- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Geçmiş olsun şimdiden canım inşallah kolay atlatırsın zorlamaz seniMerhaba kizlar,
dün cok yogun ve yorucuydu benim icin.
Bugün sanirim zumba günü umarim güc bulabilirim.
Bu arada Cuma günü kilo bildiriminden sonra yediklerim biraz degisebilir sasirmayin cünkü 20lik dislerim cekilecek. Beni zorlu bir hafta bekliyor olacak. Simdiden bilginize sunmak istedim.
Yani haftaya beni birileriyle eslestirmezseniz iyi olacak o kisiye haksizlik olsun istemem :) cok fazla hareket edemiyecegim diye düsünüyorum, ama duruma göre birseyler yapmaya calisacagim. :))
Kahvalti: 3 yk yulaf, 2 yk yogurt, 1 yk ananas parcaciklari, yarim muz ve tarcin
Geçmiş olsun şimdiden canım inşallah kolay atlatırsın zorlamaz seniMerhaba kizlar,
Bu arada Cuma günü kilo bildiriminden sonra yediklerim biraz degisebilir sasirmayin cünkü 20lik dislerim cekilecek. Beni zorlu bir hafta bekliyor olacak. Simdiden bilginize sunmak istedim.
Yani haftaya beni birileriyle eslestirmezseniz iyi olacak o kisiye haksizlik olsun istemem :) cok fazla hareket edemiyecegim diye düsünüyorum, ama duruma göre birseyler yapmaya calisacagim. :))
Kahvalti: 3 yk yulaf, 2 yk yogurt, 1 yk ananas parcaciklari, yarim muz ve tarcin
Valla bi niyetlendim ama kalorisini goruncee vazgeçtimBen dün öğlen yedimeşim ne zamandır istiyodu yapmıyodum dedim bugün yapıyımda sevinsin adamcaz yemem diye düşündüm ama evi saran kokuya dayamanadım yedim
Afiyet olsun canim ben yemedim ya asiri yüksek kalorileri. Ama 6 li rakamlari gorunce kendime büyük ödül olarak yicem. O zaman kimse tutmason beniBen de birinin mesajinda gordum burada, peynirli kek, hic duymamistim, arastirdim falan, e o kadar arastirmisken yapmamak olmaz.
Simdi yapiyorum, yanina yumurta falan bolca koyucam ki yiyemeyeyim. 2 dilim ekmegim var gunde, onu 2 ince dilim kekle degistiricem bakalim.
Cok gecmis olsun canimMerhaba kizlar,
Karbonhidratlı bir şey yediğim anda abartmış sayıyorum kendimi.Aslinda menu kotu degil, aksama kadar harika.
Mesela sadece yogurt yiyecektim yazmissin ya, bence problem oluyor. Yogurt mu pizza mi, e hangi insan evladi dayansin dimi ama. Boyle gunler hep olacak, o gunlerde kendimize ayni guzellikte bir alternatif hazirlamamiz lazim.
Bu arada ben de kara kara dusunuyorum, haftada 1 gun bizim de pizza gunumuz, kahverengi undan falan mi yapsam kendime napsam.
Başım üstüne ortağım akşam güzel ter atacağım inşallah.Hahao zaman bugün 40 dk zumba eritir pizzanın enerjisini
Geçmiş olsun canım, tüm günümü mahveder baş ağrısı.Günaydın kizlar
Bugun baş agrisiyla uyandım gece geç yattım sabah erken uyandım. Biraz dinlenip toparlanıp bol bol dans ederim
15 dk yaptım bile cnm devamı az sonra
Karbonhidratlı bir şey yediğim anda abartmış sayıyorum kendimi.
Evdekilerde etkiliyor beni "bir dilimden bir şey olmaz, bir kaç kaşıktan bir şey olmaz" diyerek.
Dün abarttım diye iki gün salata, yoğurt, çorba tarzı beslenmeyi düşünüyorum. Perşembe kolonoskopi benzeri görüntülemem var zaten 10 saat açlıkla gitmem lazımmış. Ağır yemek istemiyorum o yüzden.
Cuma ödül günlerine denk getirebilirsin sende pizzayı, vicdan yapmazsın rahat rahat yersin.
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
E English_teacherrr A Aylakkadin | 500 | 1.130 | 500 | 1405 | 640 | |||
| 185 | 2.046 | 1.979 | 3.197 | 1.150 | |||
| 2.123 | 1.918 | 4.240 | 9.548 | 150 | |||
| 1.771 | 2.962 | 3.175 | 4.591 | 2.219 | |||
| 630 | 1.542 | 680 | 2.423 | 795 | |||
| 889 | 1.400 | 421 | 2437 | 764 | |||
| 300 | 974 | 1.164 | 750 | 1.300 | |||
| 500 | 1.895 | 1.700 | 2.914 | 1.100 | |||
E Emeeelll @Serina08 | 1.258 | 1.562 | 1.798 | 4.533 | 1.100 | |||
| 750 | 663 | 900 | 1.808 | 551 | |||
| 225 | 518 | 165 | 600 | 650 | |||
| - | - | 20 | 150 | 200 | |||
A Arrietty_ | 955 | 1.545 | 2.370 | 2.355 | - |
Sen beni zumba yaparken görsen, gülmek istedikçe açıp açıp izlersin.Yarim saatlik zumbadan geliyorum.
Ciftetelliye aliskin vucutcagizima o hareketler pek oturmadi ama oldugu kadar olmadigi kader
Sen beni zumba yaparken görsen, gülmek istedikçe açıp açıp izlersin.