- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 42
Oturma devamistanbulin canım eşim kıymetli eşim
2 deli bi araya gelmemeliydik
Hedefin kaç gııı valla yoruldum seninn rekorunu gececem diye egerki daha yürüyeceksen ben oturayım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oturma devamistanbulin canım eşim kıymetli eşim
2 deli bi araya gelmemeliydik
Hedefin kaç gııı valla yoruldum seninn rekorunu gececem diye egerki daha yürüyeceksen ben oturayım artık
Çıkarsın çıkarsınHoşgeldiniz
Yok canım ya 41 bin yapsam ne ala dahada üstüne çıkmam
Onlar kudurmus
Evet 1300 puan
Kafeinsiz bu canim
Kafeinsiz bu canim
Bunu farkli etkisi var. Metabolizmayi hizlandiriyor zayiflamaya yardimci. Kutusunda da 2 kupa dan fazla icmeyin günde yaziyor
Benim profil fotomu mu soruyorsun?
Ben 2-3 den fazlasi icilmemeli diye biliyorum. 3 fincan iyi benceYok genel sekersiz kahve tuketimi hakkinda ne diyorsun, sinirlandirmak mi lazim, ben gunde 3 fincan iciyorum cogusu.
Evet senin yenisi.
Hosegledinİsmim elif helin öğrenciyim 20 yaşındayım bekarım canlıyım 68 kiloyum 50 kilo hedefim küçüklükten beri kiloluyum pcosluyum. Ayrıca duygusal yiyiciyim. Ayna karşısında güzel durmak boydan fotoğraf çekebilmeyi sevmek ve en önemlisi pcos için zayıflamak istiyorum
Iyi aksamlar kizlar
Bugün cok verimli gecti ve kendimi acayip enerjik hissediyorum.
Aksam brüksel lahanali cok az noodle yedim. Vicdan acabi cektim makarna yedim diye. Deli gibi spor yaptim. Kendimle gurur duyuyorum.
Gelelim yaptiklarima
16168 adim 1616,8 puan
1 saat Zumba 420 puan
100 adet ip atlama 15 puan
45 dakika Leslie 315 puan
60dk tempolu yürüyüs 600 puan
Kol hareketleri 60 adet 30 puan
toplam 2996,8 puan
yaptigim kol egzersizi.
A Arrietty_ graphicdesigner
Menün güzel gözüküyor. Spor az olmus ama yogunsan yapacak birsey yokiyi akşamlar bugünler işlerim çok yoğun arkadaşlar bugün fazla bişey yapamadım.
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 peynir
salata, çay
ara: lifalif bitterli bar 1 tane + mandalina + 2 hurma + 1 ceviz
akşam: kuru fasulye + az pilav + ayran+ salata
spor: 2000 adım = 100 puan
bugün utanç tablosuyum spora ama gerçekten sabahtan şu saate kadar hala bilgisayar başındayım ve hala işlerim bitmedi...
A Arrietty_