Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kizlar,

dün cok yogun ve yorucuydu benim icin.
Bugün sanirim zumba günü umarim güc bulabilirim.
Bu arada Cuma günü kilo bildiriminden sonra yediklerim biraz degisebilir sasirmayin cünkü 20lik dislerim cekilecek. Beni zorlu bir hafta bekliyor olacak. Simdiden bilginize sunmak istedim.
Yani haftaya beni birileriyle eslestirmezseniz iyi olacak o kisiye haksizlik olsun istemem :) cok fazla hareket edemiyecegim diye düsünüyorum, ama duruma göre birseyler yapmaya calisacagim. :)) :KK76:

Kahvalti: 3 yk yulaf, 2 yk yogurt, 1 yk ananas parcaciklari, yarim muz ve tarcin
Geçmiş olsun şimdiden canım inşallah kolay atlatırsın zorlamaz seni

Merhaba kizlar,

Bu arada Cuma günü kilo bildiriminden sonra yediklerim biraz degisebilir sasirmayin cünkü 20lik dislerim cekilecek. Beni zorlu bir hafta bekliyor olacak. Simdiden bilginize sunmak istedim.
Yani haftaya beni birileriyle eslestirmezseniz iyi olacak o kisiye haksizlik olsun istemem :) cok fazla hareket edemiyecegim diye düsünüyorum, ama duruma göre birseyler yapmaya calisacagim. :)) :KK76:

Kahvalti: 3 yk yulaf, 2 yk yogurt, 1 yk ananas parcaciklari, yarim muz ve tarcin
Geçmiş olsun şimdiden canım inşallah kolay atlatırsın zorlamaz seni

Ben dün öğlen yedim 😂 eşim ne zamandır istiyodu yapmıyodum dedim bugün yapıyımda sevinsin adamcaz :KK70: yemem diye düşündüm ama evi saran kokuya dayamanadım yedim 😂😂
Valla bi niyetlendim ama kalorisini goruncee vazgeçtim 😁

Ben de birinin mesajinda gordum burada, peynirli kek, hic duymamistim, arastirdim falan, e o kadar arastirmisken yapmamak olmaz.
Simdi yapiyorum, yanina yumurta falan bolca koyucam ki yiyemeyeyim. 2 dilim ekmegim var gunde, onu 2 ince dilim kekle degistiricem bakalim.
Afiyet olsun canim ben yemedim ya asiri yüksek kalorileri. Ama 6 li rakamlari gorunce kendime büyük ödül olarak yicem. O zaman kimse tutmason beni😅😅😅😅

Merhaba kizlar,

Cok gecmis olsun canim

Aslinda menu kotu degil, aksama kadar harika.
Mesela sadece yogurt yiyecektim yazmissin ya, bence problem oluyor. Yogurt mu pizza mi, e hangi insan evladi dayansin dimi ama. Boyle gunler hep olacak, o gunlerde kendimize ayni guzellikte bir alternatif hazirlamamiz lazim.

Bu arada ben de kara kara dusunuyorum, haftada 1 gun bizim de pizza gunumuz, kahverengi undan falan mi yapsam kendime napsam.
Karbonhidratlı bir şey yediğim anda abartmış sayıyorum kendimi.
Evdekilerde etkiliyor beni "bir dilimden bir şey olmaz, bir kaç kaşıktan bir şey olmaz" diyerek.
Dün abarttım diye iki gün salata, yoğurt, çorba tarzı beslenmeyi düşünüyorum. Perşembe kolonoskopi benzeri görüntülemem var zaten 10 saat açlıkla gitmem lazımmış. Ağır yemek istemiyorum o yüzden.
Cuma ödül günlerine denk getirebilirsin sende pizzayı, vicdan yapmazsın rahat rahat yersin.

Karbonhidratlı bir şey yediğim anda abartmış sayıyorum kendimi.
Evdekilerde etkiliyor beni "bir dilimden bir şey olmaz, bir kaç kaşıktan bir şey olmaz" diyerek.
Dün abarttım diye iki gün salata, yoğurt, çorba tarzı beslenmeyi düşünüyorum. Perşembe kolonoskopi benzeri görüntülemem var zaten 10 saat açlıkla gitmem lazımmış. Ağır yemek istemiyorum o yüzden.
Cuma ödül günlerine denk getirebilirsin sende pizzayı, vicdan yapmazsın rahat rahat yersin.

Yok oyle dusunme, karbonhidrat da lazim.

Menü bildirimleri :kk77::kk77:

Ayse_M ✅ ✅✅✅✅
Aylakkadin ✅ ✅ MUAF
graphicdesigner ✅ ✅
✅ ✅✅
Sade_Bilge - ✅ ✅✅✅
Zeytur ✅ ✅✅ ✅✅
Istanbulin ✅ ✅✅✅✅
Sedulu ✅ ✅✅ ✅✅
neutral ✅✅✅ ✅✅
klbk33 ✅ ✅✅✅ ✅
Ozzybal ✅ ✅✅ ✅ ✅
Ceyhans ✅ ✅✅ ✅✅
Alys ✅ ✅✅✅✅
Osev ✅ ✅✅ ✅✅
Arrietty_ ✅ ✅✅ ✅❌
sadece_ben ❌ ✅✅✅✅
ozrengin ✅ ✅✅✅✅
bnnu ✅✅ ✅ ✅✅
Emeeelll ✅✅ ✅✅
Serina08 ✅ ✅✅✅✅
mathteacher ✅

rockandroll ✅ ✅✅✅✅
-DOLUNAY-❌ ✅✅ ✅✅
esmeriiiim - - -✅✅

cikocev - ✅✅✅✅✅

:spor:Puan Tablosu :spor:

CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
E English_teacherrr A Aylakkadin 5001.1305001405640
graphicdesigner graphicdesigner S Sade_Bilge 1852.0461.9793.1971.150
Zeytur Zeytur istanbulin istanbulin 2.1231.9184.2409.548150
H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu 1.7712.9623.1754.5912.219
Ozzybal Ozzybal K klbk33 6301.5426802.423795
rockandroll rockandroll D -DOLUNAY- 8891.4004212437764
bnnu bnnu S sadece_ben 3009741.1647501.300
Ceyhans Ceyhans Alys Alys 5001.8951.7002.9141.100
E Emeeelll @Serina081.2581.5621.7984.5331.100
O_sevincli_ki O_sevincli_ki 7506639001.808551
Varyemez Varyemez 225518165600650
Cikocev Cikocev --20150200
A Arrietty_ 9551.5452.3702.355-

Günün özeti
11023 adım :551 adım
Dün az olduğu için bugün çeşitli yemeye çalıştım.

A Arrietty_ yarın Aarhusa iş görüşmesine geliyorum kaptan. Geçen ki yer çağırdı 😁
Olursa artık adres Jutland 👀
sedulu sedulu
Aa simdi gordum mesaji
Nasil gecti ? Alindin bence,yoksa cagirmazlar o_O
komsumu oluyoruz :21:

Kızlar ilk öğünümü az önce yaptım.
Mercimek çorba, tavuklu salata 1 dilimde ekmek yedim.
Akşam çorba, yoğurt gibi hafif bir şeylerle kapatacağım.
Yarın akşama kadar hiç bir şey yiyemem zaten.
Akşam da zumba yaparsam kardiyo yerine geçer :21:
Pizza kaçamağını kapatmış olurum artık.

X