egzersizi yaptım evde annem olduğu için kendisi masumlar apartmanı safiye gibidir. Dışarıya çıkarmadığı için yürüyüş yok 1 5 lite su içtim
Dikkaete alacağım canım teşekkür ederimCanim yaptigin sporlari dakika veya tekrar olarak takip etmeye calis, bir kac haftaya performansin artinca tey tey gecen hafta on tane anca yapiyordum deyip gaza gelirsin.
Bulgur pilavi cok su tutar vucutta, sagliklidir ama kendini siskin hissedersin. Cok severim kendisini ama azaltmakta fayda var, kasik usulu olcebilirsin bu tarz gidalari 4 5 kasigi gecmemekte fayda var.
Afiyet olsun, guzel menu.
Takip ettigim bir sekil yok aslında. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bi ölçüleri kontol edelim bu hafta ordan umutluyumDur caresini buluruz.
Tam herkesi taniyip menuleri takip edemiyorum henuz ama takip eden arkadaslar hemen soylerler neleri degistirebilirsin.
200 de kotu degil de saglikli olarak 500 vermekte sikinti yok.
Hedefine yaklasti isen o yuzden de zorlasmis olabilir.
Takip ettigin bir diyet sekli var mi?
Varmı pekı detoks onerınYok yok, kendini oyle uzme, hep pozitif hep pozitif, zayiflayacagiz hepimiz.
Detoks guzel fikir
Varmı pekı detoks onerın
Duymustum evet bakayım bnde tekrarBen bir ara su paket olarak satilan bir urun almistim ama pek ise yaramadi gibi.
Eski takimimda ayran detoksu meshurdu. Linkini bulursam atayim, kk da konusu vardi diyet forumunda ama eskilerde kalmis olabilir.
Bu kadar yemek metabolizmanı yavaşlatabilirIyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm:
Sabah:
2 wasa
1 dilim peynir ve 4 zeytin
Ara:
Yarım avuç kuruyemiş
Aksam:
3 parmak kadar haşlanmış tavuk eti.
Yarım bardak ayran.
Canım pek yemek yemek istemedi.
Su: 2 litre oldu ama daha içicem yatana kadar.
Spor:
200 ip atlama 30 puan
10 dk zumba 70 puan
8000 adım 400 puan
50 squat 100 puan
Toplam: 600 puan
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu @Serina08